Bende tüp bebek tedavisine başlamadan önce testlerde 5,4 çıktı. Bunun üzerine doktor 25 mg ilac verdi. Hamilelikte TSH değerim ne durumda diye test yaptırdım ve 5,38 cikti.Peki sizde daha incedemi yuksek cikmisti? Bende hic boyle olmazdi diye korktum suan bakalim gidiyorum doktora
Canım oğlumda da aynı sorunu yaşamıştım, birden troid hormonum yükseldi hamilelik boyunca düzenli kontrole gittim, şimdi yne hamileyim ve yroid 7 olmuş bugün doktora gideceö ve ben şuan ,100 mg kullanıyorum zaten bakalım dozu kaça çıkacakPeki sizde daha incedemi yuksek cikmisti? Bende hic boyle olmazdi diye korktum suan bakalim gidiyorum doktora
Hayir malesef sperm kaynakli diyo basariszliga en son muayemde perde çıktı ama cok önemsemedi doktor aslinda ben burda azospermiyle hamile kalanlari cok duyuyorum ama bakalim nasib canm senin tedavin ne durumda sorunneAllahim bu yolda herkesin yardimcisi olsun insallah, bekletmeden kavustursun evlatlarimiza AMIN, cevabiniz icin tesekürler, umarim daha cok cevaplayanlar olur
Canim ilaca hemen baslarsan tedavinn hanqi asamasindasin eger basindaysan transfer zmanina kadr düzenli kullanimda düşer zaten onlarda takib ederler 2.5 alti olmasi gerekiyoPeki kizlar sorun olurmu tup bebek sirasinda?
Suan adetin4 gunu yarindan itibaren basliycam ilacaCanim ilaca hemen baslarsan tedavinn hanqi asamasindasin eger basindaysan transfer zmanina kadr düzenli kullanimda düşer zaten onlarda takib ederler 2.5 alti olmasi gerekiyo
Duser o zmna hic sıkıntı yapma benimde çünkü ilk basladigimda cikmisti ben tedaviye baslayana kadr normal değerlere indi zatn cok yuksekde deqildi ama ilac dozunu ona gore veriyolar hayırlı olsun tedavin simdiden cnmSuan adetin4 gunu yarindan itibaren basliycam ilaca
Bizim sorunumuz TEK GEN tasiyici olmamiz (Akrabalik) ve bu yüzden 25% normal gebelikte Bebegimizin engelli olabilme korkusu varHayir malesef sperm kaynakli diyo basariszliga en son muayemde perde çıktı ama cok önemsemedi doktor aslinda ben burda azospermiyle hamile kalanlari cok duyuyorum ama bakalim nasib canm senin tedavin ne durumda sorunne
Insallah cnm histeroskopi neden yapildi ve zormuydu çünkü tutmazsa muhtemel banada yapicakBizim sorunumuz TEK GEN tasiyici olmamiz (Akrabalik) ve bu yüzden 25% normal gebelikte Bebegimizin engelli olabilme korkusu varbizde TÜP BEBEKTE PGT TEK GEN testi yapiliyor, ve saglikli gelen emrbyolar transfer edilebilinir, bende histeroskopi yapildi, kansulandirici kullandiriyor (pihtilasma testi yapildi negativ cikti) Hormonlarim cok sükür yerinde, ama iste kismet olmayinca olmuyor, Rabbim insallah tekrar denedigmizde evladimiza kavusturur bizi saglicakla
Hayirli olsun umarim bu defa pozitif gorursun canmMerhaba kızlar bende Cumartesi günü transfer oldum 4. Denemem görünürde hiçbir sebep ypk cd56 8 çıktı ona da serum kullandım ama yine olmadı bakalım bu sefer kortizon da kullanıyorum inşallah bekleyen herkes pozitif haberleri alır ben bu sefer eve tıkılıp kalmak istemiyorum dün serum yemeye çıktım şimdi yürüyüşe çıkıcam yarın 4. Günüm acaba araba kullansam sıkıntı olur mu ki anneme gidicem yarım saat sürüruor var mı aranızda araba kullanan yolculuk etmeyin deniliyor tanından soruyorum
bildiğim kadarıyla transfer sonrası günlük yaşantıya devam ediliyor birde ananas meyvesi yemenizi öneririm tutunmada faydalı bir meyveymişMerhaba kızlar bende Cumartesi günü transfer oldum 4. Denemem görünürde hiçbir sebep ypk cd56 8 çıktı ona da serum kullandım ama yine olmadı bakalım bu sefer kortizon da kullanıyorum inşallah bekleyen herkes pozitif haberleri alır ben bu sefer eve tıkılıp kalmak istemiyorum dün serum yemeye çıktım şimdi yürüyüşe çıkıcam yarın 4. Günüm acaba araba kullansam sıkıntı olur mu ki anneme gidicem yarım saat sürüruor var mı aranızda araba kullanan yolculuk etmeyin deniliyor tanından soruyorum
Ben transferden sonraki 3. Gün araç kullandım kısa mesafe. Arabayı sırtımızda götürmüyoruz ne de olsa bence sakıncası yok. Otobüs dolmuş sürünecegimize araçla gitmek daha mantıklı zatenMerhaba kızlar bende Cumartesi günü transfer oldum 4. Denemem görünürde hiçbir sebep ypk cd56 8 çıktı ona da serum kullandım ama yine olmadı bakalım bu sefer kortizon da kullanıyorum inşallah bekleyen herkes pozitif haberleri alır ben bu sefer eve tıkılıp kalmak istemiyorum dün serum yemeye çıktım şimdi yürüyüşe çıkıcam yarın 4. Günüm acaba araba kullansam sıkıntı olur mu ki anneme gidicem yarım saat sürüruor var mı aranızda araba kullanan yolculuk etmeyin deniliyor tanından soruyorum
BEN surekli kullaniyorum araba bence sorun olmaz sadece stres yapmaMerhaba kızlar bende Cumartesi günü transfer oldum 4. Denemem görünürde hiçbir sebep ypk cd56 8 çıktı ona da serum kullandım ama yine olmadı bakalım bu sefer kortizon da kullanıyorum inşallah bekleyen herkes pozitif haberleri alır ben bu sefer eve tıkılıp kalmak istemiyorum dün serum yemeye çıktım şimdi yürüyüşe çıkıcam yarın 4. Günüm acaba araba kullansam sıkıntı olur mu ki anneme gidicem yarım saat sürüruor var mı aranızda araba kullanan yolculuk etmeyin deniliyor tanından soruyorum
Masallah Hadi ins rabbim katlayarak arttirsin tutunsunlar RABBIM hepimize nasip etsin ins koca koca gobuslerimiz olurArkadaşlar benim sonucum 46 iki gün sonra tekrarlayacam inşallah artar hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 8. Günüm bugün
Bende yeni geldim hastaneden 8. Gun 0.10 sonucum olmadi malesefArkadaşlar benim sonucum 46 iki gün sonra tekrarlayacam inşallah artar hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 8. Günüm bugün
Malesef 8 Haftalik bir kaybim var, kalbi durmustu, ilacla düsük oldu ve tekrar denemeden histeroskopi yaptirmak istedi Rahimde hersey normalmi diye, Narkozlu oldu 15-20dk felan sürmüstü ve hicbir agrim sizim olmadi cok iyi gecti sükürInsallah cnm histeroskopi neden yapildi ve zormuydu çünkü tutmazsa muhtemel banada yapicak
Hayırlı olsun. Katlanarak devam etsin inşallah. Darısı başımıza:)Arkadaşlar benim sonucum 46 iki gün sonra tekrarlayacam inşallah artar hem çok mutluyum hemde çok korkuyorum 8. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?