Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekild e kucağına almayida nasip etsin inşallah Benim ikinci denememdi olmadi çok üzüldüm ama nasip değilmiş dondurulmuslar var onlarla deneriz inşallah kendimizi maddi manevi biraz toplamamız lazım

Sonuçlar hüsran oldu canım inşallah birdaha ki sefere bizimde yüzümüz güler

Merhaba kızlar maalesef sonucum negatif çıktı. Doktorum da çok ama çok umutluydu kısmet değilmiş. Benimle aynı gün test yapacak bir arkadaş vardı sonucu ne oldu acaba ismini hatırlayamıyorum şu an.

Transferden 20 dk sonra beni kaldirlar eve gönderdiler canım.Merak etme bir şey olmaz.Hayirlisi olsun.

Tebrikler Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.

Teşekkür ederim. Benim bu 3. Denemem pes etmek yok inşallah tez zamanda pozitifi görürsünüz, dualarımda olacaksınız
Insallah bu sefer beraber guzelce ilerlersiniz miniğnzle.. digerlerinde nasil olmustu soylermisinz?

Insallah bu sefer beraber guzelce ilerlersiniz miniğnzle.. digerlerinde nasil olmustu soylermisinz?
İnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallah

Bu sefer tedbirinizi almissiniz insallah olucak Allahin izniyle vakti gelmisse..
Hepsinde pozitifi almissiniz ama tabi tereddut etmekte haklisiniz.. insallah hicbir sorun olmaz.. transferleri pes pesemi yaptiniz. Cok ara verdjnizmi

Bu sefer tedbirinizi almissiniz insallah olucak Allahin izniyle vakti gelmisse..
Hepsinde pozitifi almissiniz ama tabi tereddut etmekte haklisiniz.. insallah hicbir sorun olmaz.. transferleri pes pesemi yaptiniz. Cok ara verdjnizmi
İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.

Mantikli ilerlemissiniz. Zaman almiş ama..
Insan tezcanli oluyor ikinciyi hemen yapmak icin. Ama dusüklerin cok fazla olmuş tabi kendiliğinden düsmesini beklemekte hayli zaman aliyor..
Insallah emekleriniz boşa gitmez.. umarim olur bu sefer.. kolay deģil hem tedavi hem dusükler vs.

Cevaplariniz icin cok tşk ederim.
Bir soru daha sorsam.pihtilasma vs sebebi varmiydi bakildimi..

İnsan hemen tekrar denemek istiyor çok beklemek istemiyor. İkinci kayıptan sonra eşim ben hemen başlamak istediğimde kzıardı bir sene bekleyelim diye ben olmaz diyordum öyle böyle bir sene geçti. Hepimiz için hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin emeğini boş cıkarmasın inşallah

Cevaplariniz icin cok tşk ederim.
Bir soru daha sorsam.pihtilasma vs sebebi varmiydi bakildimi..
Sizi çok iyi anlıyorum tabiki sorun ben cvp veririm. İkincş kayıptan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ama sebebi o değil dedi doktorum çünkü ilaç ve iğne kullandım. Genetiğe gönderdik acaba genetikte mi sorun var diye çok şükür genetikten embriyolar sağlıklı geldi sorun o da değil dedi doktor. Bağışıklık üstünde durduk serum kullandım İkimcisinde ama düşük yaptım. Doktora bu denemeden önce gittim bağışıklık testlerini ayrıntılı yaotım hepsi iyi çıktı sonuçlarım. Ama doktorum bana gluteni yasakladı bu transferde şu an hayatımdan gluteni çıkardım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Bakalım işe yarayacak mı ? Yani belli bir sebep yok.

Arkadaşlar 2 gündür progestan iğne kullanıyorum ve çok agrım başladı. Vurulurken birsey yoktu bugün böyle oldu. Bunu yaşayan var mı yapabilecek bir şey varmı acısını dindirmek icin

Himm.. cok guzel. Herseyinizi yaptirmissiniz kafanizda soru isareti kalmamis en azindan tsk ederim.. insallah dilediginiz olur bebeginiz sizinle olur

Bana doktor kürtajdan 2 ay sonra tekrar transfer yaparız demişti ama ben belki daha uzun sürer diye ilaçla düşük yapmıştım.
İnşallah bu sefer herşey olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Ne kadar canlı gıdalar alırsak o kadar da canlı oluruz, özellikle taze sebze ve az şekerli meyve de faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…