Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canım İnan’ aynı düşüncedeyim.bu 2.denemem ama 1.olumsuz çıktı sanki umrunda deil gibi davrandı bide dioki ilaçlarını düzenli kullanmamışsındır yoksa herşey yolundaydı ben zaten üzülmüşüm bide gelmiş tüy dikiyo :) üstüne histereskopi dedi kesik atcam tutunsun dedi ameliyathaneye indik başıma gelmiş sana ne yapcaktık diyo OKadar güvensiz hissettim ki kendimi anlatamam.işte şimdi olumsuz düşüncelerim hep bu tavırlardan dolayı.onlara mecbur olduğumuzu biliyorlar ve senin o maddi imkanı hangi şartlarda sağladığını umursamadan davranıyorlar.Neyse rabbim birdaha muhtaç etmesin ne diyeyim.
Sizin doktorunuz kimdi ?

Arkadaşlar pazartesi günü transferim yapıldı. Evde yaptığım testlerde birkaç saat sonra ikinci çizgi cikiyor. Ilaclarin etkisiyle mi bu oluyor acaba. Bilgisi olan varmı

Arkadaşlar pazartesi günü transferim yapıldı. Evde yaptığım testlerde birkaç saat sonra ikinci çizgi cikiyor. Ilaclarin etkisiyle mi bu oluyor acaba. Bilgisi olan varmı

Evet dikkate alma bi kaç sonra çıkan çift çizgiyi canım hatta idrar tahlili yapma direk kan tahlili ver günün geldiğinde idrar mutlu edip sonra yere çakıyor insanı

benim 6.gün pazartesi oldum bende belirti felanda yok iyice canı sıkılıyo insanın. gercekten zaman gçmiyoo

Back