Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Peki sizde daha incedemi yuksek cikmisti? Bende hic boyle olmazdi diye korktum suan bakalim gidiyorum doktora
Bende tüp bebek tedavisine başlamadan önce testlerde 5,4 çıktı. Bunun üzerine doktor 25 mg ilac verdi. Hamilelikte TSH değerim ne durumda diye test yaptırdım ve 5,38 cikti.

Peki sizde daha incedemi yuksek cikmisti? Bende hic boyle olmazdi diye korktum suan bakalim gidiyorum doktora
Canım oğlumda da aynı sorunu yaşamıştım, birden troid hormonum yükseldi hamilelik boyunca düzenli kontrole gittim, şimdi yne hamileyim ve yroid 7 olmuş bugün doktora gideceö ve ben şuan ,100 mg kullanıyorum zaten bakalım dozu kaça çıkacak

Peki kizlar sorun olurmu tup bebek sirasinda?

Allahim bu yolda herkesin yardimcisi olsun insallah, bekletmeden kavustursun evlatlarimiza AMIN, cevabiniz icin tesekürler, umarim daha cok cevaplayanlar olur
Hayir malesef sperm kaynakli diyo basariszliga en son muayemde perde çıktı ama cok önemsemedi doktor aslinda ben burda azospermiyle hamile kalanlari cok duyuyorum ama bakalim nasib canm senin tedavin ne durumda sorunne

Simdi ciktim doktorum 2,5 dusmezse bu ay erteleyecegiz dedi elle bakti herhangi bi sorun yok degerler dismesi icin ilac yazdi 50 mg

Canim ilaca hemen baslarsan tedavinn hanqi asamasindasin eger basindaysan transfer zmanina kadr düzenli kullanimda düşer zaten onlarda takib ederler 2.5 alti olmasi gerekiyo
Suan adetin4 gunu yarindan itibaren basliycam ilaca

Suan adetin4 gunu yarindan itibaren basliycam ilaca
Duser o zmna hic sıkıntı yapma benimde çünkü ilk basladigimda cikmisti ben tedaviye baslayana kadr normal değerlere indi zatn cok yuksekde deqildi ama ilac dozunu ona gore veriyolar hayırlı olsun tedavin simdiden cnm

Hayir malesef sperm kaynakli diyo basariszliga en son muayemde perde çıktı ama cok önemsemedi doktor aslinda ben burda azospermiyle hamile kalanlari cok duyuyorum ama bakalim nasib canm senin tedavin ne durumda sorunne
Bizim sorunumuz TEK GEN tasiyici olmamiz (Akrabalik) ve bu yüzden 25% normal gebelikte Bebegimizin engelli olabilme korkusu var bizde TÜP BEBEKTE PGT TEK GEN testi yapiliyor, ve saglikli gelen emrbyolar transfer edilebilinir, bende histeroskopi yapildi, kansulandirici kullandiriyor (pihtilasma testi yapildi negativ cikti) Hormonlarim cok sükür yerinde, ama iste kismet olmayinca olmuyor, Rabbim insallah tekrar denedigmizde evladimiza kavusturur bizi saglicakla

Insallah cnm histeroskopi neden yapildi ve zormuydu çünkü tutmazsa muhtemel banada yapicak

Merhaba kızlar bende Cumartesi günü transfer oldum 4. Denemem görünürde hiçbir sebep ypk cd56 8 çıktı ona da serum kullandım ama yine olmadı bakalım bu sefer kortizon da kullanıyorum inşallah bekleyen herkes pozitif haberleri alır ben bu sefer eve tıkılıp kalmak istemiyorum dün serum yemeye çıktım şimdi yürüyüşe çıkıcam yarın 4. Günüm acaba araba kullansam sıkıntı olur mu ki anneme gidicem yarım saat sürüruor var mı aranızda araba kullanan yolculuk etmeyin deniliyor tanından soruyorum

Hayirli olsun umarim bu defa pozitif gorursun canm eve tikilma konusunda hak veriyorum bende hic yatmadım gezdim falan ama araba kullanmayi doktoruna danissan daha iyi olur hic bi fikrim yok o konuda

bildiğim kadarıyla transfer sonrası günlük yaşantıya devam ediliyor birde ananas meyvesi yemenizi öneririm tutunmada faydalı bir meyveymiş

Ben transferden sonraki 3. Gün araç kullandım kısa mesafe. Arabayı sırtımızda götürmüyoruz ne de olsa bence sakıncası yok. Otobüs dolmuş sürünecegimize araçla gitmek daha mantıklı zaten

BEN surekli kullaniyorum araba bence sorun olmaz sadece stres yapma

Insallah cnm histeroskopi neden yapildi ve zormuydu çünkü tutmazsa muhtemel banada yapicak
Malesef 8 Haftalik bir kaybim var, kalbi durmustu, ilacla düsük oldu ve tekrar denemeden histeroskopi yaptirmak istedi Rahimde hersey normalmi diye, Narkozlu oldu 15-20dk felan sürmüstü ve hicbir agrim sizim olmadi cok iyi gecti sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…