Benim de öyle oluyor canım normalKızlar bu sorum crinone jel kullananlara . Ya bazen değişik büyük tortular geliyor bunlar normal mi ? Rengi de değişiyor , sarı , hafif yeşil gibi . Düz beyaz . Pembe . Çok sinir bozucu bu jel . İnsan ister istemez birşey mi oldu acaba diyor . Sizde de oluyor mu ?
teşekkür ederim amin canımÇok sevindim canım . Rabbim kucağına almayınca nasip etsin.
Fatura da aldim ben 9500 ama histeroskopi de yapildi canimNe kadar tuttu canım fiyat olarak
Normal canım ben doktora sormuştum olabiliyormuş korkma bazılarında siyah bile geliyormuş bende siyah olmadı ama bunlar olası durumlarmış rahat olKızlar bu sorum crinone jel kullananlara . Ya bazen değişik büyük tortular geliyor bunlar normal mi ? Rengi de değişiyor , sarı , hafif yeşil gibi . Düz beyaz . Pembe . Çok sinir bozucu bu jel . İnsan ister istemez birşey mi oldu acaba diyor . Sizde de oluyor mu ?
Canım benimde ilk tüp bebek deneyimim kimyasal gebelikle sonuçlanmılştı şöyle düşün hamile kalabiliyorsun inşallah ikincide hamile kalacaksınmerhaba benimde testim ilk 41,65 / ikinci 61,65 / üçüncü 75,73 çıktı doktorum ilaçları kes dedi adetle sökülsün önümüze bakalım dedi darmadağın oldum çok kötü bi duygu allahım kimseye yaşatmasın rabbim
Fatura da aldim ben 9500 ama histeroskopi de yapildi canim
Hemşireme de sordum . Sıkıntı yokmuş :) teşekkürler CanımNormal canım ben doktora sormuştum olabiliyormuş korkma bazılarında siyah bile geliyormuş bende siyah olmadı ama bunlar olası durumlarmış rahat ol
Hemşireme de sordum Canım sıkıntı Yok dedi . Bakalım hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim cevabın içinYanlış yonlendırmıyım ama havayla temas ettıgı için rengı degısıyormus benım bazen cok acık pembe bazen sımsıyah gelıp benı korkutttugu olmuştur sordum doktora sıkıntı degıl dedı gerçek kanama gormedıgın takdırde
Sadece transfer ucreti alirlar senden o zaman. Hayirli olsun canimBen 2014 yılında gördüm tedavi . Baya tutmuştu ama tam ne kadr bilmiyorum faturada almadık. Şimdi dondurulmuş olanı alacağız ama ne kadar tutacağı hakkında burdan bilgi vermiyorlar işte
Tebrikler..............kızlarr hamileyimmmdeğerim 244.8 nasıl sizce cumartesi tekrar bakılacak değere . rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Sadece transfer ucreti alirlar senden o zaman. Hayirli olsun canim
Yok inan bilmiyorum. Muhasebesini arayip ogrenebilirsin canimTransfer ücreti ne kadar biliyor musun canim
Doktorunu arayip bilgilendirsen iyi olur canim.... Stres yapma.... Belki de implantasyon kanamasi olabilir....Devam eder yogunlasirsa doltorunu ara hemen derim....Arkadaslar mbr. Benim bugun trasferde 9.gunum kahverengi sulu koyu kirmizi gibi akintim basladi adet mi basliycak anlayamadim test yaptim cikmadi.3 gun emriyosu
Benim de bugun 6+1 hafif hafif batma tarzinda agri oluyor. Normal bu agrilar... Fakat dayanilmasi zor siddetli agri ise doktoruna danis. Belki agri kesici verebilir....Kızlar benim gebelikte 6.haftam ama sağ kasığım iki gündür çok ağrıyor dün doktora gittim birşey yok dediler ama bugün daha da şiddetlendi apandisit falan mı acaba of bu nasıl ağrı ya
Ya benim de bugün bacaklarım kasıklarım feci ağrıyorKızlar benim gebelikte 6.haftam ama sağ kasığım iki gündür çok ağrıyor dün doktora gittim birşey yok dediler ama bugün daha da şiddetlendi apandisit falan mı acaba of bu nasıl ağrı ya
Arkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....