Transfer sonrası sonuç bekleyenler ve tüp bebek ile pozitif sonuç almış anne ve anne adayları yardımınız gerekli..

İnşaallah yükselir çok zor süreçlerden geçtik hem maddi hem manevi Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inş yorumunuz mutlu etti beni iyi ki varsınız
moralinizi yüksek tutun 5.gün için çok normal bir değer katlanarak devam eder inşallah dualarım sizinle sizde iyiki varsınız burda birbirimize destek olmak için varız

moralinizi yüksek tutun 5.gün için çok normal bir değer katlanarak devam eder inşallah dualarım sizinle sizde iyiki varsınız burda birbirimize destek olmak için varız
İnş kafaya takmamaya çalışacam ama bir an bile aklımdan çıkmıyor bundan sonra sonucum ne olsada evlat isteyen herkese özellikle tüp bebek annelerine çok dua edecem

Merhaba arkadaşlar. Transfer 10. Günüm ve negatif çıktı 12. Günde artma olabilirmi sizce
Merhaba bende 3 gündür test yapıyorum negatif yarın 10.gün kanda baktırıcam negatif çıkacak.bu kesin..bugün igneleri yaptırmadım..vücut belirtilerimde tutmadı diyor çünkü..daha önce 2 pozitif gördüm ve ikisindede hemen iştahım açılmış gögüslerim şişmişti nezamanki kimyasal olup beta değerim düştü şişkinliğim indi iştahım nornale döndü..şimdi bundada hiç belirti yok testler negatif diyo.yarın kandada göreyim ilaçları bırakayım en azından..rabbim nasip etmedi yine..olacak olsa ne yaparsan yap tutuyo olmayacaksa hiç bişey fayda etmiyo..rabbim evlat isteyenherkese nasip etsin inşallah..

ALLAH’IM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah ama gerçekten çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…