- 14 Aralık 2015
- 343
- 148
- 53
memnun kaldınız mı acabaBenimde Cem çelik .. kaç gunluktu embriyo kalitesi neydi soylediler mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memnun kaldınız mı acabaBenimde Cem çelik .. kaç gunluktu embriyo kalitesi neydi soylediler mi ?
Kaçıncı gün embiriyosu benimde 8. Günüm bendede sıfır belirti buda 7. Gün testimbenim 6.gün pazartesi oldum bende belirti felanda yok iyice canı sıkılıyo insanın. gercekten zaman gçmiyoo
Pazartesi kacıncı gunun olacak?Benim de öyle yat yat sıkıldım pazartesi günü de işe başlıyorum
Bende öyle şimdiden sıkıldım valla:/Benim de öyle yat yat sıkıldım pazartesi günü de işe başlıyorum
Transfer günü dahil 7. Gün müKaçıncı gün embiriyosu benimde 8. Günüm bendede sıfır belirti buda 7. Gün testim
Pazartesi bir hafta olmuş olacak siz kaçıncı günde başlıyorsunuz ? Evet bencede daha kolay geçer zamanPazartesi kacıncı gunun olacak?
Ben de salı başlayacağım işe. Sanırım calısırken zaman daha hızlı gececek, beklemek kolaylaşacak
Olsun değerlendirelim inşallah tutunurlarda ilerde uyutmazlar bizi :)Bende öyle şimdiden sıkıldım valla:/
Aa ben de pazartesi oldum benimde cem celikMerhaba kizlar,yazilari biraz okudum da ben de pazartesi transfer oldum dr um Cem Celik 5. gun embriyosuydu..beklemedeyim..hayirli haberler alalim hep beraber..
Pazartesi bir hafta olmuş olacak siz kaçıncı günde başlıyorsunuz ? Evet bencede daha kolay geçer zaman
EVet benim doktorum da rapor istediğin kadar yazarım ama yatma hem aklın oraya gider hem de sürekli yatarak olacak diye birşey Yok dedi. Kanıtlanmış birşey değil bu dedi tıp da devamlı yatmak olsa zaten bunu size söylerdik dedi sanırım işe başlasak iyi olacak :) en azından unuturuzBenim de 5.gün olacak (transfer günü hariç)
1 hafta raporlu olmak istiyodum acıkcası ama doktor gerek yok diye ısrarcı oldu. İşe git, daha hızlı vakit geçirirsin dedi
Bende pazartesi Cem çelikte oldum .. sizlerde belirti var mı ? Benim bugün 1 saat önce falan şiddetli bı ağrım oldu geçti oldu geçti şimdi geçti hafifledi yani .. sizde de var mı böyle biseyler bugün 10.gunluk oldu tutunduysa eğer .. insAllah tutunmustur da hepsi .Aa ben de pazartesi oldum benimde cem celikhayırlısı olsun hakkımızda.
Merhaba bende Cem çelikte oldum pazartesi .. sabah mi oldunuz siz ? Karsilastikmi acabaMerhaba kizlar,yazilari biraz okudum da ben de pazartesi transfer oldum dr um Cem Celik 5. gun embriyosuydu..beklemedeyim..hayirli haberler alalim hep beraber..
memnun kaldınız mı acaba
[/QUOTEEvet memnunum Cem beyden .. siz sabah mi oldunuz ? Kaçıncı gün embriyosu sizinki ?memnun kaldınız mı acaba
Bende ordaydim aynı odada mıydık acabaEvet sabah 8.30 da5.gün embriyosuydu.
AynenBende ordaydim aynı odada mıydık acabahadi hayrlı olsun
Odada 3 kisiydik, en son bana transfer yapildi geri geldigimde oda bosalmisti 113 oda noydu 8 gibi geldim ama 9.45 gibi yapildiMe
Merhaba bende Cem çelikte oldum pazartesi .. sabah mi oldunuz siz ? Karsilastikmi acaba![]()