Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Hmm genelde kalitelide olsa 2 tane koyuyorlar tabi Dr sorman gerek bak az moralini yuksek tutmayi dene suan vucudun savas halinde 4gun var simdiden uzulme lutfen 4gun sonra ins sonuc firlayip mucizen burdayim der Hadi biraz pozitif ol
Yok canm okadar uzulmedim yani biliyodm boyle olacagini icim soğudu zaten biraz daha

Insallah guzel haberler alirsinz cnm norml yolla gebe kalabiliyosanz sansinz yüksek
İnşallah canım herkes alır içinde ben. Normal yolla gebe kalsam dahi eğer ankaradan pgt yapılan embriyolardan iyi haber gelmezse maalesef transfer yapılamayacak

Kızlar ya benim sağ kaşığımda bir acıma var böyle birşey yaşayan oldu mu hani bir yerini çarparsın morarır da dokununca acır ya öyle bir acıma ağrı falan değil elleyince damarlarım acıyor gibi allah allah kendimi fazla mı dinliyorum nedir ama farkedilemeyeceği gibi de değil iğne yerlerim de aynı şekilde acıyor ama omlardan aşağı iğne yapmıyorum da

Benimde gobegim agriyo ignelerden dolayi kasiklarimda da batma oluyo bide adet olucakmisim gibi sisginlk flan var

Benimde gobegim agriyo ignelerden dolayi kasiklarimda da batma oluyo bide adet olucakmisim gibi sisginlk flan var
Batma gibi değil benimki bildiğin dokununca acıyor sanki ters bir hareket yaparsın da bir yerin incimir gibi anlamdım bitsin bu bekleme süreceği işin en gıcık tarafı da bu süreç ya inşallah hatırlı haberler alırız yok mu bu aralar burada pozitif alan

Kaçıncı günün canm benim buqun 10. Gun yarin kan vericem bakalim nasib ben heran adet olcakmisim gibi hissediyorum ama

Kaçıncı günün canm benim buqun 10. Gun yarin kan vericem bakalim nasib ben heran adet olcakmisim gibi hissediyorum ama
Daha 4. Gündeyim ben çok başları 10. Gün kan verecem bende Çünkü intralipid serum alıyorum 10. Gün kan verip pozitifse serumu taktırıcam bakalım hayırlısını göstersin bu sefer

Daha 4. Gündeyim ben çok başları 10. Gün kan verecem bende Çünkü intralipid serum alıyorum 10. Gün kan verip pozitifse serumu taktırıcam bakalım hayırlısını göstersin bu sefer
Ne serumu o düşük olmamasi icin mi

Bana da doktor dedgnz serumdan verdi bağşklk sistemini baskılamak ıcın, piyasada sadece beşyüzlük var ve sadece içinden 4ml cekılıo gerisi çöp,fiyatı da 300tl.ben de transferden beşgun once ılk kez aldm, ikincisi poztf oldgnda sonra kalp atısı duyuldgnda sonrada 24 haftaya kadar ayda bır kez yapılcakms,transfer yapıldı benim de 24 Temmuz da beklemedeym.hayrlsı olsun hakkımızda

Ne serumu o düşük olmamasi icin mi
Bağışıklık sistemini baskılamak içinmiş cd56 hücreleri biraz yüksek çıktı da benim onları baskılasın diye ama 3 saatte veriliyor ve mide bulantısı yapıyor haftada bir uygulanıyor bende serum yemem gereken gün kan verecem negatifse serumu takımdan çok eziyet çünkü saatlerce serum yemek

Benim kasık agrilarimda artmaya basladi galiba adet olucam bu seferde olmiycak gibi

Sizin dediğiniz serum hangisi acaba merak ettim benim ki intralipid serum 250 ml ve hepsini alıyorum damardan sizin ki değişik geldi adı nedir ayda bir olması da iyi benim ki haftada bir adını yazarmısınız serumun ve siz de mi bağışıklık sistemi kaynaklı bir sorun için kullanıyorsunuz benim rahimden parça alınarak cd56 bakıldı %8 çıktı o yüzden kullanıyorum

Clinoleic ilacın adı, benimki de serumla veriliyor 1,5 -2 saatte verilmesi gerekio yavaş yavaş,doktor öyle soledi,kullanmamın sebebi de bağşklk sistemini bilerek baskılıyorlar, yine vücudum yabancı nesne olarak atmasın dışarı diye.bi kaç kaybm var cunku doktor bağşklk sistemnden olablr dedi bu yüzden bu ilacı yazdı.dedğinz değere(cd56) baklmadı hiç.4ml sadece çekilio içinden izotonikle karştlrlp verılıo.

anladım canım demek ki aynı işlevi görüyor kayıplarınız varda bakması gerekir cd56 ya ayrıca genetik de bakılmalı bir de bu serumların dışında asıl baskılama işlevini kortizon haplar yapıyor benim bu sefer 8 mg prednol de devam ediyoruz bakalım inşallah bu şekilde sonuç alırım bende hiç gebelik oluşmadı bu 4. Transferim 5 de aşılama var hiç gebe kalamadım anlamadık artık inşallah rabbim ol der tez vakitte herkese

Kızlar merhaba. Ben de 29 Temmuz’da 4. kez transfer oldum. Yaşım 35. Birincisi tutmamıştı, ikincisi bhcg nin sürekli artıp azalması ve aşırı kanamadan dolayı kürtajla sonuçlandı, 3.sü tuttu ama miyomun da büyüyüp embriyoyu baskılamasından dolayı kürtaj oldum. Sonrasında miyom ameliyatı oldum ve 4. denememiz.

Diğer transferlerimden farklı olarak günde 4 estrofem (daha önce üçtü), 6 progestan (daha önce ikiydi), oksapar kan sulandırıcı iğne (daha önce kullandırılmamıştı), prolutan depot iğne (daha önce kullandırılmamıştı), bağışıklık baskılayıcı serum (transferden sonra 1 kez verildi, cumartesi tekrar verilecek, daha önce kullandırılmamıştı).

İnşallah rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı, evlat nimetini bize de nasip eder.

İnşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın

Kizlar bisey sorucam benm 11. Gnm buqun kan vermeye gittim yakin bi poliklinige doktor ultrasonla karnimdan baktı biseyde gormedi yarin kan ver dedi ama karnmdan bakması normalmi onu anlamadim ben elimi bile koymazken ve zatn cok yeni deqil mi keseyi doktrlar alttan muayeneyle görebiliyo die biliyorum cok kafm karıştı yaa başına boyle bisey gelen varmi

kanda çıkan değer kaçtı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…