- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
cok sevindim sizin adıniza benimde 3.denememdi ozel olmazsa bahcecide hangi dr a gittinz7inci denemeydı şükür 7incide pozitifi aldım hiçbir sorun olmadıgı halde tutmuyordu doktorumu degiştirdim ilk denemede bahçecide aldımsonucu
kizlar benim de 1 ekim 30 eyl de hatta belki 10.gun olacak olan 29unda baktiririmBenimde tahlilim 28 eylül burdan hayırlı haberleri veririz inş ben her duamda bütün tüp bebek annelerine ve isteyen herkese dua ediyorum çünkü gerçekten çok zor bi süreç
Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin sabah yazılanların hepsi olumlu bizede umut olur inşkizlar benim de 1 ekim 30 eyl de hatta belki 10.gun olacak olan 29unda baktiririm
hakkimizda hayirlisi
Normal bunlarn hepsi olur ilaçlarn yan etkisiSelam arkadaşlar bişey sorcam sizlere progestan ve oksapar iğneleri kullanıyormusun yan etkileri neler ben iğnedenmi bilmiyorum 15 gündür kullanıyorum ama çok ağır geliyor halsizlik bulantı sersemlik kendimi hiç iyi hissetmiyorum
ÂminAllahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin sabah yazılanların hepsi olumlu bizede umut olur inş
Teşekkür ederim cevabınız için günde 2 tane progestan 1 tanede göbekten yapılan kullanıyorum ama çok ağır geliyorNormal bunlarn hepsi olur ilaçlarn yan etkisi
canim benim ki jel proges ilaci ve estrofem ( yani gunde 4 òstrojen hormonu takviyesi )ve dgrleriTeşekkür ederim cevabınız için günde 2 tane progestan 1 tanede göbekten yapılan kullanıyorum ama çok ağır geliyor
Bende kullandm hele o oksapar zehir sanki acısı tarif edilmez. Biraz ağır ilaçlar kan sulandırıcı oksapar. Ama dayanmanz lazm test gününe kadar çok stres yapmayın geçer inşallah olumlu sonuçlanrTeşekkür ederim cevabınız için günde 2 tane progestan 1 tanede göbekten yapılan kullanıyorum ama çok ağır geliyor
6.gün için değer iyi önemli olan iki günde bir artış göstermesiTransfer sonucu 6. Gün kan değeri 80 çıktı , idararda silik çizgi cıktı arkadaşımın bu sürede bu değer yüksek mi sizce ? Kimyasal gebelik felan olabilir mi
Arkadasımında 6. Günü 80 cıktı normal mi sizce? Hayırlısıyla büyütürsünüz bebeğinizin insaallahKizlar rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar versin bizde tüp bebekle pozitifi aldik rabbim sonsuz sukurler olsun belirtileri adet belirtisinden hic bi farkli yoktu 7 gun boyunca kasik bel agrisindan öldüm resmen dayanamadim 7. gün kan verdim 93 cikmisti bi gun durup tekrarladim 240 cikti
erken yapipta cikmayanlarda var ama kesinlikle dr dedigi gune kadar ilaclarinizi almaya devam edin yinede
Dualarim anne olmak isteyen herkes icin rabbim herkese nasip etsin insallah
Koca bir MaSALLAHMerhaba. Transferin 7. günü : 122
10. günü : 233
12. günü : 360 çıktı değerim. Tüp bebek hemşiresi 10 gün sonrası için randevu verdi keseye bakacaklarmis. Sizce değerlerim iyi mi ? Böyle küçük küçük ilerleyip sağlıklı gebelik haberi alan arkadaşlar var mı ? Etraftan değerlerin yavaş ilerliyor diyip korkutanlar var.