kaçıncı gün ve değerin kac cnm ınsallah guzel bi sekilde katlanirÇok geçmiş olsun canım hayırlısı benim pozitif çıktı ama yükselmiyo bende tevekkül ettim artık yarın testi tekrarlıycam ilk başta pozitif diye sevindim yükselmeyince üzüldüm ama takdir allah tan diyorum artık olduğunda da olmadığında da bir hayır vardır ben 4. Denemede ilk defa pozitif oldu sizde pozitif görürsünüz inşallah sağlıklı pozitif olsun inşallah
10. Gün canım iki farklı hastaneye yaptırmıştım 8. Günde yani cuma günü birinde 26 diğerinde 21 çıktı 21 çıkana bugün yaptırdım 22 çıktı düşecek galiba buda olmadıkaçıncı gün ve değerin kac cnm ınsallah guzel bi sekilde katlanir
Hemen moralini bozma. 12. günde bakalım ne cikacak, belki değerin değişir.10. Gün canım iki farklı hastaneye yaptırmıştım 8. Günde yani cuma günü birinde 26 diğerinde 21 çıktı 21 çıkana bugün yaptırdım 22 çıktı düşecek galiba buda olmadı
Belli olmaz yukselir belki 12. Gun tekrarla yine ınsallah guzel sonuclar alırsın negatifleri duyunca benimde umudum azaliyo yaa hayırlı kapilar açsın mevla hepimize10. Gün canım iki farklı hastaneye yaptırmıştım 8. Günde yani cuma günü birinde 26 diğerinde 21 çıktı 21 çıkana bugün yaptırdım 22 çıktı düşecek galiba buda olmadı
Bnim 7. Gunum yarin kan vericem icimde sıkinti bi boşluk var sanki hic konulmamis gibiyimIyi aksamlar bayanlar sonuclariniz nasil?
Yarin 8. Gunm batma yok ama arada bi aşiri derecede gelen bi adet sancim var insllah iyidir8. Günüm ve ara sira kasık ağrısı ve batmasindan baska hic bir belirti yok beklemedeyizsende durumlar nedir ZuzuDerin
Erken deqilmi kan icin bende iyi dusunmek istiyorum ama bi yandada korku içindeyim tutunamadiysalar dieBnim 7. Gunum yarin kan vericem icimde sıkinti bi boşluk var sanki hic konulmamis gibiyim
Hayırlısı olsun kardeşim sen içini rahatlat tut yasnazımmmYarin 8. Gunm batma yok ama arada bi aşiri derecede gelen bi adet sancim var insllah iyidir
Yok değer az da olsa cikiyor varsa 8. Gunde ogrenen cok varErken deqilmi kan icin bende iyi dusunmek istiyorum ama bi yandada korku içindeyim tutunamadiysalar die
Dua et diloşuumHayırlısı olsun kardeşim sen içini rahatlat tut yasnazımmm
Dualarımdasın kuzum Allah'a gönlüne göre versinDua et diloşuum
Biliyorum cnm bi oncekinde bende 9. Gun yaptrmisdim ama simdi bekliycem 11. Gun yaptrcam bende inşallah yarin cok guzel değerlerle gelirsin cnmYok değer az da olsa cikiyor varsa 8. Gunde ogrenen cok var
Amin canm insallah cok korkuyorm olmazsa dondurulmuslarm var onlari denerim ama yinede cok yipratici bi sürec yarn aksam iyi veya kötu haberle gelirimBiliyorum cnm bi oncekinde bende 9. Gun yaptrmisdim ama simdi bekliycem 11. Gun yaptrcam bende inşallah yarin cok guzel değerlerle gelirsin cnm
Amin arkadasim aminDualarımdasın kuzum Allah'a gönlüne göre versin
İnşallah
Insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?