- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
Ayy inşallah inşallah karnıma ağrılar girdi stresten :)İnşallah pozitifi görüp bize de yazarsın hep birlikte mutlu oluruz
ben bir süre ara vermeyi düşünüyorum ama dondurulmuş embryonuz varsa adet dönemiyle başlanıo diye biliyorumPeki 2. Deneme ne kadar süre sonra yapılabilir belli bir bekleme sürem olurmu bilginiz varmı?
kanda baktırmadan moralinizi bozmayın idrara geç çıkıyorMerhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..
bende iki gün önce negatifi aldım doktorunla telefonda görüştüm hemen yeniden başlayalım dedi tabi şu an bende o güç yok ama isterseniz başlayabilirsinizYaşım 39. Hemen ara vermeden uygulanabilirmi? Prosedür bilmiyorum
Maalesef dondurulmuş embriyom yok. Şimdi bütün işlemler baştan başlayacakben bir süre ara vermeyi düşünüyorum ama dondurulmuş embryonuz varsa adet dönemiyle başlanıo diye biliyorum
Baktırdınızmı beta hcg merak ediyorumMerhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..
Allah yardımcınız olsun inş aldınızmı sonucuKızlar bu sabah kanda gebelik testi yapicam çok heyecanliyim
henüz çıkmamış 15,30 da çıkacakmış.siz sorunca merkezi aradım okadar sonuçtan eminimki.. ben ilaçları bıraktım zaten sadece malumun ilamı olacak...Baktırdınızmı beta hcg merak ediyorum
inşallah öyledir canımkanda baktırmadan moralinizi bozmayın idrara geç çıkıyor
çıktı mı sonucunuz inşallah pozitiftirinşallah öyledir canım
Maalesef dondurulmuş embriyom yok. Şimdi bütün işlemler baştan başlayacak
Bugün tedavi olduğum hastaneye gittim ama tekrar kan almaya gerek duymadılar. Zaten hastaneden çıkmadan regl oldum. Önümüzdeki ay adetimde tekrar başlıyoruz. Dr hanım bana çam balı,arı sütü,arı poleni olan bir karışım önerdi faydası oluyor diyeen stresli dönem bekleyiş dönemi zaten yeni tedavinizle güzel embryolar çıkar inşallah sonra bir daha baktırdınız mı kana
Sonucunuz çıktımı? Pozitif olduğunu söyleyin bizde mutlu olalımhenüz çıkmamış 15,30 da çıkacakmış.siz sorunca merkezi aradım okadar sonuçtan eminimki.. ben ilaçları bıraktım zaten sadece malumun ilamı olacak...
Bende merak ettim kaç defa baktım daha yazılmamış inş güzel haberi yazar bizde sevinirizSonucunuz çıktımı? Pozitif olduğunu söyleyin bizde mutlu olalım
hayırlı olsun allah tamamina erdirsin bende az önce kan verdim bekliyorum ama hic umudum yokbenim 10 günde 111 cıktı bugun 12 günüm testi tekrar yapıcam
idrar testi yaptın mı peki allah inşallah yüzünü güldürür inşallahhayırlı olsun allah tamamina erdirsin bende az önce kan verdim bekliyorum ama hic umudum yok
yok yapmadım idrar testi yapmak istemedimidrar testi yaptın mı peki allah inşallah yüzünü güldürür inşallah
sizin kaçıncı denemeydiidrar testi yaptın mı peki allah inşallah yüzünü güldürür inşallah