Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce
Canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşaAllah hayırlısıyla da kucağına alırsın duanı eksil etme

Canim senin planin ne simdi? Testler sukur hep yukseldi Kese falan gormeye gidecek misin?
Canım evet kese görmek için 1 hafta sonraya yani tam 18 marta randevu almamı söylediler Gidersem seninle aynı gün oluyor galiba Ama 18 martta henüz 5 bini geçmemiş olursa vajinal ultrason yaparlar diye çekiniyorum. Benim biraz zor geçiyor kendimi kasıyorum sanırım. Karından muayene olmak daha iyi geliyor şu dönemde. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Çarşambaya falan mı alsam diye düşündüm

Valla benim icin cok birsey farketmiyor, vajinalde daha iyi gorunuyor tabi ki. Karindan yaptiklarinda idrar torban dolu gidersen daha iyi goruyorlar; rahatsizsan boyle dene bence doktoruna da soylersin, ayni transferdeki gibi.
Senin Pazartesi sonucun kacti? 260 falandi degil mi yoksa yanlis mi hatirliyorum?

Çok doğru hatırlıyorsun canım hemşire 255 gibi birşey dedi ama ben ikiyüzelli kısmında koptuğum için sonu net değil ben merkezi arayıp söyleyeyim dediğin gibi karından muayene istiyorum diye ona göre hem gün söylesinler hem de ben biraz su içip gideyim. Aslında acele etmiyorum kese için ama şu yumurtalık kısımlarına doğru arada kramp giriyor ya o açıdan takibim zamanında olsun istiyorum. Yine de vajinal olarak da razı gelirim belki Artık mecburen doktoruma ve merkeze güvenip dediklerini yaparım. Senin şehir neresiydi bu arada ?

Arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün dokuzuncu günü pek belirti yok bklm heyecanlıyım

Arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün dokuzuncu günü pek belirti yok bklm heyecanlıyım

Belli olmuştur aslında
Benim bugün 8.günü
Dün kan vermiştim
Bugünde verdim az önce
Yılların birikmişliği işte dayanamıyoruz
Bende de hiç belirti yok

Hayırlısı olur inşallah doktor 14 günü gel dedi bana daha önceki denememde beklemeden kan verdim olumsuz çıkmış ti bu defa günümü bekliyecem

İnşallah olumlu şeyler olur yazarız nurdan seviniriz rabbim olmayan herkese evlat sevgisini tattirsin

Ay deme oyle valla ben de hala acayip korkuyorum kese var mi yok mu kalbi duyacak miyim yoksa duyamayacak miyim diye, binbir turlu olumsuz dusunce korku kafamda.... insallah gulecek yuzumuz haftaya ikimizin de canim benim
Ben Istanbul’a gidecegim kontrol icin; yurtdisinda yasiyorum ben aslinda. Burada tas devri kivaminda yasadiklari icin Istanbul’a gidiyorum her turlu tibbi olayim icin...

Anlıyorum canım tıp olarak geride kalan yerler gerçekten kötü benim eşim de bir ortadoğu ülkesinde çalışıyor dişle ilgili bir problemi oldu düzgün bir yer bulsun diye ben bile stres oldum burda. Ben de Ankara’dayım. Senin tedavin biraz daha meşakatliymiş canım bebişlerin ne emeklerle geliyor hiççç stres yapma ben inanıyorum güzel günlere yürüyoruz Yaradan’ın izniyle

Kızlar benim transferim 7 mart oldu 4 gun embryosu, sizce en erken kanda ayın kaçı belli olur? Bir an öncü öğrenmem lazım

Gambol ------->âmin inşallah

Bende bugün transfer oldum.insallah herkes için hayırlısı olur.

Kızlar benim transferim 7 mart oldu 4 gun embryosu, sizce en erken kanda ayın kaçı belli olur? Bir an öncü öğrenmem lazım
Canım benimde 4.gun embriyosuydu ben 10.gun kan verdim en erken 9/10 da ver bence bazen geç yerleşme olabiliyor inşallah olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…