Bende yapmam diye düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın burdan yazarsın haber verirsin artık:)kan testi için 5 Kasım demişti doktor. Direndim valla yapmadım evde gebelik testi falan. Yarın sabahtan kan vericem :)
Bizim hastane hic dinlendirmeden koyuyo. Tuhafima gitt ztn tek 1 embiriyo kaldi geriye..benim ilk denemem..yarın test yaptırıcam ama tutunmama ihtimaline karşılık doktoruma sormuştum. normalde 2 ay ama 1 ay dinlendirsekte olur demişti bana.
Çok teşekkürler benim döndürülmüş olmadığı için her seferinde taze transfer oldu o nedenle dondurulmuş fiyatlarını bilmiyorum,tedaviniz umarım güzel geçerAllah yardimciniz olsun. Bazi yerlerde eger dondurulmus embriyo varsa transfer ücreti 1500_2000 oldugu yaziyor. Sonu güzel olmuş saglikla alin bebeginizi kucaginiza
Sakın kendini kötü hissetme. En azından tutmuş rahmin buna müsade etmiş. Bu çok önemli birşeyALLAH
ALLAH bagislasin cnm ins ilk denemede tutar ugrasmazsin bende 38 yasindayim hic cocugum yok ilk tup bebek deneyimim malesef tuttu ama dusukle sonuclandikurtaj oldum carsamba gunu
Tekrar denemek istiyorum toplarlaninca ama bazen okadar gucsuz hissediyorum ki kendimi
Bizim hastane hic dinlendirmeden koyuyo. Tuhafima gitt ztn tek 1 embiriyo kaldi geriye..
Benimkilerde dondurulmus gecen donem transfer oldum tutmadiBende dinlendirmeden koy dedim iğneler karında ödem yapıyor su topluyor 2 adet dönemi geçmesi gerekiyor dondurulmuş daha iyi dedi hala beklemedeyim az kaldı ☹
Benimkilerde dondurulmus gecen donem transfer oldum tutmadi
Canim insallah pozitif cikarkan testi için 5 Kasım demişti doktor. Direndim valla yapmadım evde gebelik testi falan. Yarın sabahtan kan vericem :)
Benim ilk transfer 30 eyluldeydi ve naturel ilacsiz transfer yaptilar dondurulmus 5. Gun embriyosuydu..11.ekimde adet oldum hemen 2. Tedaviye basladim yani hic ara vermedimMerhabalar arkadaslar tutmadiginda bir dahaki transfer icin ne kadar beklediniz
Canım nacizane fikrimi belirteyim. Toplam da üç transfer oldum ilk ikisi taze transfer negatif sonuç. Son tedavimde yazın oldum çok yumurtam toplandı hormon değerim yüksekti rahimde su toplama vardı bende taze istiyordum yine doktorum ikna etti hatta direkt yapmıyorum dediPara almak için mi yapıyorlar yoksa gerçekten en iyisi dinlendirmek mi bende bilmiyorum şaştım kaldım Allah hayır etsin sonumuzu
2ncidemi ilacsiz yaptinBenim ilk transfer 30 eyluldeydi ve naturel ilacsiz transfer yaptilar dondurulmus 5. Gun embriyosuydu..11.ekimde adet oldum hemen 2. Tedaviye basladim yani hic ara vermedim
2. Yi ilacli yapalim dedi doktorum..strateji degistirelim.dedi aslinda adetim.duzenli yine ilacsiz olabilirmis ama oyle uygun gordu..29 ekimde transferim oldu 6. Gunum yine 5. Gun embriyosu2ncidemi ilacsiz yaptin
Canım nacizane fikrimi belirteyim. Toplam da üç transfer oldum ilk ikisi taze transfer negatif sonuç. Son tedavimde yazın oldum çok yumurtam toplandı hormon değerim yüksekti rahimde su toplama vardı bende taze istiyordum yine doktorum ikna etti hatta direkt yapmıyorum dediçok şükür diyorum iyiki dinleme olmuş. Dün pozitif sonucu aldık. Ha şu var ilk ikisinde embriyo kalitem sıkıntılıydı ondan mı olmadılar rahim mi yorgundu ondan mı kabul etmedi bilemem ama dondurulmuş kesinlikle çok daha rahat.
Insaallah pozitifi gorursun canim2. Yi ilacli yapalim dedi doktorum..strateji degistirelim.dedi aslinda adetim.duzenli yine ilacsiz olabilirmis ama oyle uygun gordu..29 ekimde transferim oldu 6. Gunum yine 5. Gun embriyosu
Rabbim ol dedikten sonra canım inan hiçbir şey önünde duramaz. İlk ikisinde yerimden kalkmadan bekledim çok dikkatli oldum. Üçüncü tedavim de on saat yola çıktım, işe gittim, merdiven çıkıp iniyorum, bir sefer düşme tehlikesi geçirdim ama benimle ya da benimleler haftaya belli olacak inşallah. Yüreğini ferah tut stres yükleme üzerineAy benim içime de su serptin boşu boşuna mı bekliyorum 2 aydır diye kendimi yiyip bitiyordum inşallah benim de beklediğime değer bir de tek embriyo transfer diyor beni iyice strese sokuyor çok zor gerçekten
Bana çok iyi geldin Allah razı olsun senden inşallah bende güzel haberler paylaşırım haftaya transfer günü verdi bakalım ne olacak çok stresliyim sevinçten çok korku var içimde.Haftaya bebişinin haberini aldığında mutlaka yaz bana da umut oluyorsunRabbim ol dedikten sonra canım inan hiçbir şey önünde duramaz. İlk ikisinde yerimden kalkmadan bekledim çok dikkatli oldum. Üçüncü tedavim de on saat yola çıktım, işe gittim, merdiven çıkıp iniyorum, bir sefer düşme tehlikesi geçirdim ama benimle ya da benimleler haftaya belli olacak inşallah. Yüreğini ferah tut stres yükleme üzerine
Senin de mi 5.gün tek embriyo?2. Yi ilacli yapalim dedi doktorum..strateji degistirelim.dedi aslinda adetim.duzenli yine ilacsiz olabilirmis ama oyle uygun gordu..29 ekimde transferim oldu 6. Gunum yine 5. Gun embriyosu