Transfer sonrası pembe kanama

Yeshill_Yansima

Hoşgeldin minik kızım:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
850
5
41
kızlar bu ayın 13ünde 1tane 5.gün embriyosu transfer edildi. transferin 6.günü çok az pembe lekelenmem oldu dr.umu aradım coraspini kesti. sonra da bu gün 8.günüm daha fazla miktarda pembe kanamam oldu.ve sonra kesildi. dr.um yat demişti yatıyorum ama nedemek bu anlyamıyorum. test günüm 23 mart salı. zaman geçmiyor. moralim çok bozuk. hadi ilki tutunma kanaması olsa ikincisi ne? bi fikri olan veya başından böle kanama geçip hamile kalan varmı arkadaşlar nolur yardım edin:a015:

benim de aynı sizin gibi transfer olduğum günün gecesi yatmadan önce pembe akıntım oldu az miktarda sonra da gebelik testi (kanda) baktırmadan 3 gün önce kahverengi-gül kurusu rendi akıntılarım başladı sonra ikiz gebe olduğumu öğrendim. Gebeliğin ilk üç ayında kanamalar ve lekelenmeler oldu. Normal yani gebe kalmış olduğunuzu düşünüyorum tutunma kanaması bunlar. Yarın inşallah olumlu sonucu alırsınız. Bize de haber verin.

aynen senin gibi olmuştu benimde pembe ve kahverengi lekenemelerim olmuştu.şuanda ikizlerim var.darısı başına korkutma kendini.zaman öyle bi geçiyoki hiç farketmiyo insan.sen yat dinlen ve beslenmene dikkat et.ve ananas suyu iç.ben içmiştim.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.sizce değer nasıl? dış gebelik filan olmaz dimi? benim 6.ve 8.günlerde açık kırmızı kanamam olmuştu.umudum yoktu.

X