Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

amin insallah canim
baska bi dr sordum 180 falan cikar dedi benim ki 230 cikmis buna da tedirgin oldum
Canım bunda tedirgin olacak bişey yok aksine sevinmelisin sağlıklı artıyor Rabbim kucağına almayuda nasip etsin inşallah benim 9.gün 159du 11.gün 488di

Canım bunda tedirgin olacak bişey yok aksine sevinmelisin sağlıklı artıyor Rabbim kucağına almayuda nasip etsin inşallah benim 9.gün 159du 11.gün 488di
Amin canim Allah razi olsun
cok okumak arastirmak da iyi degil bi topikte biri yazmis hizli yukselme dis gebelik oluyomus diye nasil üzüldüm tedirginligim o yuzdendi sagol canim cevabin bi hamile arkadsimizda cevap yazmisti iyi ki kk var

Hayir 11 gun kanda beta 1.2 cikti.net negatif
Üzülme dicem ama insan çok üzülüyor hatta yıkılıyor sanırım sende Trabzon da yaptırmıştın.Bende önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum kısmetse.Dondurulmuşun var mı en azından o da önemli bir de kaçıncı gün embriyosuydu.

Arkadaşlar benim ikiz bebeklerim var. Tranferin 7. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı 9. Gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgiyi görmüştüm testerinizi erken yapıp morel bozmayın lütfen herkesin bünyesi farklı. Belirtide aramayın hiç benim ilk belirtim 7. Haftamda başlamıştı mesela

Bugün 11.gün. yine test yaptım.ve negatif.yarın 12 günde hastahaneye gidip test yaptırmak gerekiyo.ama bugün kan tahlili yaptırmak istiyorum. Sonuç değişir mi ne dersiniz.yoksa çıkardıydı olsaydı.regl olunuyomu tutmadıysa.yani benimki aksamazdı hiç. Olmadım hala

Kanda çıkar. Benim 5. Gün transferi kanda 7. Gün çıktı. Eğer sabredemiyorsanız baktırabilirsiniz.

Sizinle aynı durumdayız. Yarın hastanede kan testi yapılacak ama benim ümidim yok çünkü bugün transfer günü hariç 12. günüm ve idrarda yine negatif cıktı. 10. gün hızlı kan testinde de negatif çıktı. Kullandığımız ilaçlar sanırım regl gecikmesi yapabiliyormuş.

3.gun embriosuydu.trabzonda ufuk hocayda tedavi gordum.3tane dondurulmuş var şükür

Bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum yarın test günü hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Arkadaşlar merhaba.bugün 7.günüm 5.gün embriyosu değerim 59 çıktı.iyi mi sizce?

Az önce kan testi yaptırdım. Sonuç negatif.yarın doktor ne dicek bakalım.

Kızlar burda olan varmı.ikinci deneme için ne kadar süre geçmesi gerekiyo.ve ücreti ortalama ne kadar oluyo.dondurulmus embriyolar için

Kızlar burda olan varmı.ikinci deneme için ne kadar süre geçmesi gerekiyo.ve ücreti ortalama ne kadar oluyo.dondurulmus embriyolar için
Canım rabbim hayırlı evlatlar versin. Benim ikinci denememde ilkinin yarısını vermiştik. Tabi bazı yerler değişebiliyor. İkinci denemenin süresine gelince yaşa ve gebelik elde edilip edilmemesine göre değişiyor. Ben 7. Haftada kalbi durdu için kürtaj oldum o yüzden 3 ay ara verdik. Ama hiç elde edilmediyse en az 2 ay yada yaş ileriyse 1 ay sonra tekrar yapılabilir

Yaş 38. Sonraki süreç nasıl ilerliyo.dogum kontrol hapı falan diyolar ama. 3 gün geçti regl olmadım.ilaçları bırakınca olurum sanırım.ara vermek istemiyorum. Çok umutlanmıştım.yumurtalar çok iyiydi.neden olmadı diye kafamda deli sorular

Büyük ihtimalle diğer aya başlatırlar sizi. İlaçları bırakınca adet okursunuz bu ilaçlardan sebep olunmuyor. Rahat olun. Rahim akıllıdır derler bizim stresimizi görüp tutunmuyor benim ikincisi öyle oldu çok kastım üzüldüm vs. Ama olabildiğince rahat olun. Tabi bu sefer tutmamasında da rabbiöizin bildiği birsürü hikmet vardır

Güzel işte döndürülmüş olması iyi bir daha sil baştan başlamazsın hem dondurulmuş bence daha iyi rahim dinlenir sonra transfer olur.
2 ay ara vermek istiyorum maddi olarak da çok yıpratıcı. inşallah dondurulmuşlarla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…