-
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
İnşaallah yükselir çok zor süreçlerden geçtik hem maddi hem manevi Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş yorumunuz mutlu etti beni iyi ki varsınız5.gün çok erken 2.8 yükselir bekleyin bence ümitsiz olmayın hiç çıkmasa 0 olurdu benimki gibi
Beta değerin kaçtı canım ve kaçıncı embiriyosu 10.günbirazda olsa çıkmış olması gerekirdiMerhaba arkadaşlar. Transfer 10. Günüm ve negatif çıktı 12. Günde artma olabilirmi sizce
moralinizi yüksek tutun 5.gün için çok normal bir değer katlanarak devam eder inşallah dualarım sizinle sizde iyiki varsınız burda birbirimize destek olmak için varızİnşaallah yükselir çok zor süreçlerden geçtik hem maddi hem manevi Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş yorumunuz mutlu etti beni iyi ki varsınız
0.100 çıktıBeta değerin kaçtı canım ve kaçıncı embiriyosu 10.günbirazda olsa çıkmış olması gerekirdi
3.gün0.100 çıktı
benim de 11.günüm 0.100 çıktı dün negatifi aldım ilaçları bıraktım yinede doktorunuzla görüşün0.100 çıktı
İnş kafaya takmamaya çalışacam ama bir an bile aklımdan çıkmıyormoralinizi yüksek tutun 5.gün için çok normal bir değer katlanarak devam eder inşallah dualarım sizinle sizde iyiki varsınız burda birbirimize destek olmak için varız
İlk denememdi. Gerçekten çok moralim bozuldu darmadağın oldum çok umutlanmıştım çünkü ALLAH’IM kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın inşallahbenim de 11.günüm 0.100 çıktı dün negatifi aldım ilaçları bıraktım yinede doktorunuzla görüşün
Merhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..Merhaba arkadaşlar. Transfer 10. Günüm ve negatif çıktı 12. Günde artma olabilirmi sizce
ALLAH’IM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah ama gerçekten çok zormuşMerhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..
Amin inşallah..imkanınız varsa yaşınız müsaitse tekrar hemen başlayınALLAH’IM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah ama gerçekten çok zormuş
Yaşım 39. Hemen ara vermeden uygulanabilirmi? Prosedür bilmiyorumAmin inşallah..imkanınız varsa yaşınız müsaitse tekrar hemen başlayın
Bence uygulanıyor diye biliyorum benimde yaşım 39 ve amh 0,20 çıkmıştı yani menopoz geliyor umarım sizin benim gibi değildir..Yaşım 39. Hemen ara vermeden uygulanabilirmi? Prosedür bilmiyorum
Umarım güzel sonuçlarla karşılaştırır rabbim siziKızlar bu sabah kanda gebelik testi yapicam çok heyecanliyim
Benim amh 3.64.... sizde umutsuzluğa kapılmayın ne olur Allahım ol derse olur gerisi boşBence uygulanıyor diye biliyorum benimde yaşım 39 ve amh 0,20 çıkmıştı yani menopoz geliyor umarım sizin benim gibi değildir..
Amiiin inşallah canimm rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Bugün daha zormus ya gecmiyoUmarım güzel sonuçlarla karşılaştırır rabbim sizi
İnşallah pozitifi görüp bize de yazarsın hep birlikte mutlu oluruzAmiiin inşallah canimm rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Bugün daha zormus ya gecmiyo