Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Doktorunu arayip bilgilendirsen iyi olur canim.... Stres yapma.... Belki de implantasyon kanamasi olabilir....Devam eder yogunlasirsa doltorunu ara hemen derim....

Ariycak bi doktorum yok malesef devlette yaptirdim ve doktora ulasabilecegim bi numara yok. Pazrtesi test gunum olsa bugun idrarda cikmazmiydi diyorum hic umudum kalmadi. Sagol cvp icin

Prednol bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.... Annenin bagisiklik sistemi embryoya saldirip disari atmasin diyeymis.....

Estrofem’i azaltarak kesiyorum ben 6. hafta icindeyim

Merhaba kızlar ben de iki gün önce embriyo transferi oldum. Sürekli burayı takip ediyorum aklım hep hamilelik de başka bir şey düşünemez vaziyetteyim ..herkeste değişik belirtiler oluyor ben de hiçbir belirti yok korkuyorum Zaman geçmiyor

Daha transferimin ikinci günü.ates basması da oluyor.normalde çok üşüyen biriyim fakat transferden sonra vücut isim yukseliyor beklemek çok zormus.heycan korku hepsi bir arad
Hamil
Aynı duygular içindeyiz şuan transferin sadec 2 günü ama bnm karin kralları arada oluyor inşallah tutunur genişlerimiz bize

Prednol bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.... Annenin bagisiklik sistemi embryoya saldirip disari atmasin diyeymis.....

Estrofem’i azaltarak kesiyorum ben 6. hafta icindeyim

Tam tersine Prednol bagisiklik sistemini baskiliyor, guclendirmiyor, sistemin embryoya karsi savasmamasi icin; ancak dedigim gibi hamileyken kullandirmiyor benim doktorum kesinlikle.

Ben de aynen. Ama komik seyler seyretmeye calisiyorum, gulmenin olumlu etkisi olur diye. Yoksa benim de 7/24 aklimda :)

İlk gün biraz ağrım oldu adet sancısı gibiydi çok üzüldüm tutmadı diye şimdi de hiç bir belirti yok diye üzülüyorum.peşin peşin üzülüyorum ben

İlk gün biraz ağrım oldu adet sancısı gibiydi çok üzüldüm tutmadı diye şimdi de hiç bir belirti yok diye üzülüyorum.peşin peşin üzülüyorum ben

Benim ilk hamileligimde de hicbir belirtim yoktu; hem de ikiz olmasina ragmen. Olanlar da ilaclarin etkisi zaten, takma belirti olayina :)

Saglik olsun... Umudunu yitirmeden yola devam... Hersey gonlunce olsun canim
Sagol canm hayirlisi. Ama korktugum bisey var icimden parca parca biseyler cikiyo..sert kahverengi , findik buyuklugunde top top 3 4 kadar cikti.dusursem boyle mi oluyo bi fikrin var mi. Parca kan degil

Arkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....
Canım ben rulidle bi ilacı sadece transferden önce 4 gün kullandım . Şuan crinone jel sabah akşam, folik asit ve coraspin kullanıyorum .

İyi aksamlar herkese.bayanlar benimde sizlere bir sorum olucak.martin ortasinda inşallah bir aksilik çıkmazsa transferim olacak.ilk denemem ve tecrubesizim bu konuda.dondurulmus 5. Gun embriyosu transfer edilecek.rahimde biraz cöküklük sorunum var.Tek mi çift mi embriyo konulmasi için çok kararsiz kaldım.ikiz cocuk benim icin sıkıntılı olabilir.ama buradan okuduğum kadarıyla da genelde cift embriyo konulup teki tutuyor.tek embriyo transferinde şans baya düşüyor gibi.sizden ricam sizlerdeki durumlari yazabilir misiniz? 5. Gun transferi olanlar genelde nasıl sonuçlandı ?

Arkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....
Hepsıne devam edıyorum 7+3 haftaya kontrolum var en azından bır kacını bırakırım herhalfe dekortta kullanıyorum ben cunku artık mıdem yanıyor

Hepsıne devam edıyorum 7+3 haftaya kontrolum var en azından bır kacını bırakırım herhalfe dekortta kullanıyorum ben cunku artık mıdem yanıyor
Sanırım burda en cok ılacı ben kullanıyorum
Dekort 1 tane
Coraspırın 1 tane
Prememesis 1 tane
Oksapar 8000 (pıyasada olmadıgı ıcın ıkı tane 4000 kullanıyorum )
Estrofem 6 adet gunde
Vajına jel 1 tane sabah
Gun aşırı progesteron 50 mg
Hikayem 3 düşügüm oldugu için

Tam tersine Prednol bagisiklik sistemini baskiliyor, guclendirmiyor, sistemin embryoya karsi savasmamasi icin; ancak dedigim gibi hamileyken kullandirmiyor benim doktorum kesinlikle.
Haklisin!!!
prednol bağışıklığı baskılayıp vücudun gebeliği kabul etmesini sağlamak.....
Belli bir haftaya kadar bazi doktorlar devam ediyor demek ki.... Bu kisiden kisiye degisiyordur tabi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…