Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

O 4 gunde yukselicekmi bu 0 degeri doktora yukselirmi ihtimal varmi dedm cok dusük dedi ilaclari kullan yinede günunde yap diyo hicte yapmak gelmiyo icimden
Test gününü o güne vermeleri bu yüzden. Belki kana geç karışıyor o yüzden çıkmadı.

Moral
Bozmadan doktorunuzu dinleyin

Arkadaşlar benim sonucum 46 iki gün sonra tekrarlayacam inşallah artar hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 8. Günüm bugün
Cok sevindim cnm insallah degerlerin cok guzel artar zatn 8. Gun icinde cok iyi bi deger bence tebrik ederim saglikla gelsin kuzucugun darisi basimiza insallah

O 4 gunde yukselicekmi bu 0 degeri doktora yukselirmi ihtimal varmi dedm cok dusük dedi ilaclari kullan yinede günunde yap diyo hicte yapmak gelmiyo icimden
Ben bir cok formda okudum degerleri dusuk cikip sonrasinda tutunan uzulmemek elde degil tabiki ama sabret 4gun daha vazgecme ve umuduna tutun derim RABBIM sanada bizede nasipetsin ins

Yasim daha 23 canm yumurta rezervimde iyidi 3 tane dondurulmus embriyom var arkada belki ondan tek embriyo koymustur doktorum
Hmm genelde kalitelide olsa 2 tane koyuyorlar tabi Dr sorman gerek bak az moralini yuksek tutmayi dene suan vucudun savas halinde 4gun var simdiden uzulme lutfen 4gun sonra ins sonuc firlayip mucizen burdayim der Hadi biraz pozitif ol

Yasal olarak 35 yas altı 1 embriyo ama bazı özel merkezler umursamıyor ve 2 tane koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…