Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Çok sevindim baya ince imiş rahim ama Allah’ın hikmeti.Sağlıkla doğsun inşallah.

Çok sevindim baya ince imiş rahim ama Allah’ın hikmeti.Sağlıkla doğsun inşallah.
Aynen canım. Doktorum transfer kararını bana bırakmıştı. 3 tane daha dondurulmuşum var diye deneyeyim dedim. Daha önce transferim iptal olmuştu. Allah ol dedi oldu. Devamı da güzel olur inşallah

Kızlar bugün transferimin 3. Günü kaşığımda yaklaşık bi iki saattir ağrım var ama tam bacağımın başlangıcına yakın o kadar aşağıda normal midir bu hiç 3. Gün ağrısı olan oldu mu aranızda

Ben de aynıyım canım kasık bel kalça diz ağrısı yaşıyorum adet olacak gibi benim de 3.günüm

Merhaba arkadaşlar ben transfer olalı bir haftayı geçti evde gebelik testi yaptım ve pozitif cikti ama emin değilim . Benim de aşırı derecede adet ağrısı gibi ağrılarım var bacaklarım vs bile çok ağrıyor hatta bu gece uyuyamadım. Ben daha önce tüp bebekle anne oldum. O zmanda adetim olacak yine olmadı diye düşünmüştüm ama bu kadar ciddi agrilarmiydi hatırlamıyorum. Birde evde test yapmıştım o zaman negatif çıkmıştı . Ağrısı olan arkadaşlar endiselenmeyin hepimizin vücudu farklı ve olumsuz hiç birşeye odaklanmayin. Çünkü her kafadan bir ses cikiyor.

Evet cnm benimde bugün 8.günüm dün kan verdim değerim 77 cıktı 3.Gün bendede karnimda sanci olmuştu kaşık ağrısı oldu onda sonrada

Evet cnm benimde bugün 8.günüm dün kan verdim değerim 77 cıktı 3.Gün bendede karnimda sanci olmuştu kaşık ağrısı oldu onda sonrada
Maşallah cnm inşallah hayırlısıyla katlansın değerlerin sağlıkla kucağına al Bebişini benim bugün transfer günü dahil 5. Gün bugün bi ağrı sızı yok olsa neden olmasa neden diyorum kendi kendime

Kızlar 9. Gün 223
11. Gün 424
13. Gün 763 değer tam iki katına çıkmıyor. Aynı merkezde yaptırdım.yaklaşık aynı saatlerde.Korkmalı mıyım? Canım çok sıkıldı

Merhaba size bi sorum var çok huzursuzum düşüncemden çıkmıyo benim bi tüpte 4 embriyom vardı 3. Gün embriyosu 2si pazartesi transfer edildi 2si gözlenecek denildi dün aradılar o iki tanesi devam edememiş acaba transfer edilen ikisi de öyle mi bi tüpten 2si iyi 2si kalitesiz çıkabilir mi dünden beri kesin tutmadı psikolojisine girdim bi bilgisi olan var mı

Kızlar 9. Gün 223
11. Gün 424
13. Gün 763 değer tam iki katına çıkmıyor. Aynı merkezde yaptırdım.yaklaşık aynı saatlerde.Korkmalı mıyım? Canım çok sıkıldı
Degerlerin gayet yüksek neden korkuyosun ki tam ikiyekatlanmasada %60 olsa bile yetiyoki seninki benfe bisikintisi Yok bosuna endise ediosun derimm ki sen13 yaptin deger gayet guzel sonuc bence

Kesinlikle hayir tabikiside zaten en iyi kaliteli olanlari sana transfer ediyolar boyl3 seyler dusunup kafana takma beni 2 embriom dollenmisti ikiside 3n Iyi kalite idi ttansfer esnasinda biri bozuldu bak o bitane bokundu iki yavruya sahibim kafaya takmayon derim stres olmayin

Canım benim inşallah kalitelidirler sende geçmişsin bu süreçten çok yıpratıcı ister istemez dinliyo insan kendini düşünceleri geliyo hep Allahım yavrularını sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah

Dedinyaa gic bisey olmaz yavrulaeina allahin izniyle seninledirler

Degerlerin gayet yüksek neden korkuyosun ki tam ikiyekatlanmasada %60 olsa bile yetiyoki seninki benfe bisikintisi Yok bosuna endise ediosun derimm ki sen13 yaptin deger gayet guzel sonuc bence
Ne bileyim tedirgin oluyor insan. Hep tutsun diye dua ediyordum şimdi yükselsin diye. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Cevap verdiğin için teşekkürler canım

Sizin hangi merkezdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…