- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 40
Bendeeee✌✌✌Dün akşam çok sabırsızlık gelmişti ama şimdi tekrardan bir sabır geldi arkadaşım bu sefer günümü bekleyeceğim. İlkinde birgün önce ikincisinde iki gün önce bakmıştım ne kadar geç o kadar iyikorkuyorum sanırım.
Korkunun ecele faydası yok ama olsunBendeeee✌✌✌
Az kaldi deyip kafami dağıtmaya çalışıyorum ama çok zor yaaKorkunun ecele faydası yok ama olsun
Hayırlı olsun transferinBenim de bugün transferim oldu kimler benimle aynı dönemde
Ayın 11.ine verdiler bu pazartesi değil haftaya pazartesi ınşallah güzel olur . Ben çok sıkıldım bugün kalktım yerimden yemek falan yaptım toz aldım ne bileyim yat yat iyice bunalima giriyor insan akışına bıraktim hayırlısı olsun hepimiz için nasipBende çarşamba transfer oldum inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız test günü ne zaman verdiler?
Seninkide mi dondurulmuşlar laydı :)Merhaba, ben 8. Günümdeyim bende hiç bisey hissetmiyorum
Evet, Dondurulmuş transfer oldumSeninkide mi dondurulmuşlar laydı :)
Ne diyim hayırlısı olsun Inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır :)Evet, Dondurulmuş transfer oldum
Canım öyle mi olması gerekiyormuş bunu hiç bilmiyordum yaCanım normalde senin tedavimi yapmadan önce rahim filmi çektirip rahimde problem var mı tespit edip ona göre transfer yapmaları gerekiyordu,rahimi görmeden transfer yapılmaz ki, ben iki kez rahim filmi iki kez histeroskopi oldum,histeroskopi daha pahalı bir işlem ,çizik de atılmıştı son histeroskopi ameliyatında ama embriyom çok kalitesizdi tutmamıştı, inşallah sürecin güzel geçer canım
Insallahhh hepimizinnnNe diyim hayırlısı olsun Inşallah sıkı sıkı tutunmuşlardır :)
Canım öyle mi olması gerekiyormuş bunu hiç bilmiyordum yavalla hiç biseye gerek duymadı doktorum direk tedaviye baslamistik keşke önce yapsaydı belki tutardı ilkim
Canım merkez rahim filmi olmadan tedaviye başlatmadı.Görüşmeye gitmeden önce rahim filmi çektirdim ondan sonra başladılar. Çektirmesem tedaviye kabul etmezlerdi ki bence de haklılar ..Rahimde problem varsa bebek zaten tutmaz kiCanım öyle mi olması gerekiyormuş bunu hiç bilmiyordum yavalla hiç biseye gerek duymadı doktorum direk tedaviye baslamistik keşke önce yapsaydı belki tutardı ilkim
Nerde yaptırdın tedavini benim ilk merkezimde hormon testi bile yenilemedi.Canım öyle mi olması gerekiyormuş bunu hiç bilmiyordum yavalla hiç biseye gerek duymadı doktorum direk tedaviye baslamistik keşke önce yapsaydı belki tutardı ilkim
Bana 9 kasım test günü verdiler canım, ben sürekli yatamıyorum yaa hastaneden geldiğimden beri, biraz uzanıyorum biraz yürüyorum kalkıp oturuyorum sürekli akşama kadar yattığım olmadı hiç zararı olmaz inşallahAyın 11.ine verdiler bu pazartesi değil haftaya pazartesi ınşallah güzel olur . Ben çok sıkıldım bugün kalktım yerimden yemek falan yaptım toz aldım ne bileyim yat yat iyice bunalima giriyor insan akışına bıraktim hayırlısı olsun hepimiz için nasip
Benim de test günüm 12 kasım bende öyle çok yatmadım geldiğimden beri geziniyorum kalkıyorum geri yatıyorum yemek hazırlıyorum tekrar uzanıyorum dolanıyorum evin içinde falanBana 9 kasım test günü verdiler canım, ben sürekli yatamıyorum yaa hastaneden geldiğimden beri, biraz uzanıyorum biraz yürüyorum kalkıp oturuyorum sürekli akşama kadar yattığım olmadı hiç zararı olmaz inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz ağrın falan var mıBENde perşembe günü oldum bugün 2. Gün oluyor sanırım transfer gününü saymazsak çok ayakta kalmıyorum ama çok da yatmıyorum wc kalkıyorum yemeğimi hazırlayıp uzatıp ayaklarımı yiyorum sonra geri yatıyorum öyle şimdilik :) siz neler yapıyorsunuz