Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transfer sonrası sonuç bekleyenler arasında 12 gün dayanamayıp eczanelerden alınan gebelik testlerinden yapan var mı ? Benim de ilk denemem . Hiç bir belirti yok . Transfer sonrası 7.günümdeyim .
Benim 7. Gün 5 liralık teste cıkan sonucum ama 5. Gün embriyosuydu benim ve dün akşam yaptımntesti sabah idrarı bile degilken

Eklentiler

• 392453F4-7EDE-4122-81B0-F39F822486C3.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 68
Benim 7. Gün 5 liralık teste cıkan sonucum ama 5. Gün embriyosuydu benim ve dün akşam yaptımntesti sabah idrarı bile degilken

Hayırlı olsun inşallahhhhh tebrik ediyorum . Benim 3.gün embriyosuydu . 7.günüm testi bugün yaptım negatif çıktı (( 3.gün embriyosu olduğu için mi öyle çıktı yoksa tutunmadığı içinmi bilemedim

Kanda mi negatif cikti erken yapmissin keşke yapmasaydin bence bekle gununde tekrar yaptr

Canım sen erken baktırmışsın Bu yazıyı oku
Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyonun gelişim aşamaları;
Tüp bebek tedavilerinde embriyo transferi yapıldıktan sonra hamilelik sonucu alınmasına kadar geçen süreye kadar yaklaşık 12 gün sürer . Aşağıda iki çeşit tablo hazırladım .Anne adayından yumurta alınıp döllendikten sonra embriyonun 3 .cü gün transferinden sonra ile 5 gün blastosist aşamasına geldikten transferinden sonra gebelik testine kadar olan günlerde embriyonun rahiminizde ki yaşam mücadelesini buradan okuyabilirsiniz.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirEmbriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
IkiMorula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
ÜçBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
DörtBlastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
BeşBlastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
AltıYerleşme işlemi devam eder
YediImplantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
SekizAnne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
DokuzFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
OnFetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On birHCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
BirBlastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
IkiEmbiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
ÜçBlastosist rahim zarının içine derin iliştirir
DörtTutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
BeşImplantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
AltıAnne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
YediFetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

Merhaba benim de transferden sonra 7. gün itibariyle kasık ağrım var. Regl olacakmış gibi ağrıyor bugün 9. günüm. Benim hcg ye 7 gün itibariyle bakmaları gerekti. Değer de alt sınırda olunca kasık ağrısı bana tedirginlik veriyor. 7. Gün ayapa kalkarken sağ kasıkta ve 9. Gün yatakta dönerken sol kasıkta ani bir ağrı girdi. Kasık ağrısı da devam ediyor. Kullandığım ilaçların mı etkisi diye düşünüyorum ama bu ağrılar kendi sağlığım açısından da beni tedirgin ediyor. Sizin kasık ağrısı ne kadar sürdü acaba?
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi

Benimde karnim agriyo yumurtaliklaeimda baskı var adet agrisi gibi ağrılar canımı skiyor bu ağrılar ınsallah hayırlı bi ağrıdır sabah gideceğiz hastaneye bakalm

Benimde karnim agriyo yumurtaliklaeimda baskı var adet agrisi gibi ağrılar canımı skiyor bu ağrılar ınsallah hayırlı bi ağrıdır sabah gideceğiz hastaneye bakalm
İnşallah güzel sonuç alırsınız yarın benim de ara ara olan ağrı biraz süreklilik kazandı tedirgin ediyor. Cumartesi 3. kez betahcg bakacaklar durumum biraz olsun netlik kazanır inşallah. Sizin ağrılarınız ne yoğunlukta ? Ben de yanısıra gaz da çok olmaya başladı.

Ben başından anlatım transfer 1.gunu uzandım sürekli ikinci günü sabah kustum bi sıcak bi ter bastı bi soğuk çok kotuydum korktum kustum diye ya tutmadıysa diye 4.günden karnim kasiklarim agridi 5.günden bu yana adet agrisi karin ağrısı karışık gaz problemi şişkinlik göğüs hassasiyeti hepsini yaşıyorum ara ara geçiyor ara ara başlıyor ağrılar

Bence ara ara oluyorsa önemseme canım sonuçta tutunma esnasında vücudumuzda değişimler yaşanıyor bir de ilaç kullanıyorsan (progestan-estrofem vs) onların etkisi de olabilir. Aslında boşuna kendimizi endişelerle yoruyoruz. Yarın hayırlı ve güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım sen de inan güzel bir uyku uyu. Güzel şeyler düşün iyi olsun

Çok teşekkür ederim ınsallah hayırlı bi haberdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…