Canım bunda tedirgin olacak bişey yok aksine sevinmelisin sağlıklı artıyor Rabbim kucağına almayuda nasip etsin inşallah benim 9.gün 159du 11.gün 488diamin insallah canim
baska bi dr sordum 180 falan cikar dedi benim ki 230 cikmis buna da tedirgin oldum
Amin canim Allah razi olsunCanım bunda tedirgin olacak bişey yok aksine sevinmelisin sağlıklı artıyor Rabbim kucağına almayuda nasip etsin inşallah benim 9.gün 159du 11.gün 488di
Hayir 11 gun kanda beta 1.2 cikti.net negatif11. günden sonra da yaptırdınız mı ? Siz de mi benim gibi kanda sadece negatif /pozitif yaptırdınız ?
Üzülme dicem ama insan çok üzülüyor hatta yıkılıyor sanırım sende Trabzon da yaptırmıştın.Bende önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum kısmetse.Dondurulmuşun var mı en azından o da önemli bir de kaçıncı gün embriyosuydu.Hayir 11 gun kanda beta 1.2 cikti.net negatif
Kanda çıkar. Benim 5. Gün transferi kanda 7. Gün çıktı. Eğer sabredemiyorsanız baktırabilirsiniz.Bugün 11.gün. yine test yaptım.ve negatif.yarın 12 günde hastahaneye gidip test yaptırmak gerekiyo.ama bugün kan tahlili yaptırmak istiyorum. Sonuç değişir mi ne dersiniz.yoksa çıkardıydı olsaydı.regl olunuyomu tutmadıysa.yani benimki aksamazdı hiç. Olmadım hala
Sizinle aynı durumdayız. Yarın hastanede kan testi yapılacak ama benim ümidim yok çünkü bugün transfer günü hariç 12. günüm ve idrarda yine negatif cıktı. 10. gün hızlı kan testinde de negatif çıktı. Kullandığımız ilaçlar sanırım regl gecikmesi yapabiliyormuş.Bugün 11.gün. yine test yaptım.ve negatif.yarın 12 günde hastahaneye gidip test yaptırmak gerekiyo.ama bugün kan tahlili yaptırmak istiyorum. Sonuç değişir mi ne dersiniz.yoksa çıkardıydı olsaydı.regl olunuyomu tutmadıysa.yani benimki aksamazdı hiç. Olmadım hala
3.gun embriosuydu.trabzonda ufuk hocayda tedavi gordum.3tane dondurulmuş var şükürÜzülme dicem ama insan çok üzülüyor hatta yıkılıyor sanırım sende Trabzon da yaptırmıştın.Bende önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum kısmetse.Dondurulmuşun var mı en azından o da önemli bir de kaçıncı gün embriyosuydu.
Bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum yarın test günü hayırlı sonuçlar alırız inşallahSizinle aynı durumdayız. Yarın hastanede kan testi yapılacak ama benim ümidim yok çünkü bugün transfer günü hariç 12. günüm ve idrarda yine negatif cıktı. 10. gün hızlı kan testinde de negatif çıktı. Kullandığımız ilaçlar sanırım regl gecikmesi yapabiliyormuş.
Güzel işte döndürülmüş olması iyi bir daha sil baştan başlamazsın hem dondurulmuş bence daha iyi rahim dinlenir sonra transfer olur.3.gun embriosuydu.trabzonda ufuk hocayda tedavi gordum.3tane dondurulmuş var şükür
Çok erken yaptırmışsın canım ama iyi gibi. İki gün sonra tekrar yaptırdığında daha da iyi çıkar rahatlarsın inşaAllahArkadaşlar merhaba.bugün 7.günüm 5.gün embriyosu değerim 59 çıktı.iyi mi sizce?
Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.yarın doktor ne dicek bakalım.Sizinle aynı durumdayız. Yarın hastanede kan testi yapılacak ama benim ümidim yok çünkü bugün transfer günü hariç 12. günüm ve idrarda yine negatif cıktı. 10. gün hızlı kan testinde de negatif çıktı. Kullandığımız ilaçlar sanırım regl gecikmesi yapabiliyormuş.
Canım rabbim hayırlı evlatlar versin. Benim ikinci denememde ilkinin yarısını vermiştik. Tabi bazı yerler değişebiliyor. İkinci denemenin süresine gelince yaşa ve gebelik elde edilip edilmemesine göre değişiyor. Ben 7. Haftada kalbi durdu için kürtaj oldum o yüzden 3 ay ara verdik. Ama hiç elde edilmediyse en az 2 ay yada yaş ileriyse 1 ay sonra tekrar yapılabilirKızlar burda olan varmı.ikinci deneme için ne kadar süre geçmesi gerekiyo.ve ücreti ortalama ne kadar oluyo.dondurulmus embriyolar için
Yaş 38. Sonraki süreç nasıl ilerliyo.dogum kontrol hapı falan diyolar ama. 3 gün geçti regl olmadım.ilaçları bırakınca olurum sanırım.ara vermek istemiyorum. Çok umutlanmıştım.yumurtalar çok iyiydi.neden olmadı diye kafamda deli sorularCanım rabbim hayırlı evlatlar versin. Benim ikinci denememde ilkinin yarısını vermiştik. Tabi bazı yerler değişebiliyor. İkinci denemenin süresine gelince yaşa ve gebelik elde edilip edilmemesine göre değişiyor. Ben 7. Haftada kalbi durdu için kürtaj oldum o yüzden 3 ay ara verdik. Ama hiç elde edilmediyse en az 2 ay yada yaş ileriyse 1 ay sonra tekrar yapılabilir
Büyük ihtimalle diğer aya başlatırlar sizi. İlaçları bırakınca adet okursunuz bu ilaçlardan sebep olunmuyor. Rahat olun. Rahim akıllıdır derler bizim stresimizi görüp tutunmuyor benim ikincisi öyle oldu çok kastım üzüldüm vs. Ama olabildiğince rahat olun. Tabi bu sefer tutmamasında da rabbiöizin bildiği birsürü hikmet vardırYaş 38. Sonraki süreç nasıl ilerliyo.dogum kontrol hapı falan diyolar ama. 3 gün geçti regl olmadım.ilaçları bırakınca olurum sanırım.ara vermek istemiyorum. Çok umutlanmıştım.yumurtalar çok iyiydi.neden olmadı diye kafamda deli sorular
Hayırlı olsun CanımArkadaşlar merhaba.bugün 7.günüm 5.gün embriyosu değerim 59 çıktı.iyi mi sizce?
2 ay ara vermek istiyorum maddi olarak da çok yıpratıcı. inşallah dondurulmuşlarla olurGüzel işte döndürülmüş olması iyi bir daha sil baştan başlamazsın hem dondurulmuş bence daha iyi rahim dinlenir sonra transfer olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?