Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yarın transferden sonra 10. gün, bir tarafım yarın baktır diyor diğer tarafım 2 gün daha bekle diyor.
Garip bir ruh hali içindeyim.

Benimde yarın 9. Günüm, ama 10. Günümde kan vercem kesin kararliyim çünkü eşime süpriz yapmak istiyorum Olur sa inşallah hayırlısıyla

Ben idrardan baktım negatif bugün 5. Gün embriyo su ve transfer sonrası 6.gün...
belki çıkmamış olabilir canım örnekleri çok, bende 6.gün yaptım baya negatifti. ama takmamaya çalışıyorum.sende takma ciddiye alma morelini bozma

Merhaba kızlar
Dün 5. Gün embriyosu transferi oldum. Dün ağrım vardı ama bugün her şey normale döndü. Çoğunlukla yatıyorum ama ayakta durduğum zamanlarda oluyor mesela bugün kendimi yormadan kahvaltımı hazırladım yani max yarım saat durdum ayakta sorun olmaz inş. Çokta üstüne düşmek istemiyorum eğilmiyorum, asla ağır bişey taşımıyorum ama onun dışında tüm gün yatmayı istemiyorum. Siz de durumlar Nasıl? Transferin ertesi günü ağrımız falan var mı?

Benimde 5.gün embriyosu 6. Günüm bugun idrar testi yapmak istiyorum
bence daha erken yapmayın yani boşuna moreli bozuluyor insanın.ben mesela opudan beri sigara içmiyorum. ama test yaptım negatifi gördüm takmamaya çalıştım ama normalde istemeyen canım şuan inanılmaz sigara istiyr. 2 gündür bi tane içiyorum. etkiliyor yani insanı

canım hayırlı ıolsun transferin. ağrın olmaması iyi benimde olmamıştı, ama sürekli yatmanın bir faydası yok demişti bana doktorum ilk gün yat dinlen yarından itibaren normal hayatına başlayabilirsin sadece spor,ağır iş yapma ağır kaldırma dedi. o yüzden o kadar kasma arada kalk yürüyüş yap. rahat ol bence

2 gün dinlen sonra normal hayata dön dedi bana da . Ben yatabilen insan değilim 10 gün rapor verdi Nasıl geçecek o günler bilmiyorum. Yarından itibaren dediğin gibi yaparım. Düşünmek ve yatmak olumsuz etkiliyor bence. İnş bebeğim beni sever kalır

bencede öyle olumsuz etkilyor sonuçta beyin ve vücut birlikte çalışıyor komutları beyin veriyor olumlu düşünmek lazım. tabi başarabilene ben çok başaramıyorum sanırım korkudan

Insan dayanamıyor merak ediyorum tutdumu tutmadımı diye

bencede öyle olumsuz etkilyor sonuçta beyin ve vücut birlikte çalışıyor komutları beyin veriyor olumlu düşünmek lazım. tabi başarabilene ben çok başaramıyorum sanırım korkudan
Biraz eşim yüzünden rahat olmaya başladım. Abartma olacaksa zaten olacak ama beynini şu an ona endeksleme . Sadece belli başlı şeylere dikkat et yeter strese ne kendini ne de beni sokma yeter dedi .adam haklı

Biraz eşim yüzünden rahat olmaya başladım. Abartma olacaksa zaten olacak ama beynini şu an ona endeksleme . Sadece belli başlı şeylere dikkat et yeter strese ne kendini ne de beni sokma yeter dedi .adam haklı

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var yaşım 27 tek sorun pco tüp bebek tedavisi görüyorum 18 yumurtam toplandı ve iki embriyom kaldı biri 5. Gün 4aa diğeri 6. Gün 4ab daha önce 4 kez denedim tüp bebek boş gebelik ve kimyasal gebelikler yaşadım hepsi 3. Gün embriyosu idi sizce iki embriyomuda transfer etirmelimiyim yardımcı olurmusunuz

sanırım 2 tanesi daha mantıklı geldi bana, hayırlısı olsun tabiki

bence de çok haklı onlarda stres oluyorlar bizim dengesiz hormonlarımız yüzünden. gerçekten birazda öyle düşünmek lazım.sonuçta Rabbim nasip edecekse ne yaparsan yap bebeğin seninle olacak. biz üzerimize düşeni yapalım gerisi kısmet

Canım benim transfer olan 5 AB dondurulan ise 4bc. Tek embriyo transfer edildi ilk denemem olduğu için .ama ben senin yerinde olsam kesinlikle ikisini de transfer ettirmeyi tercih ederim. En azından biri 5 olsaydı bi ihtimal tek derdim ama şimdi riske atmamak lazım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…