Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın kan verecem kızlar korku hat safhada dua edin
İnşallah pozitif olurKan verdim kızlar allahım yardım et
Bence pozitif çıkacakKan verdim kızlar allahım yardım et
Kan verdim kızlar allahım yardım et
İdrar testini kendimi negatife alıştırmak için yapmıştım kanda sıfır çıkınca şok olmayım diye yaptım ama çizgi çıkınca asıl şoku yaşadım ve 4. Denemem tutmadığına çok emindim karamsar olmamak lazım ama ben hala karamsarım o demekle olmuyor maalesefbu arada benim de 11. günüm hala yapamadım test. Sanırım test yapıp negatif sonuç almaktansa test yapıncaya kadar kendimi hamile gibi hissetmek fikri iyi geliyor. Çok korkuyorum. Eşim ne hissediyosun diyor ama ben bir şey hissetmeye bile korkuyorum.. Yine olmadı galiba yaaara ara adet sancısı gibi sancılar giriyo kasıklarıma
almadın mı kan sonucunu?İdrar testini kendimi negatife alıştırmak için yapmıştım kanda sıfır çıkınca şok olmayım diye yaptım ama çizgi çıkınca asıl şoku yaşadım ve 4. Denemem tutmadığına çok emindim karamsar olmamak lazım ama ben hala karamsarım o demekle olmuyor maalesef
Hala çıkmadı bir buçuğu bekliyor galiba laboratuvar görevlisi yoksa çıkmıştır artık e nabıza düşmedi daha elimde bilgisayar dakka başı bakıyım ne stres yaalmadın mı kan sonucunu?
Hayirlisiyla bekliyorum canim idrar testinin resmi varmi? Kacinci gun embriosuydu ve kac tane idrar testini sanirim dun yapmissin :)Hala çıkmadı bir buçuğu bekliyor galiba laboratuvar görevlisi yoksa çıkmıştır artık e nabıza düşmedi daha elimde bilgisayar dakka başı bakıyım ne stres ya
Cikmadimi merakla bekliyoruz. Hadi inşallahHala çıkmadı bir buçuğu bekliyor galiba laboratuvar görevlisi yoksa çıkmıştır artık e nabıza düşmedi daha elimde bilgisayar dakka başı bakıyım ne stres ya