Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kan almadi yarin vericeksin dedi bende eve gelip kendi hastanemi aradim hemsire de cok erken biz 15 gunden sonra alttan goruyoruz goremez dedi kanada daha erken dedi
Bence kan versen çıkar artık 11. Günde az da olsa bir değer çıkar mutlaka inşallah hayırlısıdır ultrasonla bakan doktora da ne demeli kadın doğumcu olduğuna emin mi acaba artık biz bile biliyoruz görünmeyeceğini

Evet bi oncekinde 9. Gun kan verdim ben anlamadim bisey korktum zaten kendisine de soyledim ben karnımı ellemiyorum bilr die bisy olmaz dedi yarin sabah vericem kani bakalm

11. Günde kandan bhcg harici hiçbir şey göremez ki canım. 14-15. günlerde bile alttan ultrasonda zar zor görünüyor.

11. Günde kandan bhcg harici hiçbir şey göremez ki canım. 14-15. günlerde bile alttan ultrasonda zar zor görünüyor.
Evet cnm bende sasrdim bisede diyemedim cok bastirmadan bakdi ama bisede görmedi artik tutmadigindan mi yoksa erken olduğundan mi bilemem zaten heran adet olcak gibiyim

Kızlar iyi günler, çok şükür kesemi gördüm, aabahtan beri üç kere ultrasona girdim kendi doktorum iki kese gördü, diğer iki ulteasonda da tek kese göründü, myomlar ve kistler var ve tabi ki az miktarda kanama alanı, neyse buna şükür darısı başınıza inşlh

Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Korkma kanama alanından da bol bol istirahat et. Tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…