- 14 Mart 2008
- 6.032
- 5.155
Herkese günaydınnn,
yarın ayın 5'i ve benim kanda B-HCG testi yaptırma günüm.
Geçen ay ayın 6'sında regl olmuştum, normalde şimdiye kadar regl olmam gerekirdi ama olmadım hala. Çok heyecanlıyım :) dua edin benim içinnn, olur mu?
Sevgiler...
DUalarımız seninle canımHerkese günaydınnn,
yarın ayın 5'i ve benim kanda B-HCG testi yaptırma günüm.
Geçen ay ayın 6'sında regl olmuştum, normalde şimdiye kadar regl olmam gerekirdi ama olmadım hala. Çok heyecanlıyım :) dua edin benim içinnn, olur mu?
Sevgiler...
yaaDUalarımız seninle canımAma adet olmazsın ilaçlardan dolayı
benim ilk denemem..yarın test yaptırıcam ama tutunmama ihtimaline karşılık doktoruma sormuştum. normalde 2 ay ama 1 ay dinlendirsekte olur demişti bana.Merhabalar arkadaslar tutmadiginda bir dahaki transfer icin ne kadar beklediniz
Daha doktora gitmedim merkeze haber verdim dönüş yapacaklar. Yemek yer giderim. 997 çıktı canımyaaaa inanmıyorummmmm...tebrik ederimmmmmkaç çıktı B-HCG?
doktor ne zaman gel dedi..
anlatsana bundan sonraki süreç nasıl işleyecekmiş??
tekrar tekrar tebrikler :)) Allah şimdiden tamamına erdirmeyi nasip etsin :)Daha doktora gitmedim merkeze haber verdim dönüş yapacaklar. Yemek yer giderim. 997 çıktı canım
İlaç kullandığın sürece olmazsın canım ne zaman bırakırsan o zamanyaane kadar süreyle olmam peki regl acaba, biliyor musun??
kullandığım progestan, folik asit ve kan sulandırıcı ama..İlaç kullandığın sürece olmazsın canım ne zaman bırakırsan o zaman
3. Denemem canım.tekrar tekrar tebrikler :)) Allah şimdiden tamamına erdirmeyi nasip etsin :)
ilk denemen miydi?
böyle duyunca insana moral oluyor.. :)3. Deneme allahın hakkı
3. Denemem canım.
Doğru merkezi bulmak çok önemli canım. Benim ilk iki tedavim yok gibiydi. Son merkezimde doktor yok sayıyoruz ikisini de dedi. Yaşamamız lazımmış yaşadık canım. Her şeyin zamanı var gelmeden olmuyor işte :)))böyle duyunca insana moral oluyor.. :)
Hımm o zaman bilmiyorum tabi :) gebe olduğunuzdan adet görmemiş olabilirsiniz o haldekullandığım progestan, folik asit ve kan sulandırıcı ama..
doktoruma çok güveniyorum, aile hekimimiz gibi. Ama tek embriyo döllenince tabii olasılığımız azaldı doğal olarak. Bakalım..yarın ola hayrola...Doğru merkezi bulmak çok önemli canım. Benim ilk iki tedavim yok gibiydi. Son merkezimde doktor yok sayıyoruz ikisini de dedi. Yaşamamız lazımmış yaşadık canım. Her şeyin zamanı var gelmeden olmuyor işte :)))
Rabbim inşallah yüzünüzü güldürsündoktoruma çok güveniyorum, aile hekimimiz gibi. Ama tek embriyo döllenince tabii olasılığımız azaldı doğal olarak. Bakalım..yarın ola hayrola...
inşallah canımcım..isteyen herkesin güldürsün yüzünüRabbim inşallah yüzünüzü güldürsün
ilk günler hafif (özellikle sol kasıkta) ağrımsı sanki kramp gibilerinden oldu bişiler aslında. sol tarafımda hala bir sıcaklık var sanki hatta. Ama ben normal yaşantıma devam etmeye çalıştım hep.Neler hissettiniz transferden test gününe kadar acaba. Ağrı sızı vs. Benim daha haftaya salı cok var
aminnnn ...Hımm o zaman bilmiyorum tabi :) gebe olduğunuzdan adet görmemiş olabilirsiniz o halde
Ben izin aldim işyerinden sıkılıyorum. Benimde sol kasikta agri var inceden belki de progestan etkisidir bilemiyorum tabi. Yarin mi öğreneceksiniz sonucu yoksa öncede yaptınız mı testilk günler hafif (özellikle sol kasıkta) ağrımsı sanki kramp gibilerinden oldu bişiler aslında. sol tarafımda hala bir sıcaklık var sanki hatta. Ama ben normal yaşantıma devam etmeye çalıştım hep.
iştahım çok açık, resmen pis boğaz oldum :) onun dışında aşırı bişiler hissetmedim aslında.
Haftaya salıya daha çok var deme, çok hızlı geçiyor günler..bak mesela benim yarın kanda test günüm :)
kan testi için 5 Kasım demişti doktor. Direndim valla yapmadım evde gebelik testi falan. Yarın sabahtan kan vericem :)Ben izin aldim işyerinden sıkılıyorum. Benimde sol kasikta agri var inceden belki de progestan etkisidir bilemiyorum tabi. Yarin mi öğreneceksiniz sonucu yoksa öncede yaptınız mı test