Benim dis gebelik suphesiyle hastaneye yatjrdiklarinda herseyime bakti egitim arastirma. Karaciger böbrek vs hemogramla ilgili bircok sey vitaminler vs herseyim guzel cikti.Ne kadar canlı gıdalar alırsak o kadar da canlı oluruz, özellikle taze sebze ve az şekerli meyve de faydalı olur.
Bilmiyorum canım. Benim gittiğim tüp bebek merkezi transferden önce tonlarca test yaptı ondan sonra transfere karar verdi.Benim dis gebelik suphesiyle hastaneye yatjrdiklarinda herseyime bakti egitim arastirma. Karaciger böbrek vs hemogramla ilgili bircok sey vitaminler vs herseyim guzel cikti.
Ya bide kan la ilgili bilmedigim terimlerde vardi tabi.
APT yani kanin pihtilasma suresi diye bi değer vardi. Bunun pihtilasmayla alakasi varmi acaba..
Benmki biraz degere gore sulu gibi de duruyor. Tabi pihtilasmam varmi baktiricam ayrica ama.
bende dün transfer oldum ve bende çok sikisiktim hazirlandim masaya yattım doktor biraz gecikince iyice fena oldum doktorum geldi bakti ve biraz başlatalım dedi sonda ile biraz bosaltip transferi öyle yaptılar daha sonrada istedigin zaman tuvalete gidebilirsin zorlama kendini tuttukca kastikca zararli gitmenin sakıncası yok dediKizlar ben dun transfer oldum
Bisey soracağım idrara aşırı sıkışıktim birazda gec aldilar işleme transfer sonrasi 20 dk kadar sonra kalktik tuvalete cunku heryerim ağrımaya başlamıştı dayanamadim etkilermi bu durum ya cok kötü hissettim
Bi de kağıtta 4bb yazıyordu kalitesi nasildir acaba
Merhabalar 10.günde net sonuç oluyor muOtobüsle gidicem.hayırlısı artık.hepimiz güzel haber alalım.10.gün direk gidip kan vericem sanırım.artık tecrübeliyim:) hep kimyasal oluyor.bu defa iyi olur inşallah
Benim de ngs li 2 embriyom konuldu bu sefer ve idrarda çift çizgiyi gördüm çok şükürİnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallah
Canim alkol uygula kolonya popona iyi geliyorArkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mıyapabilecek bir şey varmı acısını dindirmek icin
Bende deneyeyim cok acili gerçekten ya umarim sonu güzel olurdaKızlar progesteron igne yağlı bir igne oldu için mutlaka vurulduktqn sonra bi 5 saniye ilacı dagitirgibi mesaj yaptıriniz kimle gidio saniz soleyim bakın bırakalı iğnesi 2 ay oldu ama hala sis yerlerin var dikkat edin
Aynen bana doktor söyledi birde iğnesi yaptıktan sonra yürüyüş yapın ilaç Dağılsin ilacBende deneyeyim cok acili gerçekten ya umarim sonu güzel olurda
Evet oluyor.216 mı ne çıkmıştı benim.tuttuysa mutlaka bir değer çıkar çok düşük olmamak kaydıyla.şuan 41 günlük bebeğim:) dilerim isteyen herkese nasip olsun.Merhabalar 10.günde net sonuç oluyor mu
Bence yok canim kese icin randevu alArkadaslar 9. Gün 126 11. Gün 494 cıktı kan sonucumTekrar kan vermeme gerek var mı acaba
10 gün sonra dedi canım sen ne zaman gitmiştinBence yok canim kese icin randevu al
Ben 5+0 da gittim canim 3400 ken beta karindan gorduk keseyi10 gün sonra dedi canım sen ne zaman gitmiştin
Kalp atısı için ne zaman gideceksın canım?Ben 5+0 da gittim canim 3400 ken beta karindan gorduk keseyi
Kalbimizi duyduk cok sukur canimKalp atısı için ne zaman gideceksın canım?
Rica etsem kan degerlerini de yazar mısın?
Ayy masallah erken duymussunuzKalbimizi duyduk cok sukur canim88_183_366_1700 sonrada kese canim
6.gununden itibaren canimAyy masallah erken duymussunuztransferin kaçıncı günü kan degerlerinin canım