Bahçeci umutSizin hangi merkezdi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahçeci umutSizin hangi merkezdi ?
Sizin doktorunuz kimdi ?Canım İnan’ aynı düşüncedeyim.bu 2.denemem ama 1.olumsuz çıktı sanki umrunda deil gibi davrandı bide dioki ilaçlarını düzenli kullanmamışsındır yoksa herşey yolundaydı ben zaten üzülmüşüm bide gelmiş tüy dikiyo :) üstüne histereskopi dedi kesik atcam tutunsun dedi ameliyathaneye indik başıma gelmiş sana ne yapcaktık diyo OKadar güvensiz hissettim ki kendimi anlatamam.işte şimdi olumsuz düşüncelerim hep bu tavırlardan dolayı.onlara mecbur olduğumuzu biliyorlar ve senin o maddi imkanı hangi şartlarda sağladığını umursamadan davranıyorlar.Neyse rabbim birdaha muhtaç etmesin ne diyeyim.
Daha önceki yazışmalarınizi okudum hamilesiniz dimiBahçeci umut
Düşük yaptım tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı kendiliğimden hamile kaldım ama düşük olduDaha önceki yazışmalarınizi okudum hamilesiniz dimiCem bey mıydı doktorunuz ?
Yaa oylemi Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insAllahDüşük yaptım tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı kendiliğimden hamile kaldım ama düşük oldu
Çok üzüldümDüşük yaptım tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı kendiliğimden hamile kaldım ama düşük oldu
Cem ÇelikYaa oylemi Rabbim en kısa zamanda nasip etsin insAllahdoktorunuz kimdi acaba ?
Çok üzüldüm
Sizin ilk deneme miydi? Sevinmiştim siz pozitif yazınca ..Bende dipteyim çok üzgünüm
Benimde Cem çelik .. kaç gunluktu embriyo kalitesi neydi soylediler mi ?Cem Çelik
Bence biraz daha bekleyin ..3. Gün embriyosu 7. Gündr dayanamadım idrar testi yaptım negatif![]()
Pazar günü bir daha yapıcamBence biraz daha bekleyin ..
Kaçıncı gün embriyosu ? Kan testi yaptır benceArkadaşlar pazartesi günü transferim yapıldı. Evde yaptığım testlerde birkaç saat sonra ikinci çizgi cikiyor. Ilaclarin etkisiyle mi bu oluyor acaba. Bilgisi olan varmı
Evet ilktiSizin ilk deneme miydi? Sevinmiştim siz pozitif yazınca ..
Arkadaşlar pazartesi günü transferim yapıldı. Evde yaptığım testlerde birkaç saat sonra ikinci çizgi cikiyor. Ilaclarin etkisiyle mi bu oluyor acaba. Bilgisi olan varmı