Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende 9.gundeyim

Bende transferden sonra 9.gunumdeyim bugün dayanamadım evde gebelik testi yaptım sonuç tek çizgi yıkıldım kafam karıştı

Çok tşk ediyorum kızlar benim ilk denememdi 3. Gün embriyosuydu taze transferdi. 2-3 gündür yoğun kasık ağrılarım vardı adet olcakmışım gibiydi, şu anda da devam ediyor doktora söyledim, doktorum beter ol kasık ağrısı iyidir diyo allah hepinize sırayla güzel haberler almak nasip etsin hep dua ediyorum herkese

Merhaba arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum transfer gününü saymazsak bugün transferimin 6 günü dün dayanamayıp kanda baktırdım 1.46 çıktıtabi ben komaaa halindeyim. Doktorum daha erken çıkmaz dedi ama burda çıkanları görüncede ümidim kalmıyor. Bu arada 5.gün embriyosu 2 tane.

İyi de çok erken yapmışsın çıkmaz bence

Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan zaten değerin sıfır değil tutunma başlamış galiba yükselir o 10. Gün falan tekrarlayın kan testini

Gerçekten çok erken zaten kanda 6.-7. günlerden sonra yükseliyo bhcg bir de geç tutunma olursa daha da geç. Bence10. Günden önce yaptırmamak lazı. Moral bozmamak için. Ben hep 11. Gün yaptırdım bu sefer kararlıyım 12.günğ beklemeye dayanabilirsem

Teşekkür ederim arkadaşlar biraz rahatladım şimdi 10. Günü bekliycez artık

Dayanılmıyor işte sanki saatler günler geçmiyor

Kızlar ben dün akşam çok kötü ateşlendim bir titreme üşüme geldi kemiklerim kırılıyormuş gibi acıdı doktora da girmek istemedim parol tutabilirsiniz dedi doktor içtim her yerine soğuk bezler koyduk biraz rahatladım bugün 7. Günüm acaba bebeğe birşey olmuşmudur ateşten 38 olmuştu ateşim sabah 36 ya düştü ama korktum başına gelen var mı böyle birşey moralim bozuldu bide 36 düşünce de üzüldüm hamile kalanların ateşi bir tık yüksek oluyormuş 36 ya indi şimdi

Sanki göğüslerimin acıması da azaldı gibi ya kızlar olmadı gibi bu sefer de

Daha 4. Gündeyim ben çok başları 10. Gün kan verecem bende Çünkü intralipid serum alıyorum 10. Gün kan verip pozitifse serumu taktırıcam bakalım hayırlısını göstersin bu sefer
Canim sen kac kez yaptrdin ben bikez simdi yaptrdim 9u transferden bigun once ve z11 transferden bigun sonra olmakla 3 kez soyledi siz nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…