İnsallah katlanarak devam etsin :)Masallah Hadi ins rabbim katlayarak arttirsin tutunsunlar RABBIM hepimize nasip etsin ins koca koca gobuslerimiz olur
Bende yeni geldim hastaneden 8. Gun 0.10 sonucum olmadi malesef
O 4 gunde yukselicekmi bu 0 degeri doktora yukselirmi ihtimal varmi dedm cok dusük dedi ilaclari kullan yinede günunde yap diyo hicte yapmak gelmiyo icimdenKaramsarlığa kapılmayın. Daha önünüzde koca 4 gün var :)
Test gününü o güne vermeleri bu yüzden. Belki kana geç karışıyor o yüzden çıkmadı.O 4 gunde yukselicekmi bu 0 degeri doktora yukselirmi ihtimal varmi dedm cok dusük dedi ilaclari kullan yinede günunde yap diyo hicte yapmak gelmiyo icimden
Pek elimde degl ama neyse cumartesi bidaha vericemTest gününü o güne vermeleri bu yüzden. Belki kana geç karışıyor o yüzden çıkmadı.
Moral
Bozmadan doktorunuzu dinleyin
İnşallahMasallah Hadi ins rabbim katlayarak arttirsin tutunsunlar RABBIM hepimize nasip etsin ins koca koca gobuslerimiz olur
Üzülme canım test gününü bekle inşallah güzel haber alacağız sendenBende yeni geldim hastaneden 8. Gun 0.10 sonucum olmadi malesef
Canim test gununu bekle ve moralini bozma gec tutunmus olabilir bebislerin sanaBende yeni geldim hastaneden 8. Gun 0.10 sonucum olmadi malesef
Cok sevindim cnm insallah degerlerin cok guzel artar zatn 8. Gun icinde cok iyi bi deger bence tebrik ederim saglikla gelsin kuzucugun darisi basimiza insallahArkadaşlar benim sonucum 46 iki gün sonra tekrarlayacam inşallah artar hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 8. Günüm bugün
Ben bir cok formda okudum degerleri dusuk cikip sonrasinda tutunan uzulmemek elde degil tabiki ama sabret 4gun daha vazgecme ve umuduna tutun derim RABBIM sanada bizede nasipetsin insO 4 gunde yukselicekmi bu 0 degeri doktora yukselirmi ihtimal varmi dedm cok dusük dedi ilaclari kullan yinede günunde yap diyo hicte yapmak gelmiyo icimden
O korku hepimizde var galiba. Benim bugün transferden sonra 20.günüm ama doğum yapıp kucağıma alana kadar hep endişeli olacağım.Arkadaşlar benim sonucum 46 iki gün sonra tekrarlayacam inşallah artar hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 8. Günüm bugün
En basindan beri umidm yoktu hala yok ama yinede cumartesi vericem kanBen bir cok formda okudum degerleri dusuk cikip sonrasinda tutunan uzulmemek elde degil tabiki ama sabret 4gun daha vazgecme ve umuduna tutun derim RABBIM sanada bizede nasipetsin ins
Tek embriyoydu zaten bilmiyorm umudum yoktu zaten nasip degilmisCanim test gununu bekle ve moralini bozma gec tutunmus olabilir bebislerin sana
İnşallah çok tesekur ederim inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruzCok sevindim cnm insallah degerlerin cok guzel artar zatn 8. Gun icinde cok iyi bi deger bence tebrik ederim saglikla gelsin kuzucugun darisi basimiza insallah
Öyle olacam galiba bende Rabbim herkesin yardımcısı olsunO korku hepimizde var galiba. Benim bugün transferden sonra 20.günüm ama doğum yapıp kucağıma alana kadar hep endişeli olacağım.
Tek embriyo koyulma sebebi neydi cnm baska embryo olmadığı icin mi cunku genelde iki koyuyolarTek embriyoydu zaten bilmiyorm umudum yoktu zaten nasip degilmis
Yasim daha 23 canm yumurta rezervimde iyidi 3 tane dondurulmus embriyom var arkada belki ondan tek embriyo koymustur doktorumTek embriyo koyulma sebebi neydi cnm baska embryo olmadığı icin mi cunku genelde iki koyuyolar
Hmm genelde kalitelide olsa 2 tane koyuyorlar tabi Dr sorman gerek bak az moralini yuksek tutmayi dene suan vucudun savas halinde 4gun var simdiden uzulme lutfen 4gun sonra ins sonuc firlayip mucizen burdayim der Hadi biraz pozitif olYasim daha 23 canm yumurta rezervimde iyidi 3 tane dondurulmus embriyom var arkada belki ondan tek embriyo koymustur doktorum
Anladim cnm bana 2 koydular hep 26 yasindayim ama galiba özeller tek koyuyo ben univ. YaptrdimYasim daha 23 canm yumurta rezervimde iyidi 3 tane dondurulmus embriyom var arkada belki ondan tek embriyo koymustur doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?