Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

benim 6.gün pazartesi oldum bende belirti felanda yok iyice canı sıkılıyo insanın. gercekten zaman gçmiyoo
Kaçıncı gün embiriyosu benimde 8. Günüm bendede sıfır belirti buda 7. Gün testim

Eklentiler

• EA5EAC50-B6D1-442F-984E-03B7CDD24FD3.jpeg
    EA5EAC50-B6D1-442F-984E-03B7CDD24FD3.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 93
Kaçıncı gün embiriyosu benimde 8. Günüm bendede sıfır belirti buda 7. Gün testim
Transfer günü dahil 7. Gün mü
Pazartesi kacıncı gunun olacak?
Ben de salı başlayacağım işe. Sanırım calısırken zaman daha hızlı gececek, beklemek kolaylaşacak
Pazartesi bir hafta olmuş olacak siz kaçıncı günde başlıyorsunuz ? Evet bencede daha kolay geçer zaman
Bende öyle şimdiden sıkıldım valla:/
Olsun değerlendirelim inşallah tutunurlarda ilerde uyutmazlar bizi :)

Pazartesi bir hafta olmuş olacak siz kaçıncı günde başlıyorsunuz ? Evet bencede daha kolay geçer zaman

Benim de 5.gün olacak (transfer günü hariç)
1 hafta raporlu olmak istiyodum acıkcası ama doktor gerek yok diye ısrarcı oldu. İşe git, daha hızlı vakit geçirirsin dedi

Benim de 5.gün olacak (transfer günü hariç)
1 hafta raporlu olmak istiyodum acıkcası ama doktor gerek yok diye ısrarcı oldu. İşe git, daha hızlı vakit geçirirsin dedi
EVet benim doktorum da rapor istediğin kadar yazarım ama yatma hem aklın oraya gider hem de sürekli yatarak olacak diye birşey Yok dedi. Kanıtlanmış birşey değil bu dedi tıp da devamlı yatmak olsa zaten bunu size söylerdik dedi sanırım işe başlasak iyi olacak :) en azından unuturuz

Aa ben de pazartesi oldum benimde cem celik 😊hayırlısı olsun hakkımızda.
Bende pazartesi Cem çelikte oldum .. sizlerde belirti var mı ? Benim bugün 1 saat önce falan şiddetli bı ağrım oldu geçti oldu geçti şimdi geçti hafifledi yani .. sizde de var mı böyle biseyler bugün 10.gunluk oldu tutunduysa eğer .. insAllah tutunmustur da hepsi .

Me
Merhaba kizlar,yazilari biraz okudum da ben de pazartesi transfer oldum dr um Cem Celik 5. gun embriyosuydu..beklemedeyim..hayirli haberler alalim hep beraber..
Merhaba bende Cem çelikte oldum pazartesi .. sabah mi oldunuz siz ? Karsilastikmi acaba 😊

Bende ordaydim aynı odada mıydık acaba 😊 hadi hayrlı olsun
Aynen 😂 ben son zamanlarda pek cem beyden memnun kalmadım da oyuzden sordum size. 10 kere gitsem doktoru 3 kez görmüşümdür oda 2 dk. Muayne ederken. Yum. Toplamadan sonra bi ilgisizlik geldi anlamadık. 2 embriyo koyucaklar sanıyoduk tek koydular ve bunu bizle o güne kadar hiç konuşmadılar.biraz canımız sıkıldı hal böyle olunca. Şimdi bide negatif aonuç alırsak tamam artık hepten uyuz olurum

Back