Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben anlamadim gitti. Kac taneyle basladiniz.benim simdi 3 le baslatti.yine 10.gune randevu verdi.ama bakiyorum daha fazla icenler var.
Estrofemi mi soruyorsunuz? Onu soruyorsanız 3 taneyle başladım hala da günde 3 tane içiyorum

Hey maşallah 🧿 ben de görür müyüm acaba o değerleri 😊 çift koyuldu bana da o yüzden daha da çok meraktayım . Peki 10.günü hesaplarken transfer gününü saydın mı. 4 agustosta transfer oldum ben 14 ünde kan vermeyi düşünüyorum.

Bugün senin test günün, değil mi? Sonucunu benimle de paylaş lütfen. İnşallah pozitif çıkar sonuç 🙏🏻

Evet çıktı sonucum çok şükür pozitif 🤗🤲ancak değerimi tam bilmiyorum mail attılar ama sistemde sıkıntı varmış , sonra tekrar atacaklar mail.
Tebrikler canim kac embrion kacinci gun embrionu testi hhangi gun yaptin neler yasadin neler yaptin yedin ictin soylermisin :)

Tebrikler canim kac embrion kacinci gun embrionu testi hhangi gun yaptin neler yasadin neler yaptin yedin ictin soylermisin :)
Çift embriyo , 5. Gün embriyosu , 4 Ağustos’ta transfer olmuştum 14 ü yani bugun kan verdim . Özel hiç bir şey yapmadım . Tek yaptığım en az 2 litre su tüketmek oldu her gün . Eşim hiç iş yaptırmadı ancak yatmadım da yürüdüm evde . Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum ama kasıklarım batıyor arada . Bazen çekilir gibi oluyor kasıklarım . Transferin 3. Günü de adet sancısı gibi biraz sancım olmuştu . Onun dışında birşey hissetmedim . İnşallah devam eder , sağlıkla kucağıma alırım . Bekleyen isteyen herkese de nasip olur inşallah sağlıkla kucaklarına almak 🤲

Kızlar bir aşılama, 2 tüp bebek yaptırdım, sonuç negatif, ilkinde taze ve 2 embriyo transferi oldu, 2. de dondurulmuş 3 embriyo transferi oldu, 41 yaşındayım ve hiç çocuğum yok, geç evlendim, doktor yumurtaların az ama kaliteli çıkıyor, 25-30 yaş hastanın yumurtası gibi dedi, hepsinde Kayseri’de özel bir hastane de yaptırdım ve doktorum yaklaşık 20 li yaşlarda gitmeye başladığım 19-20 yıllık doktorum, bu yüzden onu tercih ettim.Ama sonuçlar olumsuz olunca doktor değiştirmeye karar verdim, Kayseri’de yaşayan arkadaş varsa nereye gitmemi önerirsiniz ve bu konuda fikrinizi almak için yazdım

Kızlar bir aşılama, 2 tüp bebek yaptırdım, sonuç negatif, ilkinde taze ve 2 embriyo transferi oldu, 2. de dondurulmuş 3 embriyo transferi oldu, 41 yaşındayım ve hiç çocuğum yok, geç evlendim, doktor yumurtaların az ama kaliteli çıkıyor, 25-30 yaş hastanın yumurtası gibi dedi, hepsinde Kayseri’de özel bir hastane de yaptırdım ve doktorum yaklaşık 20 li yaşlarda gitmeye başladığım 19-20 yıllık doktorum, bu yüzden onu tercih ettim.Ama sonuçlar olumsuz olunca doktor değiştirmeye karar verdim, Kayseri’de yaşayan arkadaş varsa nereye gitmemi önerirsiniz ve bu konuda fikrinizi almak için yazdım

Ben de Kayseri’de yaptırdım tüp bebek tedavisini ve ilk denememde hamile kaldım. Acıbadem Hastanesi doktor Çağlar Yazıcıoğlu’nu tavsiye ederim. 😊

Merhaba arkadaşalar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Benim de dondurulmuş embriyo transferim oldu. Pazartesi sonuç günü. Bel ağrım ve baya akıntım oluyor,inşallah olumluya işarettir. 3. Denemem dualarınızı bekliyorum

Merhabalar birşey sormak istiyorum salı günü transfer oldum bugün 5. Günüm eğer tuttuysa nasıl bir belirti verir. Yada daha erken mi belirtiler için merak ediyorum

Back