Bugün çok üstüstüne negatif haber geldiMerhaba kızlar benim sonuç negatifDeğer 1 çıktı doktorum ilaçları bırakma pzt kan testini tekrarla dedi. Zaten blast embriyoydu. Olsaydı çıkardı. Rabbim isteyen dileyen herkese anneliği tattırsın banada nasip etsin inşallah. 2.deneyebilirmiyim bilmiyorum. Gücüm olurmu zaten bu tedavide çok yıpranmıştım.
Hayırlısı olsun cnm , böyle düşünmek en iyisi. herşeyin zamanı var..sabır..Merhaba kızlar benim sonuç negatifDeğer 1 çıktı doktorum ilaçları bırakma pzt kan testini tekrarla dedi. Zaten blast embriyoydu. Olsaydı çıkardı. Rabbim isteyen dileyen herkese anneliği tattırsın banada nasip etsin inşallah. 2.deneyebilirmiyim bilmiyorum. Gücüm olurmu zaten bu tedavide çok yıpranmıştım.
Yok canim bende olmadiBu ilaçlar sizde baş dönmesi yapıyor mu...estrofem ,progesteron aspirin ve folic vitamin kullanıyorum..
Cok uzuldum canim ya rabbim saglikli bebisler nasip etsin insallahEvet sonradan degerim dustu kansmam hala dvam ediyor. Ama sifirlanmadi hala az onceki idrar testim kopkoyu hala.cok yavas ilerliyor surec. Embriyo tutundu ama gelisemedi dedi.
Canim gecmis olsun takdiri ilahi hayirlisi boyleymis uzulme nolur rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallahhhMerhaba kızlar benim sonuç negatifDeğer 1 çıktı doktorum ilaçları bırakma pzt kan testini tekrarla dedi. Zaten blast embriyoydu. Olsaydı çıkardı. Rabbim isteyen dileyen herkese anneliği tattırsın banada nasip etsin inşallah. 2.deneyebilirmiyim bilmiyorum. Gücüm olurmu zaten bu tedavide çok yıpranmıştım.
HAYIRLISI OLSUN CANIM ÜZME KENDİNİ ZOR OLSADA SABIRBenim testinde negatif cikti
İnşallah bizimledir bebişler ,bende belirti arıyorum ama yokCanim belki benimkiler de belirti degildir, ilaclarin yan etkisidir. Hayal kirikligi yasamamak icin kendimi dinlemiyorum pek, insallah bebislerimiz bizimle
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bi sonraki tutar arkadaşım.Benim testinde negatif cikti
Sağolun ama bu 7 negatif sonucum.Hep 0.1 çıkardı ilk defa 0.9 cikti.Hic göremedim başka bir değer nasıl umutlu olabilirimCanım çok geçmiş olsun. İnşallah bi sonraki tutar arkadaşım.
Benim testinde negatif cikti
Yani ne denir bilmiyorum cok üzüldüm heleki 7 defa denemeniz bukadar cabalamanin bir mükafatı olmaliydı .Benim 2. Denemem birdaha denemeye cesaretim yok eger buda tutmassaSağolun ama bu 7 negatif sonucum.Hep 0.1 çıkardı ilk defa 0.9 cikti.Hic göremedim başka bir değer nasıl umutlu olabilirim
Canım çok meşhur bir kadın doğum doktoru var Ebru zülfikaroğlu diye Ankara’da. Bir röportajını okumuştum. Kadın 37-38 yaşına kadar kariyer peşine düştüm sonra acı gerçekle karşılaştım diyor. İlk oğlu 8inci tüp bebekte olmuş, kızı da 13.de. Şuan 45-46 yaşlarında iki nurtopu gibi çocuğu var, Allah nazarlardan saklasın. Umutsuzluğa düştüm mü hep o kadını gözümün önüne getirip, ona tutunmaya çalışıyorum. Çok haklısın çok yorulmuşsun ama çıkmadık Candan umut kesilmez derler. Allah yardımcın olsun.Sağolun ama bu 7 negatif sonucum.Hep 0.1 çıkardı ilk defa 0.9 cikti.Hic göremedim başka bir değer nasıl umutlu olabilirim
üzülmekte haklısın,şu dönemde insan 1 günü bile zor geçiriyor. ama şunu düşün. insanlar neleri atlatıyor, nelere göğüs geriyor,ne ölümcül hastalıkları yeniyor.. film olsa mucize diyeceğimiz hayatlat olaylar var. Allahın mucizeleri bitmez ve hepimiz için bir yerlerde saklı o mucizeler. o yüzden asla umutsuzluğa kapılamazsın. senin vazgeçtiğin yerde seni neler bekliyor bilemezsin. üzülme diyemiyorum ama kendini toparlamak zorundasın, hepimiz zorundayız. o yüzden umutsuzluğa kapılma asla ve sabırla mucizeni bekle..Sağolun ama bu 7 negatif sonucum.Hep 0.1 çıkardı ilk defa 0.9 cikti.Hic göremedim başka bir değer nasıl umutlu olabilirim
Yaşınız genç diye tahmin ediyorum o yüzden ümitsizliğe kapılmayın dilerim. Güzel haberlerin iz alirimYani ne denir bilmiyorum cok üzüldüm heleki 7 defa denemeniz bukadar cabalamanin bir mükafatı olmaliydı .Benim 2. Denemem birdaha denemeye cesaretim yok eger buda tutmassa
Çok sağolun yanımda olduğunuz için yaşım genc olsa umudum olur benimde ama artık 45 yaşına geldim.Canım çok meşhur bir kadın doğum doktoru var Ebru zülfikaroğlu diye Ankara’da. Bir röportajını okumuştum. Kadın 37-38 yaşına kadar kariyer peşine düştüm sonra acı gerçekle karşılaştım diyor. İlk oğlu 8inci tüp bebekte olmuş, kızı da 13.de. Şuan 45-46 yaşlarında iki nurtopu gibi çocuğu var, Allah nazarlardan saklasın. Umutsuzluğa düştüm mü hep o kadını gözümün önüne getirip, ona tutunmaya çalışıyorum. Çok haklısın çok yorulmuşsun ama çıkmadık Candan umut kesilmez derler. Allah yardımcın olsun.
Canım bazen insan ne söyleceğini bilmiyor. Üzme kendini nolur.Çok sağolun yanımda olduğunuz için yaşım genc olsa umudum olur benimde ama artık 45 yaşına geldim.
Gecmis olsun uzulmemek elde degil tabi rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin. Artik yeni birsuru yontemler gelistiriliyor prp yontemi var overleri genclestirmek icin maddi olarak imkaniniz var mi bilmiyorum ama bir arastirin istersenizÇok sağolun yanımda olduğunuz için yaşım genc olsa umudum olur benimde ama artık 45 yaşına geldim.
üzülmekte haklısın,şu dönemde insan 1 günü bile zor geçiriyor. ama şunu düşün. insanlar neleri atlatıyor, nelere göğüs geriyor,ne ölümcül hastalıkları yeniyor.. film olsa mucize diyeceğimiz hayatlat olaylar var. Allahın mucizeleri bitmez ve hepimiz için bir yerlerde saklı o mucizeler. o yüzden asla umutsuzluğa kapılamazsın. senin vazgeçtiğin yerde seni neler bekliyor bilemezsin. üzülme diyemiyorum ama kendini toparlamak zorundasın, hepimiz zorundayız. o yüzden umutsuzluğa kapılma asla ve sabırla mucizeni bekle..