Belirti pek aramamak lazım . Çünkü kullandığımız ilaçların yan etkileri de olabiliyor . Ama genelde kaşık batması , bel ağrısı filan derler . Bunlar yoksa da takılmayın dediğim gibi ilaçların yan etkisi de olabiliyorMerhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorum
Benim belirti dediğim hamilelik oluşmuş mu nasıl anlarım yoksa daha süresi kısa miBelirti pek aramamak lazım . Çünkü kullandığımız ilaçların yan etkileri de olabiliyor . Ama genelde kaşık batması , bel ağrısı filan derler . Bunlar yoksa da takılmayın dediğim gibi ilaçların yan etkisi de olabiliyor
Benim bel ağrım olmuştu diye hatırlıyorum,kalçama vuran bir ağrı.sonraları da adet sancısına benzer hafif şeyler vardı ki ben genelde adet sancısı da çekmem.kimisi de hiçbirşey yaşamıyor canım.benim de hafif hafif hissettiklerim onlardı.Benim belirti dediğim hamilelik oluşmuş mu nasıl anlarım yoksa daha süresi kısa mi
Peki ne kadar süre sonra oldu bu belirtilerBenim bel ağrım olmuştu diye hatırlıyorum,kalçama vuran bir ağrı.sonraları da adet sancısına benzer hafif şeyler vardı ki ben genelde adet sancısı da çekmem.kimisi de hiçbirşey yaşamıyor canım.benim de hafif hafif hissettiklerim onlardı.
İnşallah tutunmustur annesi sağlıkla gelir kucağına hayatınızı değiştirir. Guzellestirir. ..Merhaba arkadaşalar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Benim de dondurulmuş embriyo transferim oldu. Pazartesi sonuç günü. Bel ağrım ve baya akıntım oluyor,inşallah olumluya işarettir. 3. Denemem dualarınızı bekliyorum
3.gün falan başlamıştıPeki ne kadar süre sonra oldu bu belirtiler
Kızlar bugün 8. Günüm. 5. Gün embriyosu tek transfer edildi. Birkaç gündür crinone jel simsiyah pıhtı gibi geri geliyor. Çok koyu kahverengi gibi. Adetime 3 gün var. Korkmalı mıyım? Başına böylr bişey gelen oldu mu? Lütfen cevap verin.
Canım aynı gün olmuşuz bende de hiç belirti yok, 5. Gün embriyosu idi. Pazartesi test yapayım diyorum yapmasam mıMerhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorum
8nsallah sıkıca tutunurlarKızlar bende aranizdayim 1 adet 5.gün 1adet 4.gün embriyosu transferim oldu bugün inşallah sağlıkla tutunur
İnşallahhh8nsallah sıkıca tutunurlar
Maşallah katlansın inşallahKızlar 9. Gün değerim 233. Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun. İnşallah güzel devaö eder. Hepinize nasip olsun tez zamanda kardeşlerim
Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.Kızlar bugün 7. Günüm 98 çıktı.
Allah’ıma şükürler olsun rabbim hepinize nasip etsin.
Tüp bebeği nerde yaptırdınız acaba Trabzon’da diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Bir de problem neydi? Bende Trabzon’da yaptırıyorum daKızlar 9. Gün değerim 233. Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun. İnşallah güzel devaö eder. Hepinize nasip olsun tez zamanda kardeşlerim
Allah razı olsunTebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Evet canım. Medical park karadenizde yaptırdım. Hasan bey doktorum. Bizim sebepsiz infertilite idi. Rahim kalınlığı ile ilgili sorun yaşadım. Transferim 6.5 kalınlık ile yapıldı ancak şükürler olsun ki tuttu.Tüp bebeği nerde yaptırdınız acaba Trabzon’da diye hatırlıyorum yanlış mıyım? Bir de problem neydi? Bende Trabzon’da yaptırıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?