Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

esimde hicbir sorun yok bende sadece yumurta rezervi azligi var.. negatif sonucu etkiledi mi bilmiyorum ama bu moralsizlikle bikac gune adet olup yine baslamayi dusunuyorum..

Benim de öyle oluyor canım normal

Normal canım ben doktora sormuştum olabiliyormuş korkma bazılarında siyah bile geliyormuş bende siyah olmadı ama bunlar olası durumlarmış rahat ol

Canım benimde ilk tüp bebek deneyimim kimyasal gebelikle sonuçlanmılştı şöyle düşün hamile kalabiliyorsun inşallah ikincide hamile kalacaksın

Hemşireme de sordum Canım sıkıntı Yok dedi . Bakalım hakkımızda hayırlısı teşekkür ederim cevabın için

Kızlar benim gebelikte 6.haftam ama sağ kasığım iki gündür çok ağrıyor dün doktora gittim birşey yok dediler ama bugün daha da şiddetlendi apandisit falan mı acaba of bu nasıl ağrı ya

Arkadaslar mbr. Benim bugun trasferde 9.gunum kahverengi sulu koyu kirmizi gibi akintim basladi adet mi basliycak anlayamadim test yaptim cikmadi.3 gun emriyosu

Arkadaslar mbr. Benim bugun trasferde 9.gunum kahverengi sulu koyu kirmizi gibi akintim basladi adet mi basliycak anlayamadim test yaptim cikmadi.3 gun emriyosu
Doktorunu arayip bilgilendirsen iyi olur canim.... Stres yapma.... Belki de implantasyon kanamasi olabilir....Devam eder yogunlasirsa doltorunu ara hemen derim....

Kızlar benim gebelikte 6.haftam ama sağ kasığım iki gündür çok ağrıyor dün doktora gittim birşey yok dediler ama bugün daha da şiddetlendi apandisit falan mı acaba of bu nasıl ağrı ya
Benim de bugun 6+1 hafif hafif batma tarzinda agri oluyor. Normal bu agrilar... Fakat dayanilmasi zor siddetli agri ise doktoruna danis. Belki agri kesici verebilir....

Bu arada kullandigin ilaclar var mi? Coraspin, progesteron, coraspin gibi????

Arkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....

Ya benim de bugün bacaklarım kasıklarım feci ağrıyor ben de 6. Haftanın içindeyim .

Arkadaslar tup bebek tedavisi ile hamile kalan arkadaslarim Estrofem, Coraspin ve Prednol, progesteron kullanimina hala devam ediyor olanlar var mi aranizda...... Ne kadar kullandiniz? Benim 6 hafta hala ilaclari almaya devam ediyorum....

Estrofem ve Progesteron 10. Haftaya kadar devam ediyor. Coraspin 8. Aya kadar. Ama Prednol transfere kadar sadece bes gun kullandim. Ozel bir durumun mu var senin? Ben doktor degilim; ama kortizol iceriyor diye biliyorum, hamilelikte kullaniliyor mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…