Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bana da doktor dedgnz serumdan verdi bağşklk sistemini baskılamak ıcın, piyasada sadece beşyüzlük var ve sadece içinden 4ml cekılıo gerisi çöp,fiyatı da 300tl.ben de transferden beşgun once ılk kez aldm, ikincisi poztf oldgnda sonra kalp atısı duyuldgnda sonrada 24 haftaya kadar ayda bır kez yapılcakms,transfer yapıldı benim de 24 Temmuz da beklemedeym.hayrlsı olsun hakkımızda
Kizlar ya siz oyle soyluyosunuz ben bask bi ulkedeyim yaklasik 100 tl covarinda beyaz bi skviydi yaklasik 3,4 saate bitdi hepsi kullandi acaba farkli seylermi?

Sizin dediğiniz serum hangisi acaba merak ettim benim ki intralipid serum 250 ml ve hepsini alıyorum damardan sizin ki değişik geldi adı nedir ayda bir olması da iyi benim ki haftada bir adını yazarmısınız serumun ve siz de mi bağışıklık sistemi kaynaklı bir sorun için kullanıyorsunuz benim rahimden parça alınarak cd56 bakıldı %8 çıktı o yüzden kullanıyorum

Kixlar ben hicbi test yaptirmadim doktora kendim diretdim boyle bisey varsa uygulamak isterm oda tamam dedi :)

Kacinci gün embriyosuydu acaba benim 8 ci gün 29.01 di 3. Gün embriyosuydu iki günde iki katına yükselmesi önemli

Bugün transferinin 8.gün. Henüz hiç test yapmadım. 2 tane 3.gün embriyo ları. öylece bekliyorum 10.gün test yapmayı düşünüyorum.Birde 3.denemem sanırım da son olur. Bekleyen herkes hayırlı sonuçlar alır umarım.

Canim gebelik olmasaydi bu yükselişi de goremezdinki 5 gun 1.46 degilmiydi senin baksana kaca yükselmiş hemen moral bozma derimm gayet guzell ben 9.gun 35
06 idi suan ikizlerime gebeyimm

Kızlar merhaba perşembe günü transferm var hepinizden dua beklerim :) birde 12. Günü rahim kalınlığı 11 çıktı çok değil mi perşembeye kadar 15 i geçer diye korkuyorum sizin transfer günü rahim kalınlığınız kaçtı

Kızlar benim de bugün 8. Günüm ve idrar testimde ikinci çigi çıktı acaba doğru olabilir mi çok erken değil mi göbekten progesteron iğnesi yapmıştım o mu etkiledi acaba diye korkuyorum 4. Denemem ve şimdiye kadar hiç pozitif çıkmamıştı şoktayım

Ya ne güzel böyle üst üste pozitif sonuçlar duymak. Bnm de 10.günüm hala test yapmadım ama adet ağrısı gibi bi ağrı vurdu tedirgin oldum. Test yapmaya korkuyorum 🙈

Kızlar benim de bugün 8. Günüm ve idrar testimde ikinci çigi çıktı acaba doğru olabilir mi çok erken değil mi göbekten progesteron iğnesi yapmıştım o mu etkiledi acaba diye korkuyorum 4. Denemem ve şimdiye kadar hiç pozitif çıkmamıştı şoktayım
Canım iki gün daha bekle inşh hamilesin netleşsin güzel güzel yükselsin değerin

Ya ne güzel böyle üst üste pozitif sonuçlar duymak. Bnm de 10.günüm hala test yapmadım ama adet ağrısı gibi bi ağrı vurdu tedirgin oldum. Test yapmaya korkuyorum 🙈
Ben yarın kan vericem 9. Günüm ve idrarda çıkmasına rağmen güvenmiyorum negatif almaktan korkuyorum o korku doğana kadar da geçmeyecek herhalde ya

Ben yarın kan vericem 9. Günüm ve idrarda çıkmasına rağmen güvenmiyorum negatif almaktan korkuyorum o korku doğana kadar da geçmeyecek herhalde ya
valla o korku bende de var. 2 kere negatifi gördüm dondurulmuş transferleriyle. yeniden tüp yaptım. Oluşan tek embriyo da şimdi transfer edildi. Bu sefer de negatif görmekten korkuyorum. o yüzden yapmıyorum ne idrar ne kan testi. salı günü test günüm ama burdan okuyunca insan gaza geliyo ne kadar erken yapıyo herkes testleri

valla o korku bende de var. 2 kere negatifi gördüm dondurulmuş transferleriyle. yeniden tüp yaptım. Oluşan tek embriyo da şimdi transfer edildi. Bu sefer de negatif görmekten korkuyorum. o yüzden yapmıyorum ne idrar ne kan testi. salı günü test günüm ama burdan okuyunca insan gaza geliyo ne kadar erken yapıyo herkes testleri
Bende yapmazdım ama bağırsaklarım çok kötü isal oldum iştahım yok bunlar adete yakın olur bende ve adet olucam sandım yarın kan veririm yoksa da idrarda göreyim kendimi alıştırayım diye düşünerek yaptım ama kafama takılıyor test kullandığım progesteron iğnesinden etkilenip de pozitif çıkmış olabilir mi diye yarın kanda görene kadar kafam karışık

Bende yapmazdım ama bağırsaklarım çok kötü isal oldum iştahım yok bunlar adete yakın olur bende ve adet olucam sandım yarın kan veririm yoksa da idrarda göreyim kendimi alıştırayım diye düşünerek yaptım ama kafama takılıyor test kullandığım progesteron iğnesinden etkilenip de pozitif çıkmış olabilir mi diye yarın kanda görene kadar kafam karışık
İyi haberlerini bekliyoruz 🙏 pozitif düşünelim pozitif olsun

Canim progestoron kesinlikle testde pozitivetkilemez testi etkileyecek sey catlatma ignesi ve lh hormonu ( yumurtlama gunleri olusan) bu yuzden kafan rahat olsun insallah ki bebisin senledir

Canim gebelik olmasaydi bu yükselişi de goremezdinki 5 gun 1.46 degilmiydi senin baksana kaca yükselmiş hemen moral bozma derimm gayet guzell ben 9.gun 35
06 idi suan ikizlerime gebeyimm

İnşallah canım moral oldun bana resmen. Allah bağjşlasın inşallah bebişlerini.

İnşallah canım moral oldun bana resmen. Allah bağjşlasın inşallah bebişlerini.
[/QUOT buyizden canim syres yapmipsumn ve bekliorumm

Back