Kuzum senin normalde bir sıkıntın var mi. Ben hipo hipo hastasıyım ve ön hipofiz yetmezliği var bende. Ben normalde hastalığım için kullanıyordum bu deltacotriliSor tabi canım bende sora sora yollar buldum, her zaman sorabilirsin. Prednol kullanmadım. Ben transferden önce deltacortil ve prograf kullanmaya başladım. Diger testleri transfere hazırlanırken yapıyordum. Gebelik öncesi yapılıyor ama tedavi testler doğum yapıncaya kadar devam eder sanırım.
Canım tüp bebeğe erkek kaynaklı başladık bende bir sıkıntı yoktu ama demekki varmış bagısıklık açısından. İnşallah bu defa hersey güzel ilerler çok yoruldum. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Sende saglıkla bebişini kucağına alırsın inşallahKuzum senin normalde bir sıkıntın var mi. Ben hipo hipo hastasıyım ve ön hipofiz yetmezliği var bende. Ben normalde hastalığım için kullanıyordum bu deltacotrili
Ya yapmayın böyle şeyler beni de dürtüklüyorsunuzArkadaşlar merhaba bende 24 ekimde transfer oldum bugün 8. Gündü idrarda çift çizgiyi görünce kan verdim çok şükür 244 çıktı inşallah darısı bekleyen arkadaşlara sağlıkla nasip olsun hepimize
AMin inş.o günleride görürüz inş.Allahm tüm isteyenlere nasip etsinÖzellikle sana bakmaya geldim :) çok sevindim.gözünaydın canım.Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Bence doktorin cizik atmak istiyor hemen sonraki ay transfer yapalim dedigine gore :) evet canim cok maliyetli hepimiz bir umut her gucumizle ugrasiyoruz. Senin kac tane basarsiz oldu ki dokfod rahime bakmak istiyor canim bide dondurulmus vardir?Kızlar doktor bana histereskopi yapalım bu kadar kaliteli embriyo tutmadiysa rahime bakalım bı dedi,ama 1750 lira fiyat çıkardı, bide ardına transferi yaparız hemen öbür ay falan dedi,çözdürme transferine de 2 küsür ücret odeyecekmisiz daha derken baya maliyetli olacak bizezaten 10 bine yakın harcadık geçen ay tüp bebek için yine.allah yardımcımız olsun çok maliyetli bu süreçler,maddi manevi yıpratıyor ya bı kaç ay bekleyip histereskopi yaptırıp sonra da yeniden transfer düşünüyoruz inşallah bende durumlar böyle
Sen pazartesi bekle tatlim haftasonu buralarda takilma film izle :)Ya yapmayın böyle şeyler beni de dürtüklüyorsunuzsenden bir gün önce olmuş transferim şu an benimki de olduysa belli o zaman diyorum hayırlı olsun bu arada inşallah benimde tutmuştur
Canım ne cizigi? çizik neymiş yeni duydum? Beni bı aydınlat sana zahmetBence doktorin cizik atmak istiyor hemen sonraki ay transfer yapalim dedigine gore :) evet canim cok maliyetli hepimiz bir umut her gucumizle ugrasiyoruz. Senin kac tane basarsiz oldu ki dokfod rahime bakmak istiyor canim bide dondurulmus vardir?
Sanırım girmesem iyi olacakSen pazartesi bekle tatlim haftasonu buralarda takilma film izle :)
Ay canim ya bende buralarda gezinirken ogrendim rahim duvarina cizik atmak yani ufak hasar vermek ki bu rahim dokusunu yeniden iyilestirip bir sonraki aylarda yapilan embriyo tranafer tutunmasi artiyormus bunu doktorlar histereskopi (yani rahimde problem varmi diye bakarken) yaparmis :)Canım ne cizigi? çizik neymiş yeni duydum? Beni bı aydınlat sana zahmet
Ben ilk yaptirdim daha canım oda tutmadı malesef,sebepsiz infertilite bizim kidondurulmuslarim var evet canim
Hmm okudum canım anladım sağolasın.Ay canim ya bende buralarda gezinirken ogrendim rahim duvarina cizik atmak yani ufak hasar vermek ki bu rahim dokusunu yeniden iyilestirip bir sonraki aylarda yapilan embriyo tranafer tutunmasi artiyormus bunu doktorlar histereskopi (yani rahimde problem varmi diye bakarken) yaparmis :)
Rahim film cektirdin mi cnm? Orda rahime sorun gormedi ise suanki doktorun amaci kesin cizik atmakdir tabii bana tam guvenme doktor degilim :)
Canım normalde senin tedavimi yapmadan önce rahim filmi çektirip rahimde problem var mı tespit edip ona göre transfer yapmaları gerekiyordu,rahimi görmeden transfer yapılmaz ki, ben iki kez rahim filmi iki kez histeroskopi oldum,histeroskopi daha pahalı bir işlem ,çizik de atılmıştı son histeroskopi ameliyatında ama embriyom çok kalitesizdi tutmamıştı, inşallah sürecin güzel geçer canımHmm okudum canım anladım sağolasın.
Valla rahim filmi çektirdim ama 4 yıl falan oldu onu cektireli,şimdi de doktorum rahim de bişey var mı ona bakalım embriyonuz kaliteliydi tutmadigina bende şaşırdım dedi,bakalım hayırlısı
Evlat için herseye değer canım asla pes etme dua et o seninle savaşınİlk denemem 8 haftalık ikizlerin kalbi durdu, ikinci tek gebelik 6 haftalık kanamayla düşük yaptım. Bu defa cd56 testi yaptırdım. Dün bir daha tekrarladım testi ne yazıkki bagısıklık değerim artmış. Bunun için serum tedavisi görecem. Serum tedavisi de maalesef benim baya maliyetli olacak ama aynı şeyi yaşamamak için riske atamıcam ve serum alacam 12.haftaya kadar. Ayrıca bu defa pgtli embriyo trasnferi oldum. Herseyi yaptım yapmaya da devam ediyorım artık hersey Rabbimin elinde yeter ki o ol desin
Bende 9 gün öğrendim kan ver zaten belli olur tatlım zaten ilk 5 gün tutunma evresi sonrası belli oluyo zaten ama idrar değil kantesti yaptirt ben 9 gün ogrendimm yavrum benimle oldunuSanırım girmesem iyi olacak9 gün dayandım şurada 2 koca gün kaldı hayırlısı Rabbim
Bende çarşamba transfer oldum inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşırız test günü ne zaman verdiler?Selam arkadaşlar bende çarşamba günü transfer oldum benim rosi idi 2 tane dondurulmuş blast embiriyo transfer edildi bugün 4. Günüm hiç bisey hissetmiyorum baya moralim bozuk ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hic bir şey yok
Merhaba, ben 8. Günümdeyim bende hiç bisey hissetmiyorumSelam arkadaşlar bende çarşamba günü transfer oldum benim rosi idi 2 tane dondurulmuş blast embiriyo transfer edildi bugün 4. Günüm hiç bisey hissetmiyorum baya moralim bozuk ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hic bir şey yok
Dün akşam çok sabırsızlık gelmişti ama şimdi tekrardan bir sabır geldi arkadaşım bu sefer günümü bekleyeceğim. İlkinde birgün önce ikincisinde iki gün önce bakmıştım ne kadar geç o kadar iyiBende 9 gün öğrendim kan ver zaten belli olur tatlım zaten ilk 5 gün tutunma evresi sonrası belli oluyo zaten ama idrar değil kantesti yaptirt ben 9 gün ogrendimm yavrum benimle oldunu