Gerçekten hiçbirşey hissedilmiyor canım ben kesin olsa hissederim diyordum hiç anlamıyorum normalde milletin akıntısı falan olıyormuş ben kupkuruyum aslında normalde de hep akıntım olurdu inşallah yarın güzel haberi alırsınBenim geçen hafta perşembeydi. 11.günümyarın sabah test yapıcam ama umudum yok hiçbişey hissetmiyorum.
Yaa hayırlısı olsun canım üzüldüm dondurulmuslarin var mı tekrar denemek icinmaalesef benim sonuç negatif kızlar. hayırlısı diyorum. yapacak birşey yok. Umarım diğer bekleyenlerin yüzü güler...
Yaa hayırlısı olsun canım üzüldüm dondurulmuslarin var mı tekrar denemek icin
Çok üzüldüm canım kendini toparla gerekirse klinik değiştir yeniden dene inşallah tez vakitte kavuşursunmaalesefdondurulmuşlarım vardı. İki kere dondurulmuş transferi ikişer embriyo ile başarısız oldu. 3. kez opu oldum tek embriyo oldu. en son işte bugün onun da başarısız olduğunu öğrendim. dondurulmuş da yok. Bundan sonra denersek yine sıfırdan başlıcaz. Şimdiye kadar İstanbul Tüp Bebek Merkezinde denedim. Şİmdi bi tatil yapıp dönücem. Sakin kafayla belki başka bir merkezde yeniden denerim.
İnşallah yükselir canım gec tutundi sanırım bence güzel bir hamilelik olacak yükselir stres yapmaMerhaba arkadaşlar ben bugün 12.günü sonucumu aldım 56.54 doktorum sınırda dedi yükselebilirde düşebilirde 2 gün sonrs tekrar test istedi.
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün. 56.54
İnşallah yükselir canım gec tutundi sanırım bence güzel bir hamilelik olacak yükselir stres yapma
Yüzde 60 artış yeterli sizinki hemen hemen o civarda. Stres yapmayın 2 gün sonra tekrarlayınMerhaba arkadaşlar ben bugün 12.günü sonucumu aldım 56.54 doktorum sınırda dedi yükselebilirde düşebilirde 2 gün sonrs tekrar test istedi.
5.gün 1.46
8.gün 18.86
12.gün. 56.54
Yüzde 60 artış yeterli sizinki hemen hemen o civarda. Stres yapmayın 2 gün sonra tekrarlayın
Canım sonuçlarım çıktı 2 emriyonun 2 si de transklayon çok ağladım duyduğumda diğer dondurulmuş 3 emriyoyu gönderecekler ama bunlar en kaliteli olanlardı diğerleri de öylesidir bilmiyorumInşallah guzel haberler gelir
O soyledigin ne canim anlamadim bence kalite ve gune takilma rabbim hayirli evlat versinCanım sonuçlarım çıktı 2 emriyonun 2 si de transklayon çok ağladım duyduğumda diğer dondurulmuş 3 emriyoyu gönderecekler ama bunlar en kaliteli olanlardı diğerleri de öylesidir bilmiyorum
Hanimlar benimde sekizci gunum. 3. denemem. 2. transferim. 3 embriyo transfer edildi. siskinlik gaz var bir iki kez kasik agrisi oldu,7. gun tuvalettte gordum kucuk bir parca kanli mukuslu parca,4. gunden bugune kadar cok uyku oluyordu bugun yok. Gguslerim dolgun uclari belirgin hece yatarken qgriyor biraz onun disinda baska birsey hissetmoyorum. Kabizlik var ikinmadan yapabiliyorum ama otur kalk cok zor oluyor. Sizde dirumlar nedir
bugun 8. gunCanim yarin kan test gununmi?
Canım bende genetik bozukluk var kromozom eksikliği emriyolardan pgt yapılıyor sağlıklı olursa transfer oluyorO soyledigin ne canim anlamadim bence kalite ve gune takilma rabbim hayirli evlat versin
İmzalar önceden alındıysa Esin’e gerek yok. Normalde sorun olmuyor yanında biri olmasa da ama yine de sen bilirsin.Kızlar transfere tek gidilebilir mi,
Transfer zamanım annem köyde eşim iş sebebiyle il dışında olacak, akraba eş dosta da söylemek istemiyorum.yanımda kimse olmasa zorlanır mıyım. Birde evim uzak hastaneden çıkınca 1 buçuk saat yol gelmem lazım, transferden sonra bir şey olur mu çok tedirginim bana akıl verin lütfen .opudan sonra rahat gelmiştim.
Canım imzaları almıştık da,İmzalar önceden alındıysa Esin’e gerek yok. Normalde sorun olmuyor yanında biri olmasa da ama yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?