Teşekkür ederim. Benim bu 3. Denemem pes etmek yok inşallah tez zamanda pozitifi görürsünüz, dualarımda olacaksınızHayırlı olsun canım rabbim kucagına almayı nasip etsin ilk deneme olmadı benim inşallah biz de pozitif görürüz.
Canım çok sevindim gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekild e kucağına almayida nasip etsin inşallahArkadaşlar test sonucum 903. Hamileyim çok şükür. Çok yıprattım beklerken kendimi kesin tutmadı diye. İki gün sonra tekrarlayacam testi inşallah güzel artış olurRabbim isteyen herkese versin ben 3. Defa pozitifi görüyorum inşallah bu defa saglıkla devam eder ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur Cemile arkadaşıma da üzüldüm Allah’ım tez zamanda pozitifi görmeyi sana da nasip etsin canım.
Sonuçlar hüsran oldu canım inşallah birdaha ki sefere bizimde yüzümüz gülerCanım seninle aynı gün transfer olmuştuk sanırım en azından sen tahlil verdin ben dün adet oldum bi anda üzülme ben bikaç ay dinlenicem ikinci denemeye gecıcem bu sefer dondurulmuş olcak ınsallah bundan sonra olur
Transferden 20 dk sonra beni kaldirlar eve gönderdiler canım.Merak etme bir şey olmaz.Hayirlisi olsun.Kizlar ben dun transfer oldum
Bisey soracağım idrara aşırı sıkışıktim birazda gec aldilar işleme transfer sonrasi 20 dk kadar sonra kalktik tuvalete cunku heryerim ağrımaya başlamıştı dayanamadim etkilermi bu durum ya cok kötü hissettim
Bi de kağıtta 4bb yazıyordu kalitesi nasildir acaba
TebriklerArkadaşlar test sonucum 903. Hamileyim çok şükür. Çok yıprattım beklerken kendimi kesin tutmadı diye. İki gün sonra tekrarlayacam testi inşallah güzel artış olurRabbim isteyen herkese versin ben 3. Defa pozitifi görüyorum inşallah bu defa saglıkla devam eder ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur Cemile arkadaşıma da üzüldüm Allah’ım tez zamanda pozitifi görmeyi sana da nasip etsin canım.
Insallah bu sefer beraber guzelce ilerlersiniz miniğnzle.. digerlerinde nasil olmustu soylermisinz?Teşekkür ederim. Benim bu 3. Denemem pes etmek yok inşallah tez zamanda pozitifi görürsünüz, dualarımda olacaksınız
Amin inşallah çok sağol canımTebriklerAllah kucağınıza almayı da nasip etsin.
İnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallahInsallah bu sefer beraber guzelce ilerlersiniz miniğnzle.. digerlerinde nasil olmustu soylermisinz?
Bu sefer tedbirinizi almissiniz insallah olucak Allahin izniyle vakti gelmisse..İnşallah pozitifi gördüm ama benim için bundan sonrası çok korkutuyor. İlk denememde ikizlere hamile idim, 8. Haftada kalpleri durdu. İkinci denemem de tuttu ama 6 haftadayken kanamam oldu düşük yaptım. 3 dondurulmuş embriyom kalmasına rağmen sil baştan tedaviye başladım ve 2 tane pgtli embriyom transferim oldu çok Şükür şimdi tuttu bakalım saglıkla kucağıma almayı Rabbim nasip eder inşallah
İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.Bu sefer tedbirinizi almissiniz insallah olucak Allahin izniyle vakti gelmisse..
Hepsinde pozitifi almissiniz ama tabi tereddut etmekte haklisiniz.. insallah hicbir sorun olmaz.. transferleri pes pesemi yaptiniz. Cok ara verdjnizmi
Mantikli ilerlemissiniz. Zaman almiş ama..İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.
Cevaplariniz icin cok tşk ederim.İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.
Sizi çok iyi anlıyorum tabiki sorun ben cvp veririm. İkincş kayıptan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ama sebebi o değil dedi doktorum çünkü ilaç ve iğne kullandım. Genetiğe gönderdik acaba genetikte mi sorun var diye çok şükür genetikten embriyolar sağlıklı geldi sorun o da değil dedi doktor. Bağışıklık üstünde durduk serum kullandım İkimcisinde ama düşük yaptım. Doktora bu denemeden önce gittim bağışıklık testlerini ayrıntılı yaotım hepsi iyi çıktı sonuçlarım. Ama doktorum bana gluteni yasakladı bu transferde şu an hayatımdan gluteni çıkardım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Bakalım işe yarayacak mı ? Yani belli bir sebep yok.Cevaplariniz icin cok tşk ederim.
Bir soru daha sorsam.pihtilasma vs sebebi varmiydi bakildimi..
Himm.. cok guzel. Herseyinizi yaptirmissiniz kafanizda soru isareti kalmamis en azindan tsk ederim.. insallah dilediginiz olur bebeginiz sizinle olurSizi çok iyi anlıyorum tabiki sorun ben cvp veririm. İkincş kayıptan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ama sebebi o değil dedi doktorum çünkü ilaç ve iğne kullandım. Genetiğe gönderdik acaba genetikte mi sorun var diye çok şükür genetikten embriyolar sağlıklı geldi sorun o da değil dedi doktor. Bağışıklık üstünde durduk serum kullandım İkimcisinde ama düşük yaptım. Doktora bu denemeden önce gittim bağışıklık testlerini ayrıntılı yaotım hepsi iyi çıktı sonuçlarım. Ama doktorum bana gluteni yasakladı bu transferde şu an hayatımdan gluteni çıkardım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Bakalım işe yarayacak mı ? Yani belli bir sebep yok.
Amin inşallah sağolunHimm.. cok guzel. Herseyinizi yaptirmissiniz kafanizda soru isareti kalmamis en azindan tsk ederim.. insallah dilediginiz olur bebeginiz sizinle olur
Bana doktor kürtajdan 2 ay sonra tekrar transfer yaparız demişti ama ben belki daha uzun sürer diye ilaçla düşük yapmıştım.İlk kaybımda ikiz olduğu için kürtaj oldum ne yazıkki kürtaj sonrası bir süre adet olmadım 6. Ayda denedim dondurulmuşlarla. Tekrar düşük yaptım bu defa kürtaj olmadım ama 3-4 ayı buldu toparlanmam. Sonra düşükten sonra bekledim Mart ayında HistereskopI oldum. Sonrasında doktorum bana ve eşime 3 ay kullanmak üzere vitaminler verDi. Haziranda sil baştan tedaviye başladım. Anca ekimde transfer olabildim. Yani en son transferimden bir sene sonra trasnfer oldum. Ama herseyi sağlam en basından yaptım canım.
Ne kadar canlı gıdalar alırsak o kadar da canlı oluruz, özellikle taze sebze ve az şekerli meyve de faydalı olur.Sizi çok iyi anlıyorum tabiki sorun ben cvp veririm. İkincş kayıptan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim ama sebebi o değil dedi doktorum çünkü ilaç ve iğne kullandım. Genetiğe gönderdik acaba genetikte mi sorun var diye çok şükür genetikten embriyolar sağlıklı geldi sorun o da değil dedi doktor. Bağışıklık üstünde durduk serum kullandım İkimcisinde ama düşük yaptım. Doktora bu denemeden önce gittim bağışıklık testlerini ayrıntılı yaotım hepsi iyi çıktı sonuçlarım. Ama doktorum bana gluteni yasakladı bu transferde şu an hayatımdan gluteni çıkardım. Süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum. Bakalım işe yarayacak mı ? Yani belli bir sebep yok.