Transfer sonrası kasık ağrısı

Ozdemrelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
20
4
36
34
Transfer sonrası kasık ağrılarım başladı. Hareket ettikçe ağrıyor hep uzanıyorum ya da oturmak zorunda kalıyorum. Ayni durumu yasayanlar var mı bugün 6.gunum ilk gunden beri ağrılarım devam ediyor.

Transfer sonrası kasık ağrılarım başladı. Hareket ettikçe ağrıyor hep uzanıyorum ya da oturmak zorunda kalıyorum. Ayni durumu yasayanlar var mı bugün 6.gunum ilk gunden beri ağrılarım devam ediyor.
Hayırlı olsun yeni tedaviden çıktım dün tahlil günümdü negatif oldum sizi korkutmak istemem ana ben hep son güne kadar kasık bel bacak ağrısı yasadım 😪🤦‍♀️

KAsık agrısı tabiki olabilir ama transferden hemen sonra baslaması bilmediğim bir durum. Benim de bugun 6. Günüm pazar günü mü trasfer olmustunuz?

KAsık agrısı tabiki olabilir ama transferden hemen sonra baslaması bilmediğim bir durum. Benim de bugun 6. Günüm pazar günü mü trasfer olmustunuz?
Yok pazartesi günü oldum adet sancısı gibi sancı var. Ama benim transferde ultrasonla kasiklarima cok bastirdilar resmen üstüme cikti hemsire o kadar canim acıdı ki ondan mi kaldi bu agrilar bilemedim pazartesi gel bakalim dedi doktor ama enfeksiyon flaan olabilir normalde islemle ilgili bi ağrın olmaz dedi ama ne kadar tüp bebek yapan olduysa sordum hepsi yaşamış bu agrilari 2-3 hafta

Benim dün transferim oldu ikinci tedavim ilki tuttu 6 haftalık düşük yaptım. Bu transferimde 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Son embriyolarım inşallah tutar :( henüz belirtim yok

Benim dün transferim oldu ikinci tedavim ilki tuttu 6 haftalık düşük yaptım. Bu transferimde 3. Gün 2 embriyo transfer edildi. Son embriyolarım inşallah tutar :KK43: henüz belirtim yok
Rabbim insallah senin kucağını evlatlarınla doldursun insallah. Düşük sebebin neydi ? Kan sulandirici kullandin mi gebeyken

Peki sorunun ne ben pkoluyum . Esimde bi problem yok. Yumurta rezervin embriyolarin kaliteli miydi?
Canım sebepsiz infertilite bizim yani testler de herşey normal çıkıyor en son artık embriyolara bağladık eşimle onada hep güzel dendi iyi kalite dendi 8 hücreli dendi hep 3. Gün transferi oldum 5. Güne gidemiyror benim emriyolarım 😪 bu son tedavimde zorla gitti bitane oda orta kalite dendi sonuç negatif 9. Denemem Di benim bide artık rezerve de düştü amh değerim 0.8 canım 😪🤦‍♀️

Rabbim insallah senin kucağını evlatlarınla doldursun insallah. Düşük sebebin neydi ? Kan sulandirici kullandin mi gebeyken
Nk hücre testi yazıldı katil hücreler yüksek çıktı sebep o olabilir dendi :( bu transferimde makrofaj aşısı oldum o yüzden. Coraspin kullandım evet. Bu transferde coraspin ve oksapar iğne verdi dr bakalım beklemedeyiz Allahım büyük

Nk hücre testi yazıldı katil hücreler yüksek çıktı sebep o olabilir dendi :KK43: bu transferimde makrofaj aşısı oldum o yüzden. Coraspin kullandım evet. Bu transferde coraspin ve oksapar iğne verdi dr bakalım beklemedeyiz Allahım büyük
Ben de de pihtilasma cikti ayni sekilde bende oksapar ve coraspirin kullaniyorum olursa olacak artik ama bu kasik ağrısı kaygilandiriyor beni adet sancısı gibi yumurtaliklarimda hissediyorum sanki

Canım sebepsiz infertilite bizim yani testler de herşey normal çıkıyor en son artık embriyolara bağladık eşimle onada hep güzel dendi iyi kalite dendi 8 hücreli dendi hep 3. Gün transferi oldum 5. Güne gidemiyror benim emriyolarım 😪 bu son tedavimde zorla gitti bitane oda orta kalite dendi sonuç negatif 9. Denemem Di benim bide artık rezerve de düştü amh değerim 0.8 canım 😪🤦‍♀️
Rabbim insallah hic beklemedigimiz bir zaman da verecek. Sebepsiz infertilitede psikolojik destek de aldınız mı hiç o şekilde atlatanlar da var

Rabbim insallah hic beklemedigimiz bir zaman da verecek. Sebepsiz infertilitede psikolojik destek de aldınız mı hiç o şekilde atlatanlar da var
Ben panik atak yaşadım 2 kez ilaçlı tedavi oldum 2 sene ara ara yendim onu şükür spor yoga ile transfere kadar çok stresli oluyorum rahim duvarı inceliği sorunum var ya olmassa iptal olursa diye ama onunda tedavisi bulundu şükür çok rahat bir süreç geçiriyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bol dua okuyorum kitap okuyorum vs vs derken zaman geçiyor bir bakmışım Beta günü gelmiş oluyor beta günü ölüüüüp diriliyooooom resmen 😪🤦‍♀️

Ben panik atak yaşadım 2 kez ilaçlı tedavi oldum 2 sene ara ara yendim onu şükür spor yoga ile transfere kadar çok stresli oluyorum rahim duvarı inceliği sorunum var ya olmassa iptal olursa diye ama onunda tedavisi bulundu şükür çok rahat bir süreç geçiriyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum bol dua okuyorum kitap okuyorum vs vs derken zaman geçiyor bir bakmışım Beta günü gelmiş oluyor beta günü ölüüüüp diriliyooooo

Ben de de pihtilasma cikti ayni sekilde bende oksapar ve coraspirin kullaniyorum olursa olacak artik ama bu kasik ağrısı kaygilandiriyor beni adet sancısı gibi yumurtaliklarimda hissediyorum sanki
Benim ilk hamileliğim de adet günüme denk gelmişti ve dedim kesin olacağım çok ağlamıştım bel ağrısından duramıyordum ama hamileydim 😍

Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah. Bazen anne baba olmayı haketmeyen insanları gördükçe cok üzülüyorum. Kiminin hayali kimi icin onemsiz bir detay oluyor maalesef

Bnm adet günüme denk değil su anlık ama kasiklarim agriyor sanki yumurtaliklarim agriyor ates basiyor gibi hissediyorum sag ve sol tarafindan rahmime. Hayırlısı kendimi Rabbime teslim ettim beklemedeyim.

Back
X