Amin canım güzel hbrler verelim birbirimize inşbence de çok haklı onlarda stres oluyorlar bizim dengesiz hormonlarımız yüzünden. gerçekten birazda öyle düşünmek lazım.sonuçta Rabbim nasip edecekse ne yaparsan yap bebeğin seninle olacak. biz üzerimize düşeni yapalım gerisi kısmet
anlıyorum cnm haklısın aynı şey hepimizde var en zoru bu beklemek zaten ama morelinin bozulup belkide yanlış bir sonuç yzünden kendinide bebeğinide strese sokmanın da anlamı yok. sonuçta negatif çıksa yine bekleyeceksin çünkü kesin olmayacak sonucun ama morelin daha bozuk olacak. yinede sen bilirsin kuzumInsan dayanamıyor merak ediyorum tutdumu tutmadımı diye
amin canım inşallahAmin canım güzel hbrler verelim birbirimize inş
canım benimkini transferden sonra kullandırmadı doktorum. ama sende durum farklı olabilir telaş yapma.Kızlar transfer sonrası prednol kullanan var mı?
Teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler verirsinizCanım benim transfer olan 5 AB dondurulan ise 4bc. Tek embriyo transfer edildi ilk denemem olduğu için .ama ben senin yerinde olsam kesinlikle ikisini de transfer ettirmeyi tercih ederim. En azından biri 5 olsaydı bi ihtimal tek derdim ama şimdi riske atmamak lazım sanki.
Selam ben kullandım 10. Haftaya kadarKızlar transfer sonrası prednol kullanan var mı?
Aynı şeyi benim eşim de dedi, kendini strese sokma olacaksa olur olmazsa da istersen tekrar deneriz dedi.Biraz eşim yüzünden rahat olmaya başladım. Abartma olacaksa zaten olacak ama beynini şu an ona endeksleme . Sadece belli başlı şeylere dikkat et yeter strese ne kendini ne de beni sokma yeter dedi .adam haklı
İnan benim çevremde de hiç baskı yok aksine benim haricimde herkes rahat tekrar denersiniz elbet bir gün olacak diyip duruyorlar. Eşlerde bi yere kadar dayanıyor bu strese. Bizi anlamalarına imkan yol zaten.Kendileri yaşasa bu durumu tuvalete bile gitmezler bişey olacak diyeAynı şeyi benim eşim de dedi, kendini strese sokma olacaksa olur olmazsa da istersen tekrar deneriz dedi.
Üzerimde çevrem tarafından bir baskı yok ama ben kendimi strese sokuyorum.
Keşke biraz rahat olabilsek.
bende aynı durumdayım, aynı duygulardayım bir korkuyorum bir rahat gibiyim çok farklı. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. bende yarın test yapcamSelam kızlar yarın test günüm hayırlısını diliyorum hep Allah'tan,hep dua ettim içim bı heyecanli oluyor, bı sıkılıyor tuhafim.ama yine de olmuşla ölmüşe çare yok, inşallah benimledir bebeklerimdualarinizi istiyorum sizden
Sanırım her kadın test günü yaklaştıkça duyguları daha da karmaşık hâl alıyorbende aynı durumdayım, aynı duygulardayım bir korkuyorum bir rahat gibiyim çok farklı. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. bende yarın test yapcam
aminn canım inşallah bu güzel mutlu haberi bekleyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısıyla.Sanırım her kadın test günü yaklaştıkça duyguları daha da karmaşık hâl alıyorbirbirimizi haberdar edelim canım, inşallah ikimizde pozitif görürüz,kat kat katlanır umarım değerlerimiz
Çok sevindim canım.Darısı benim başıma inşallah randevum perşembe günü.İnşallah bende de bir sorun yoktur herşey yolunda gider.Kizlarrrbugun kesemizi gorduk cok sukur rabbim sizlerede yasatsin bu duyguyu cok dua ettim sizlere
canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. rabbim sağlıkla kavuştursun :)Kizlarrrbugun kesemizi gorduk cok sukur rabbim sizlerede yasatsin bu duyguyu cok dua ettim sizlere
Insallah canim cok guzel bir duygu rabbim sanada yasatsin insallahhÇok sevindim canım.Darısı benim başıma inşallah randevum perşembe günü.İnşallah bende de bir sorun yoktur herşey yolunda gider.
Sagol kuzum darisi sana insallahcanım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. rabbim sağlıkla kavuştursun :)
İnşallah sağ salim kucağına alırsın.Kizlarrrbugun kesemizi gorduk cok sukur rabbim sizlerede yasatsin bu duyguyu cok dua ettim sizlere