Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim memorialda mi tedavi goruyorsun ?

canım hayırlı uğurlu oldu hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah darısı bizlere de inşallah amin

Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah

Arzucummm bütün dualarim seninle, yarın guzel haberlerle gel ınsallahhh

dayanamadım, dün akşam test yaptırdım. sonucum negatif
Hayırlısı olsun arkadaşım üzülme vardır bir hayır. Mücadeleye devam elbet bir gün kazanan biz olacağız lütfen umudunu kaybetme bizler anne olmayı en çok hakeden insanlarız

Hayırlısı olsun arkadaşım üzülme vardır bir hayır. Mücadeleye devam elbet bir gün kazanan biz olacağız lütfen umudunu kaybetme bizler anne olmayı en çok hakeden insanlarız
inan üzülmedim..ilk tecrübeydi bu..dediğin gibi zaman bu zaman değilmiş demekki..1-2 ay sonra yeniden deneyeceğiz. hatta belki bu ayı boş geçirmemek için aşılama denesek mi diye düşünüyorum.

inan üzülmedim..ilk tecrübeydi bu..dediğin gibi zaman bu zaman değilmiş demekki..1-2 ay sonra yeniden deneyeceğiz. hatta belki bu ayı boş geçirmemek için aşılama denesek mi diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun canını sıkma zamanı bu değilmiş. Belirtin falan var mıydı bir şey hissediyo muydun peki

Epruli75 canim hakkinda hayirlisi hep boyle guclu dur..insallah olacak. Bak benim de gecen ay 30 eylul transferjmde negatif aldim..beklemeden hemen diger ay yine konuldu donmuslardan 7.gunum yani diger ay ilacsiz tedavi oldugum icin yine donmus 5. Gun embriyosu idi, doktorum beklemeye gerek yok demisti bende istemedim beklemek bir an once bebisimi istiyorum Allah cok buyuk cook dua et ben size ediyorum hakkimizda hayirlisi..sana sorum hic leke renkli falan oldu mu ?

Hayırlısı olsun canını sıkma zamanı bu değilmiş. Belirtin falan var mıydı bir şey hissediyo muydun peki
valla aslında belirti vs herkese göre değişiyor sanıyorum, arada bi sol kasığımda ağrı olmuştu mesela, herkes yerleşiyordur demişti. o yüzden kesin bi belirti yaşadıysam da ne yaşadığımı, neden yaşadığımı pek bilmiyorum...
etrafımdakileri teselli etmekten pek üzülecek vakit bulamıyorum şu anda aslında

benim dondurulmuş embriyom yok şu anda. o yüzden doktorum bekleyelim en az 1 ay dedi. zaten tek embriyo transferi yapılmıştı, o da orta kalitedeydi yani şansımız max. %25 idi ve olmadı işte...
normalde ayın 5'indeydi test günüm. Dün akşamüzeri eve giderken gidip kan verdim (dün gün içinde hafif bir leke gibi bişi görmüştüm)...tahmin ettiğim gibi lekelenme adet başlangıcıymış

Dua..etmez miyim hiç..ama teslimiyet halindeyim, doğru zaman gelecek (umarım bir dahaki sefere doğru zamandır)...

Gözün aydın canım benimde dondurulmuş 2 tane transfer oldum bugün 6. Günüm ama hiç bir şey hissetmiyorum ne bi ağrı kasıkta nede göğüste hassasiyet siz bu süreçte nasıl ilerlediniz

Hayır ya bunda üzülecek bir şey yok dünyanın sonu değil zaten çevre en önemli faktör teselli etmeyin kimseyi yalnız kalın esinizle

Hayır ya bunda üzülecek bir şey yok dünyanın sonu değil zaten çevre en önemli faktör teselli etmeyin kimseyi yalnız kalın esinizle
çok haklısın..bir sonraki denemede kimseye söylememeye karar verdik zaten..çünkü bu süreçte etrafımdaki herkes ayrı bir prof kesilmişlerdi ://

çok haklısın..bir sonraki denemede kimseye söylememeye karar verdik zaten..çünkü bu süreçte etrafımdaki herkes ayrı bir prof kesilmişlerdi ://
Oyle oluyo hele cocuk sahibi olanlar ordinaryus oluyorlar üzülme hiç bencede en fazla aileniz dışında kimse bilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…