Transfer sonrası ohss

merikkk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
39
8
24
Merhaba transfer sonrasi ohss oldum ve karnimdaki sıvı azaltmaya çalışıyorlar azalmazsa karindan iğne ile cekeceklermis daha önce benim gibi olan varmi?

Merhaba transfer sonrasi ohss oldum ve karnimdaki sıvı azaltmaya çalışıyorlar azalmazsa karindan iğne ile cekeceklermis daha önce benim gibi olan varmi?
Ohss opudan sonra olmuyormuydu transfer sonrası ilk defa duydum. Çünkü ben opudan sonra hafif ohss oldum

Ben de transfer sonrası da olacağını hiç duymamıştım. Çok geçmiş olsun nasıl anladınız ne gibi değişiklikler oldu vücudunuz da

Ben de transfer sonrası da olacağını hiç duymamıştım. Çok geçmiş olsun nasıl anladınız ne gibi değişiklikler oldu vücudunuz da
Nefes darligi kabızlık migde bulantısı kusma karın kasık agrisi karnım çok ağrıyordu ve taş gibiydi ben kabızliktan sanıyordum ama karaciğer 2 ml altına sivi toplanmaya başlamıştı 4 günde durmadan serumlarla toparladilar

Peki opu ne zaman olmuştunuz onun etkisi mi sürdü acaba rahim dinlendirme oldu mu hemen transfer mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…