Selam kızlar transfer günü eşimizin de olması şartmı
arkadaşlarım günaydın inanamıyorum sonucum çıktı 109 şoktayım allahım bu günleri gösterdin ya şükürler olsun ❤❤❤❤❤❤
Allah tamamına erdirsin inşallaharkadaşlarım günaydın inanamıyorum sonucum çıktı 109 şoktayım allahım bu günleri gösterdin ya şükürler olsun ❤❤❤❤❤❤
Bende 9.gundeyimSelamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..
@Lilyum1634 —->(Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —->(Sağlıkla inşAllah)
@jadefeast ——>(Sağlıkla inşAllah)
@designer_love ——>(Sağlıkla inşAllah)
@Duaherderdedeva ——>(Sağlıkla İnşAllah)
@Bebit0 ——>( Sağlıkla inşAllah)
@arimaya90 ——>( Sağlıkla inşAllah)
@d_targaryen ——>(Sağlıkla inşAllah)
@eylem84 —->( Sağlıkla inşAllah)
@birmucizeistiyorum ——>( Sağlıkla inşAllah)
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin çok sevindimÇok tşk ederim dua ediyorum tüm bekleyenler için ❤❤❤
İdrarda çıkmayabilir hiç moralini bozmaBende transferden sonra 9.gunumdeyim bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi yıkıldım kafam karıştı
Kaçıncı gün rahim kalınlığınız 5.3?Transverim iptal oldu uzgunum.rahim kalinligi 5.3 cikti.
Kan testi yaptırın bence 10. Gün varsa çıkar ben 6. Günümdeyim 9. Yada 10. Gün kan testi verecemBende transferden sonra 9.gunumdeyim bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi yıkıldım kafam karıştı
İyi de çok erken yapmışsın çıkmaz benceMerhaba arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum transfer gününü saymazsak bugün transferimin 6 günü dün dayanamayıp kanda baktırdım 1.46 çıktıtabi ben komaaa halindeyim. Doktorum daha erken çıkmaz dedi ama burda çıkanları görüncede ümidim kalmıyor. Bu arada 5.gün embriyosu 2 tane.
Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan zaten değerin sıfır değil tutunma başlamış galiba yükselir o 10. Gün falan tekrarlayın kan testiniMerhaba arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum transfer gününü saymazsak bugün transferimin 6 günü dün dayanamayıp kanda baktırdım 1.46 çıktıtabi ben komaaa halindeyim. Doktorum daha erken çıkmaz dedi ama burda çıkanları görüncede ümidim kalmıyor. Bu arada 5.gün embriyosu 2 tane.
Gerçekten çok erken zaten kanda 6.-7. günlerden sonra yükseliyo bhcg bir de geç tutunma olursa daha da geç. Bence10. Günden önce yaptırmamak lazı. Moral bozmamak için. Ben hep 11. Gün yaptırdım bu sefer kararlıyım 12.günğ beklemeye dayanabilirsemMerhaba arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum transfer gününü saymazsak bugün transferimin 6 günü dün dayanamayıp kanda baktırdım 1.46 çıktıtabi ben komaaa halindeyim. Doktorum daha erken çıkmaz dedi ama burda çıkanları görüncede ümidim kalmıyor. Bu arada 5.gün embriyosu 2 tane.
Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan zaten değerin sıfır değil tutunma başlamış galiba yükselir o 10. Gün falan tekrarlayın kan testini
Gerçekten çok erken zaten kanda 6.-7. günlerden sonra yükseliyo bhcg bir de geç tutunma olursa daha da geç. Bence10. Günden önce yaptırmamak lazı. Moral bozmamak için. Ben hep 11. Gün yaptırdım bu sefer kararlıyım 12.günğ beklemeye dayanabilirsem
Canim sen kac kez yaptrdin ben bikez simdi yaptrdim 9u transferden bigun once ve z11 transferden bigun sonra olmakla 3 kez soyledi siz nasil olduDaha 4. Gündeyim ben çok başları 10. Gün kan verecem bende Çünkü intralipid serum alıyorum 10. Gün kan verip pozitifse serumu taktırıcam bakalım hayırlısını göstersin bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?