Antalya ıvf yi siddetle tavsiye ederim kuzum ilk defa gittim cok memnun kaldmAnk
Ankara dayım canım .
Bence normal cankm degerın benımkı 9 gun 284 cıkmıstıKızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Forum değişikliğe uğramış
Beni bilen vardır belki
Dondurulmuş 5.gün tek embriyo transferi oldum 5 martta
Bugün 7.günüm ve dayanamadık bizde eşimle
Az önce kan verdim
185 çıktı
Öncelikle 4 yıldır bu anı bekliyorduk
1 kere bile bu duyguyu yaşamamıştım
Allah’ıma şükürler olsun ve isteyen herkese nasip etsin
Sormak istediğim değer fazla yüksek değil mi 7.güne göre
Dış gebelik olmasından korkuyorum
Nolur sonuç bekleyenler bana kızmasın bendrn daha iyi anlayan olamaz sizi
Bu süreci doruklarına kadar yaşamış biri olarak yazıyorum
Sizce normal mi değer
Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahArkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce❤
Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Beni bilen vardır belki
Az önce kan verdim
185 çıktı
Sizce normal mi değer
Hayırlı olsun canım inşallah değerin yükselir gün geçtikçe sağ salim bebeğini kucağına alirsinArkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce❤
Hayırlı uğurlu olsu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Beni bilen vardır belki
Az önce kan verdim
185 çıktı
Sizce normal mi değer
İnş canımHayırlı uğurlu olsu allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Allah razı olsun kuzum Allahümme aminnn inşAllahCanım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah☺ İyi değil çok iyi bence 12. güne kadar sağlıkla 2 katına çıkarsa 400leri bulacak nerdeyse 5.gün embriyosu muydu
Hayırlı olsunArkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce
Allah razı olsun canımHayırlı olsunbenden bir gün sonra transfer yaptırmışsınız. ben cesaret edemiyorum test yaptırmaya değer düsük çıkarda kafam karışır diye☺ Sizde de adet agrısı gibi agrı oluyor mu ? İlk günler hiçbirsey hissetmiyordum bugun biraz agrım var
Canm normal gözün aydın benimde dün 6.günümdü degerim 48.01 çıktı çok şükürKızlar iyi akşamlar
Bayadır yazmıyodum
Beni bilen vardır belki
Az önce kan verdim
185 çıktı
Sizce normal mi değer
canim tebrikler bas baya hanilesinArkadaslar biz eşimle dayanamadık bugün transfer gününü saymazsak 6.günüm degerim 48.01 çıktı cuma tekrarlıcaz yerimizde duramıyoruz iyi misizce❤
Canm normal gözün aydın benimde dün 6.günümdü degerim 48.01 çıktı çok şükürRabbim sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin☺ ❤
Allah razı olsun aminn inşAllah canım ❤canim tebrikler bas baya hanilesin❤❤❤ Sag salim kucagina al insallahSende kac gun embryosuidi?
Sağol canım.. Aminnn canım İnşAllah İnşAllah kalbini ferah tut canmCanım senin de gözün aydın
Bu 3.ydü hiç belirti olmadı hala da yok kesin olmadı derken dün bu sonuçla şoka girdim
İnş sağlıkla devam eder
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Peki canim transferin ayin kaci olmusdu ? Bende 4 gun embryosu transfer oldum 7 martta. Artik iple cekiyorum zamani. 16si her halde kan tahlili yaptiririmAllah razı olsun aminn inşAllah canım ❤5.gün embriyosuydu
6martda transfer oldum kuzum Rabbim sanada tatrsn İnşAllahPeki canim transferin ayin kaci olmusdu ? Bende 4 gun embryosu transfer oldum 7 martta. Artik iple cekiyorum zamani. 16si her halde kan tahlili yaptiririmBakalim, hayirlisi
Tesekkurler canım insallah6martda transfer oldum kuzum Rabbim sanada tatrsn İnşAllah❤
Arkadaşlar bence ilaçların etkisi oluyor. Benim de kasık ağrısı, batma, kramp, bel ağrısı vs oluyordu ama dikkat ettim özellikle progestan kullanınca 15-20 dk içinde ağrılarda artış oluyor. Bel ağrısı biraz da vücuttaki değişimlere ayak uydurmak için sanırım ☺ Bende de son birkaç gündür daha hissedilir oldu. Gebelik belirtileri diyelim