İnş hamişsindir hissettıklerınde bebektendir belım kasıklarım agrımıstı hep hasta olucam sanıp tuvalete kostum rabbım yuzunu guldursunHerkese selam hamişlere hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın insallah :) benim yrn test günüm ama dün sabahtan beri regli olcakmısım gibi hem kasık hem karın agrısı var bagırsaklarımda aynı cok korkuyorum
İnşallah.. benimde test günüm 4 mart. Öncesinde çıkma ihtimali var mı ki? Hiç araştırmadım ben.[/QUOb
Aminn canım benim hepimizin ve isteyen herkesinİnş hamişsindir hissettıklerınde bebektendir belım kasıklarım agrımıstı hep hasta olucam sanıp tuvalete kostum rabbım yuzunu guldursun
İnsallah güzel haberler veririmO belirtilerek hep oluyor . Hamilelikte dahil yaşıyorsun adet belirtilerini . Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aminn hepimiz güzel haberler alalım inşallah ❤Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür yoktum.. Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Güzel haberler alacağımız hafta olsun :) Rabbim tüm isteyenlere ve içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah :) Listeye ekleyeceğim kişiler var mı :)
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür yoktum.. Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Güzel haberler alacağımız hafta olsun :) Rabbim tüm isteyenlere ve içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah :) Listeye ekleyeceğim kişiler var mı :)
Beni ekleyebilirsin :) 21 Şubat da transfer oldu 4 Mart da test günümHayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür yoktum.. Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Güzel haberler alacağımız hafta olsun :) Rabbim tüm isteyenlere ve içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah :) Listeye ekleyeceğim kişiler var mı :)
12. ve 14. gun canım :)Super gorunuyor. Kacinci gun testlerin bunlar?
Sen nasılsın asıl biz hep anlatıyoruzHayırlı akşamlar arkadaşlar, birkaç gündür yoktum.. Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Güzel haberler alacağımız hafta olsun :) Rabbim tüm isteyenlere ve içleri sıra banada nasip eylesin inşAllah :) Listeye ekleyeceğim kişiler var mı :)
12. ve 14. gun canım :)
Çok üzüldüm ama sıkma canını inş bidahaki sefere olucaktır histeroskopi oldunmu acaba cok etkısı oldugunu soyluyor bende oldum cunku daha oncekı sezeryan yerımı falanda temızledıler ilk denememde tutmasını birazda buna baglıyorumMerhaba kızlar bugün 12.günümdü tahlil sonucumu aldım maalesef negatif ilk denememdi tutmadı hiçbir sorun bulamıyorlar ne bende ne eşimde anlayamıyorum neden böyledoktor 2 gün sonra isterseniz testi tekrarlayalım 2 gün daha kullanın ilaçları dedi ama tüp bebek dr um ayrıydı ona yazdım daha cvp bekliyorum bakalım
Merhaba kızlar bugün 12.günümdü tahlil sonucumu aldım maalesef negatif ilk denememdi tutmadı hiçbir sorun bulamıyorlar ne bende ne eşimde anlayamıyorum neden böyledoktor 2 gün sonra isterseniz testi tekrarlayalım 2 gün daha kullanın ilaçları dedi ama tüp bebek dr um ayrıydı ona yazdım daha cvp bekliyorum bakalım
Canim bizde de hic bi problem yokken 3 yil bekledik. Ilk tup bebek denememiz kimyasal oldu ama ara vermeden ikinciyi denedik. Ikincisi cok sukur tuttu gerci kese ve kalp atisini duymadan sevinmiyoruz. Cok zor bi surec Allah isteyen herkese nasip etsin. Hic bir neden yokken olmamasi insanin canini cok acitiyor biliyorum. Sabirli ve pozitif ol. Ve eger imkanin varsa ara vermeden ikinci denemeyi yap. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Merhaba kızlar bugün 12.günümdü tahlil sonucumu aldım maalesef negatif ilk denememdi tutmadı hiçbir sorun bulamıyorlar ne bende ne eşimde anlayamıyorum neden böyledoktor 2 gün sonra isterseniz testi tekrarlayalım 2 gün daha kullanın ilaçları dedi ama tüp bebek dr um ayrıydı ona yazdım daha cvp bekliyorum bakalım