Doktorunu arayip bilgilendirsen iyi olur canim.... Stres yapma.... Belki de implantasyon kanamasi olabilir....Devam eder yogunlasirsa doltorunu ara hemen derim....
Evet normal canim... Batma tarzinda kramp seklinde benim de olduTransferden sonra karin ağrısı normalmi kizlar
Dedigim gibi insallah implantasyon yerlesme kanamasidir canim.... Pszartesi test gunun mu?Ariycak bi doktorum yok malesef devlette yaptirdim ve doktora ulasabilecegim bi numara yok. Pazrtesi test gunum olsa bugun idrarda cikmazmiydi diyorum hic umudum kalmadi. Sagol cvp icin
Prednol bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.... Annenin bagisiklik sistemi embryoya saldirip disari atmasin diyeymis.....Estrofem ve Progesteron 10. Haftaya kadar devam ediyor. Coraspin 8. Aya kadar. Ama Prednol transfere kadar sadece bes gun kullandim. Ozel bir durumun mu var senin? Ben doktor degilim; ama kortizol iceriyor diye biliyorum, hamilelikte kullaniliyor mu ki?
Dedigim gibi insallah implantasyon yerlesme kanamasidir canim.... Pszartesi test gunun mu?
Daha transferimin ikinci günü.ates basması da oluyor.normalde çok üşüyen biriyim fakat transferden sonra vücut isim yukseliyor beklemek çok zormus.heycan korku hepsi bir aradEvet normal canim... Batma tarzinda kramp seklinde benim de oldu
HamilDaha transferimin ikinci günü.ates basması da oluyor.normalde çok üşüyen biriyim fakat transferden sonra vücut isim yukseliyor beklemek çok zormus.heycan korku hepsi bir arad
Aynı duygular içindeyiz şuan transferin sadec 2 günü ama bnm karin kralları arada oluyor inşallah tutunur genişlerimiz bizeMerhaba kızlar ben de iki gün önce embriyo transferi oldum. Sürekli burayı takip ediyorum aklım hep hamilelik de başka bir şey düşünemez vaziyetteyim ..herkeste değişik belirtiler oluyor ben de hiçbir belirti yok korkuyorumZaman geçmiyor
Saglik olsun... Umudunu yitirmeden yola devam... Hersey gonlunce olsun canimEvet.. ama suan normal kirmiziya dondu artik.olmadi malesef tskler cvp icin
Prednol bagisiklik sistemini guclendirmek icinmis.... Annenin bagisiklik sistemi embryoya saldirip disari atmasin diyeymis.....
Estrofem’i azaltarak kesiyorum ben 6. hafta icindeyim
Merhaba kızlar ben de iki gün önce embriyo transferi oldum. Sürekli burayı takip ediyorum aklım hep hamilelik de başka bir şey düşünemez vaziyetteyim ..herkeste değişik belirtiler oluyor ben de hiçbir belirti yok korkuyorumZaman geçmiyor
İlk gün biraz ağrım oldu adet sancısı gibiydi çok üzüldüm tutmadı diye şimdi de hiç bir belirti yok diye üzülüyorum.peşin peşin üzülüyorum ben
Sagol canm hayirlisi. Ama korktugum bisey var icimden parca parca biseyler cikiyo..sert kahverengi , findik buyuklugunde top top 3 4 kadar cikti.dusursem boyle mi oluyo bi fikrin var mi. Parca kan degilSaglik olsun... Umudunu yitirmeden yola devam... Hersey gonlunce olsun canim
Canım ben rulidle bi ilacı sadece transferden önce 4 gün kullandım . Şuan crinone jel sabah akşam, folik asit ve coraspin kullanıyorum .Arkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....
Hepsıne devam edıyorum 7+3 haftaya kontrolum var en azından bır kacını bırakırım herhalfe dekortta kullanıyorum ben cunku artık mıdem yanıyorArkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....
Sanırım burda en cok ılacı ben kullanıyorumHepsıne devam edıyorum 7+3 haftaya kontrolum var en azından bır kacını bırakırım herhalfe dekortta kullanıyorum ben cunku artık mıdem yanıyor
Haklisin!!!Tam tersine Prednol bagisiklik sistemini baskiliyor, guclendirmiyor, sistemin embryoya karsi savasmamasi icin; ancak dedigim gibi hamileyken kullandirmiyor benim doktorum kesinlikle.