Transfer sonrası morarma

Annelikyolu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
177
61
13
Kızlar merhaba, çarşamba günü transfer oldum. Progesteron iğne ve enox iğne kullanıyorum. Karnım şu an mosmor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_0982.webp
    IMG_0982.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhaba, çarşamba günü transfer oldum. Progesteron iğne ve enox iğne kullanıyorum. Karnım şu an mosmor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
İğneyi vurunca mutlaka bastırın bir süre sonrada arada kolonya ile ovun iyi gelicektir fazla morarmış çok hassas cildiniz galiba 🙈

İğneyi vurunca mutlaka bastırın bir süre sonrada arada kolonya ile ovun iyi gelicektir fazla morarmış çok hassas cildiniz galiba 🙈
Değil aslında. Kan sulandırıcı iğne ve Progesteron dex’e başladıktan sonra böyle morarmalar başladı. Teşekkür ederim yanıt için

Sürekli aynı yerden vurmamaya çalışın bir de mutlaka kolonyalı pamukla silin üfleyerek iğneyi yapın yaptıktan sonrada pamukla tekrar bastırıp biraz elinizle hareket ettirin o sıvıyı dağıtmaya çalışın ben sürekli başka yerden vuruyordum birgün göbeğin Sağından birgün solundan

Back
X