Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

wuhuuuu biliyordum biliyordum çok sevindim canım gözün aydın. Darısı diğer bekleyenlerin başına.

Tebrikler canım sağlıkla kucağına al insallah

Slm arkadaşlar. Benimde tedavimin 5. Günü. Daha yumurta toplama olmadı. Merak ettiğim soru şu dondurulmuş tedavi alanlar kaçıncı gün transfer oldular. Neye göre transfer gününe karar veriliyor

Merhaba benim de bugün 16.günüm ve rahim kalınlığım 8.7 mm. Transfer 10 gün sonra. Ben de korkuyorum o zamana daha da kalınlaşırsa nasıl olacak..

Ah canim ya kesin sevincten bizi unutdun dedim kendi kendime :) ne serumu canim intralipidmi? Bende onu yaptiriyorum transfer oncesi hadi kacinci gun embriosu ve kacteneydi yaz bide degerin cok yuksek qaliba ikiz daha dun konustum bi hastayla 4 aylk ikizdi ve 9 gun kan degeri 330tu :)

Canım tek embriyo Benim ikizim bilmiyorum serum intralipid evet cd56 problemi var da bende haftada bir gün alıcam 12. Haftaya kadar inşallah devamı gelir ilk kez bu duyguyu yaşıyorum sanki gece 12 ii vuracak herşey bal kabağına dönüşecek Rüya bitecek gibi inşallah buradaki herkes Yaşar aynı duyguyu ben hep derdim bir kerecik idrarda poİtifi göreyim nasılmış hissedeyim diye şimdi de devam edecek mi kaygıları başladı

Merhaba benim de bugün 16.günüm ve rahim kalınlığım 8.7 mm. Transfer 10 gün sonra. Ben de korkuyorum o zamana daha da kalınlaşırsa nasıl olacak..
Canım benim naturel siklus transferi ve transferden bir hafta önce 15.5 ml di rahim merak etme tuttu kalın olması sıkıntı değil önemli olan kalınlığa sebep olan şey miyom falan olmaması onu da görüyorlar zaten ultrasonda

Aa gerçekten mi. Çok sevindim o zaman. Ben 9-10 mm en iyi kalınlık diye okumuştum ondan tedirgin oluverdim

Aa gerçekten mi. Çok sevindim o zaman. Ben 9-10 mm en iyi kalınlık diye okumuştum ondan tedirgin oluverdim
Benim rahmin hızlı kalınlaşıyor ve geç yumurtladıpım için çatlama gününe kadar 15 ml oluyor hep böyle oldu benim de hep kafama takılırdı ve doktora sorardım gazla kalın değil mi diye hayır düzenli bir rahimse üst sınır yok dediler hep 4. Denemem de tuttu inşallah sizin de tutar merak etmeyin

İnşallahhh. Benim de 3.denemem zaten

Slm arkadaşlar. Benimde tedavimin 5. Günü. Daha yumurta toplama olmadı. Merak ettiğim soru şu dondurulmuş tedavi alanlar kaçıncı gün transfer oldular. Neye göre transfer gününe karar veriliyor
Dondurulmuş transferlerinde adetin 3.günü başladım ilaca. 13 ya da 14. Gün transfer oldu. Hem rahim kalınlığına hem kanda e2p4 değerine bakıyorlar. Rahim kalınlığı 10 mmdi bu sefer transferde.

Dondurulmuş transferlerinde adetin 3.günü başladım ilaca. 13 ya da 14. Gün transfer oldu. Hem rahim kalınlığına hem kanda e2p4 değerine bakıyorlar. Rahim kalınlığı 10 mmdi bu sefer transferde.
Doktor bana hiç kandan bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…