O kadar küçük bir şey ile düşecekse zaten sağlıklı değildir. Sen gönlünü ferah tut. Merkezde birkaç saat geçir sonda yola çıkCanım imzaları almıştık da,
Yolda sallanıyor ya araba tedirginim bir şey olur mu ki
Fizyolojik açıdan sorun olmaz ama psikolojik açıdan esin yanında olsa iyi olurdu. Dondurulmuş transferi olacaksa 1 ay ertelerdim yerinde olsam. Taze transferse erteleme git derim sen bilirsinKızlar transfere tek gidilebilir mi,
Transfer zamanım annem köyde eşim iş sebebiyle il dışında olacak, akraba eş dosta da söylemek istemiyorum.yanımda kimse olmasa zorlanır mıyım. Birde evim uzak hastaneden çıkınca 1 buçuk saat yol gelmem lazım, transferden sonra bir şey olur mu çok tedirginim bana akıl verin lütfen .opudan sonra rahat gelmiştim.
Canım eşim yanmdaydı yeni gitti , işi çok yoğun sıkıntıda kalıyordu ben git dedim artık, biraz dinlenip yanına gideceğim işte aslında taze olsa yanımda olacaktı dondurulduğu için yanımda olamadı.Fizyolojik açıdan sorun olmaz ama psikolojik açıdan esin yanında olsa iyi olurdu. Dondurulmuş transferi olacaksa 1 ay ertelerdim yerinde olsam. Taze transferse erteleme git derim sen bilirsin
O kadar küçük bir şey ile düşecekse zaten sağlıklı değildir. Sen gönlünü ferah tut. Merkezde birkaç saat geçir sonda yola çık
Canim hayirlisi olsun insallah bu 3 embryondan guzel haberler gelir benimde sonucum negatif yikildim resmen 3.kez hakkimizda hayrlisi olsunCanım sonuçlarım çıktı 2 emriyonun 2 si de transklayon çok ağladım duyduğumda diğer dondurulmuş 3 emriyoyu gönderecekler ama bunlar en kaliteli olanlardı diğerleri de öylesidir bilmiyorum
Bence gayet guzel artmis cnm iki kati hayrli olsun saglikla al kucaqina ins.Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 14.günü test 130.9
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün 56.54
14. Gün 130.9
Çokmu az ilerliyo
Bence gayet guzel artmis cnm iki kati hayrli olsun saglikla al kucaqina ins.
Gayet normal ve güzelMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 14.günü test 130.9
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün 56.54
14. Gün 130.9
Çokmu az ilerliyo
Gayet normal ve güzel
Herkesin ayni olacak diye bir şey yok ki. Değerin güzel katlansın yeter de artar bile :)İnşallahh 2 gün sonrada güzel katlar, burda arkadaşların değerlerini görünce çok düşük geliyo bana değerlerim
Bende dün transfer oldum kızlar , olumlu sonuç alan arkadaşlarımın gözü aydın olsun . İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur .
Teşekkür ederim ben de heyecanla bekliyorum ama sanki hiç belirti yok gibi . Kendimi hiç transfer filan olmamış gibi hissediyorum . Süreç çok rahat ilerlediği için sanırım böyle hissediyorumCanım, hayırlı olsunİnşallah güzel sonuçlar alırsın Heyecanla bekliyorum test gününü
Canim baya geç cevap verdim.adetin 10.gunu.simdi adet oldum doktora gidecem insallah bu sefer kalinlasirKaçıncı gün rahim kalınlığınız 5.3?
Teşekkür ederim ben de heyecanla bekliyorum ama sanki hiç belirti yok gibi . Kendimi hiç transfer filan olmamış gibi hissediyorum . Süreç çok rahat ilerlediği için sanırım böyle hissediyorumsen nasılsın ? 5 aylık oldunuz sanırım b hcg değerlerin nasıldı senin ?
Anladım, benim de 11.gün bakıldığında 6.7 idi. Ama iptal olmadı. 16. Gün 8.7 olmuştu çünkü. Sizin neden iptal ettiler kiCanim baya geç cevap verdim.adetin 10.gunu.simdi adet oldum doktora gidecem insallah bu sefer kalinlasir
Hey maşallahİnşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsın da pozitif sonuç alırsınBiz de büyüyoruz yavaş yavaş. 5,5 aylık olduk. Kan değerlerim de 10. gün 745, 12. gün de 2148 çıkmıştı.
Hey maşallahben de görür müyüm acaba o değerleri çift koyuldu bana da o yüzden daha da çok meraktayım . Peki 10.günü hesaplarken transfer gününü saydın mı. 4 agustosta transfer oldum ben 14 ünde kan vermeyi düşünüyorum.
Ben anlamadim gitti. Kac taneyle basladiniz.benim simdi 3 le baslatti.yine 10.gune randevu verdi.ama bakiyorum daha fazla icenler var.Anladım, benim de 11.gün bakıldığında 6.7 idi. Ama iptal olmadı. 16. Gün 8.7 olmuştu çünkü. Sizin neden iptal ettiler ki
Canım yaşın kaç seninEvet doktorla görüştüm.Test gününü bekleyemeye gerek yok dedi.Embiryolari ngs gondermedim yasdan dolayı embiryolar tutmuyor deniyor 5.gune geliyor kaliteleri iyi de olsa genetiklerinde problem den dolayı tutmuyo.Bunu da çözümü yok yaşından dolayı yumurta kalitem düşük.yu.urtalariniz yaşlanmış deniyor ve tup bebek denemelerinin sonu yok boşuna uğraşmayın deniyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?