Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Masallah canim insallh sag salim dogsun butun kalbimle diliyorum. Sende kac embryo transfer oldu? Senide yoruyorum amma inan umut oluyor insana
Estağfurullah ben çok bakamıyorum geç cab verebiliyorum sende kusura bakma .. 2 tane 4.gun taze embriyo transfer edildi .. inşallah senin ve isteyen herkesin sonucları pozitif olur

Arkadaşlar merhaba bende sali gunu pozitifi aldim 154 idi. 2 gun sonra bugun tekrar bakildi 281 cikti. Tam 2 kat artmamis cok endiseliyim

Arkadaşlar merhaba bende sali gunu pozitifi aldim 154 idi. 2 gun sonra bugun tekrar bakildi 281 cikti. Tam 2 kat artmamis cok endiseliyim

İlk verdiğin saatle aynı saatte mi yaptırdın
48 saat de bi vermek gerekiyor
Daha erken verdiysen düşük çıkmış olabilir
Ama doktorlar %60 artışı yeterli buluyorlar diye biliyorum
Bence canını sıkma gayet güzel
İnş sağlıkla devam eder

Evet 48 saat ara ile yaptirdim. Doktorda artisin iyi oldugunu endiselenmemen gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum. Bir daha kan verme haftaya kese için gel dedi. Ama ben cumartesi tekrar vercem sanırım

Evet 48 saat ara ile yaptirdim. Doktorda artisin iyi oldugunu endiselenmemen gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum. Bir daha kan verme haftaya kese için gel dedi. Ama ben cumartesi tekrar vercem sanırım

Ben 3 gündür her gün veriyorum
İlk defa görünce insan heyacandan bekleyemiyor
Akşamda verip artık 2 günde bi vericem
Senin transferin ne zaman olmuştu
Haftaya Benimde görünür mü acaba kese

Ben 3 gündür her gün veriyorum
İlk defa görünce insan heyacandan bekleyemiyor
Akşamda verip artık 2 günde bi vericem
Senin transferin ne zaman olmuştu
Haftaya Benimde görünür mü acaba kese
Benim ardışık transfer olsu 3. Gun bir tane embriyoyu 28 şubatta ve 5. Gun bir embriyoyu 2 martta koydular hangisi tuttu bilmiyorum tabi. Benim sesimi endişeli duyunca haftaya gel dedi ama tabi vajinal olarak bakacak.

Benim ardışık transfer olsu 3. Gun bir tane embriyoyu 28 şubatta ve 5. Gun bir embriyoyu 2 martta koydular hangisi tuttu bilmiyorum tabi. Benim sesimi endişeli duyunca haftaya gel dedi ama tabi vajinal olarak bakacak.

Anladım canım
İnş sağlıkla kucağına Alman nasip olur

Selam arkadaşlar, benim de transferim yapıldı. 3.gün embriyosu tek dondurulmuş yumurtam vardı, salı günü transfer yapıldı, geriye kaldı 9 gün. Çok umutlu değilim. 44 yaşındayım, Allah ol derse olur. Bel ağrısı hiç geçmiyor, sabah ezanıyla uyandım adet sancısı gibi bir sanci, bacaklarıma vuruyordu. Şimdi kasık ağrım gecti ama bel ağrısı devam ediyor.

Benim de aynıydı belirtiler.inşallah sizin de bebeğiniz tutunmuştur o sebeptendir bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…