Evet canim ilki de tekti..5a 2 si deSenin de mi 5.gün tek embriyo?
Canim memorialda mi tedavi goruyorsun ?Kızlar forumun en başından beri sizleri takip ediyorum çok güzel moral veriyorsunuz çok zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim sizlere bir sorum olacaktı benim 5 tane dondurulmuş embriyolarım var ama sadece 1 tane transfer yapacağız diye ısrar ediyorlar 2 taneye ikna edemiyorum 1 tane 5.gün embriyosu transfer edilip güzel sonuç alanlar bana biraz moral verebilir mi ?
Evet canim ilki de tekti..5a 2 si de
canım hayırlı uğurlu oldu hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah darısı bizlere de inşallah aminBildiğiniz gibi arkadaşlar Bende 8. Gün kan ve idrarla öğrendim yarın tekrar kan vereceğim artış varmı diye transfer oduğum gün dahil olmak üzere çok yatmadım işten de izin aldım 10 gün stresten uzak olmak adına hatta trabsferden hemen sonra idrarı yapabilirsin dedi sonra giyindim çıktık hastaneden hiç yatmadan evdede günlük işlerimi yaptım ağır kaldırmadan ve çok yükseğe uzanmadan hatta hergün dans ettik eşimle 2. Günü kitap almaya avm ye gittim yani tavsiyem çok yatmayın bence yatınca hem zaman duruyo hemde çok fazla odaklanıyoruz
Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini alırız inşallahBenim de testim tekrarlanıcak yarın hem korkuorum hem tuttu diorum çok garibim biliosunuz 5-6 gün ciddi kanama atlattım. Allahım müsade etsin hem bana hem burdaki ve heryerdeki anne olmak isteyen cümlemize nolur bana da dua edin
Arzucummm bütün dualarim seninle, yarın guzel haberlerle gel ınsallahhhBenim de testim tekrarlanıcak yarın hem korkuorum hem tuttu diorum çok garibim biliosunuz 5-6 gün ciddi kanama atlattım. Allahım müsade etsin hem bana hem burdaki ve heryerdeki anne olmak isteyen cümlemize nolur bana da dua edin
canım hayırlı uğurlu oldu hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah darısı bizlere de inşallah amin
dayanamadım, dün akşam test yaptırdım. sonucum negatifCanim insallah pozitif cikarmutlaka sonucunu yaz gogsun aciyormj sisti mi peki ? Bende pers test yapacagim..
Hayırlısı olsun arkadaşım üzülme vardır bir hayır. Mücadeleye devam elbet bir gün kazanan biz olacağız lütfen umudunu kaybetme bizler anne olmayı en çok hakeden insanlarızdayanamadım, dün akşam test yaptırdım. sonucum negatif
inan üzülmedim..ilk tecrübeydi bu..dediğin gibi zaman bu zaman değilmiş demekki..1-2 ay sonra yeniden deneyeceğiz. hatta belki bu ayı boş geçirmemek için aşılama denesek mi diye düşünüyorum.Hayırlısı olsun arkadaşım üzülme vardır bir hayır. Mücadeleye devam elbet bir gün kazanan biz olacağız lütfen umudunu kaybetme bizler anne olmayı en çok hakeden insanlarız
Canım 5a Oldugunu dr mu soyluyo ıyi kalite demişlerdi bana sadece o da yani kalitesini sormustumEvet canim ilki de tekti..5a 2 si de
Hayırlısı olsun canını sıkma zamanı bu değilmiş. Belirtin falan var mıydı bir şey hissediyo muydun pekiinan üzülmedim..ilk tecrübeydi bu..dediğin gibi zaman bu zaman değilmiş demekki..1-2 ay sonra yeniden deneyeceğiz. hatta belki bu ayı boş geçirmemek için aşılama denesek mi diye düşünüyorum.
valla aslında belirti vs herkese göre değişiyor sanıyorum, arada bi sol kasığımda ağrı olmuştu mesela, herkes yerleşiyordur demişti. o yüzden kesin bi belirti yaşadıysam da ne yaşadığımı, neden yaşadığımı pek bilmiyorum...Hayırlısı olsun canını sıkma zamanı bu değilmiş. Belirtin falan var mıydı bir şey hissediyo muydun peki
benim dondurulmuş embriyom yok şu anda. o yüzden doktorum bekleyelim en az 1 ay dedi. zaten tek embriyo transferi yapılmıştı, o da orta kalitedeydiEpruli75 canim hakkinda hayirlisi hep boyle guclu dur..insallah olacak. Bak benim de gecen ay 30 eylul transferjmde negatif aldim..beklemeden hemen diger ay yine konuldu donmuslardan 7.gunum yani diger ay ilacsiz tedavi oldugum icin yine donmus 5. Gun embriyosu idi, doktorum beklemeye gerek yok demisti bende istemedim beklemek bir an once bebisimi istiyorum Allah cok buyuk cook dua et ben size ediyorum hakkimizda hayirlisi..sana sorum hic leke renkli falan oldu mu ?
Gözün aydın canım benimde dondurulmuş 2 tane transfer oldum bugün 6. Günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum ne bi ağrı kasıkta nede göğüste hassasiyet siz bu süreçte nasıl ilerledinizCanım nacizane fikrimi belirteyim. Toplam da üç transfer oldum ilk ikisi taze transfer negatif sonuç. Son tedavimde yazın oldum çok yumurtam toplandı hormon değerim yüksekti rahimde su toplama vardı bende taze istiyordum yine doktorum ikna etti hatta direkt yapmıyorum dediçok şükür diyorum iyiki dinleme olmuş. Dün pozitif sonucu aldık. Ha şu var ilk ikisinde embriyo kalitem sıkıntılıydı ondan mı olmadılar rahim mi yorgundu ondan mı kabul etmedi bilemem ama dondurulmuş kesinlikle çok daha rahat.
Hayır ya bunda üzülecek bir şey yok dünyanın sonu değil zaten çevre en önemli faktör teselli etmeyin kimseyi yalnız kalın esinizlevalla aslında belirti vs herkese göre değişiyor sanıyorum, arada bi sol kasığımda ağrı olmuştu mesela, herkes yerleşiyordur demişti. o yüzden kesin bi belirti yaşadıysam da ne yaşadığımı, neden yaşadığımı pek bilmiyorum...
etrafımdakileri teselli etmekten pek üzülecek vakit bulamıyorum şu anda aslında
çok haklısın..bir sonraki denemede kimseye söylememeye karar verdik zaten..çünkü bu süreçte etrafımdaki herkes ayrı bir prof kesilmişlerdi ://Hayır ya bunda üzülecek bir şey yok dünyanın sonu değil zaten çevre en önemli faktör teselli etmeyin kimseyi yalnız kalın esinizle
Oyle oluyo hele cocuk sahibi olanlar ordinaryus oluyorlar üzülme hiç bencede en fazla aileniz dışında kimse bilmesinçok haklısın..bir sonraki denemede kimseye söylememeye karar verdik zaten..çünkü bu süreçte etrafımdaki herkes ayrı bir prof kesilmişlerdi ://