Estrofemi mi soruyorsunuz? Onu soruyorsanız 3 taneyle başladım hala da günde 3 tane içiyorumBen anlamadim gitti. Kac taneyle basladiniz.benim simdi 3 le baslatti.yine 10.gune randevu verdi.ama bakiyorum daha fazla icenler var.
Hey maşallahben de görür müyüm acaba o değerleri çift koyuldu bana da o yüzden daha da çok meraktayım . Peki 10.günü hesaplarken transfer gününü saydın mı. 4 agustosta transfer oldum ben 14 ünde kan vermeyi düşünüyorum.
Evet şuan hastahaneye gidiyorum , içimde inanılmaz bir korku var . Rabbim hayra çıkarsın dua edinBugün senin test günün, değil mi? Sonucunu benimle de paylaş lütfen. İnşallah pozitif çıkar sonuç
Evet şuan hastahaneye gidiyorum , içimde inanılmaz bir korku var . Rabbim hayra çıkarsın dua edin
bize de soyleyin sonucuEvet şuan hastahaneye gidiyorum , içimde inanılmaz bir korku var . Rabbim hayra çıkarsın dua edin
Evet çıktı sonucum çok şükür pozitifSonuç çıktı mıUmudum-
Tebrikler canim kac embrion kacinci gun embrionu testi hhangi gun yaptin neler yasadin neler yaptin yedin ictin soylermisin :)Evet çıktı sonucum çok şükür pozitifancak değerimi tam bilmiyorum mail attılar ama sistemde sıkıntı varmış , sonra tekrar atacaklar mail.
Evet çıktı sonucum çok şükür pozitifancak değerimi tam bilmiyorum mail attılar ama sistemde sıkıntı varmış , sonra tekrar atacaklar mail.
Çift embriyo , 5. Gün embriyosu , 4 Ağustos’ta transfer olmuştum 14 ü yani bugun kan verdim . Özel hiç bir şey yapmadım . Tek yaptığım en az 2 litre su tüketmek oldu her gün . Eşim hiç iş yaptırmadı ancak yatmadım da yürüdüm evde . Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum ama kasıklarım batıyor arada . Bazen çekilir gibi oluyor kasıklarım . Transferin 3. Günü de adet sancısı gibi biraz sancım olmuştu . Onun dışında birşey hissetmedim . İnşallah devam eder , sağlıkla kucağıma alırım . Bekleyen isteyen herkese de nasip olur inşallah sağlıkla kucaklarına almakTebrikler canim kac embrion kacinci gun embrionu testi hhangi gun yaptin neler yasadin neler yaptin yedin ictin soylermisin :)
Gözün aydın, çok çok sevindimİnşallah sağlıkla ilerler
Benim de pozitif cikti kimyasal oldu bilen varmi acabaBu gibi durumlarda denecek birşey maalesef yok çok üzüldüm adınıza! Rabbim yardımcınız olsun sabır versin arkadaşım
Kızlar bir aşılama, 2 tüp bebek yaptırdım, sonuç negatif, ilkinde taze ve 2 embriyo transferi oldu, 2. de dondurulmuş 3 embriyo transferi oldu, 41 yaşındayım ve hiç çocuğum yok, geç evlendim, doktor yumurtaların az ama kaliteli çıkıyor, 25-30 yaş hastanın yumurtası gibi dedi, hepsinde Kayseri’de özel bir hastane de yaptırdım ve doktorum yaklaşık 20 li yaşlarda gitmeye başladığım 19-20 yıllık doktorum, bu yüzden onu tercih ettim.Ama sonuçlar olumsuz olunca doktor değiştirmeye karar verdim, Kayseri’de yaşayan arkadaş varsa nereye gitmemi önerirsiniz ve bu konuda fikrinizi almak için yazdım
Tıp fakültesindeki Prof Yılmaz Şahin’i çok övüyorlar, kafam karışık nereye gideceğimi bilmiyorumBen de Kayseri’de yaptırdım tüp bebek tedavisini ve ilk denememde hamile kaldım. Acıbadem Hastanesi doktor Çağlar Yazıcıoğlu’nu tavsiye ederim.
Tıp fakültesindeki Prof Yılmaz Şahin’i çok övüyorlar, kafam karışık nereye gideceğimi bilmiyorum
TebriklerEvet çıktı sonucum çok şükür pozitifancak değerimi tam bilmiyorum mail attılar ama sistemde sıkıntı varmış , sonra tekrar atacaklar mail.
Merhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorumTransfer günü sayılmıyor canım.ben de dün transfer oldum:) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?