Transfer sonrasi kanama

bupliw

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
27
4
36
Transferimin 7. Gunu kahverengi 8. Gun kirmizi lekelenmem oldu. Daha sonrada pembe kahverengi lekelenme olarak devam etti 1 hafyadir da devam ediyor lekelenmem. Ilk betahcg 55 ikincisi 82 geldi yarin 3. Betahcg vericem lekelenmem hala devam ediyor. Kimyasal gebelik mi acaba cok uzuluyorum.😥

Ard arda mi verdin yoksa bir gün sonra mi ? 7. Güne göre değerin iyi görünüyor aslında :) çok erken yapınca fazla anlaşılmıyor. İki günde bir iki katı artması gerekiyor.Belki yerleşme kanaması falandır herkesin vücudu başka canım. Endiselenip kendini strese sokmamaya çalış. Henüz zaten sürecin basindasin önemli zamanlar bence. Ben 6. Haftamdayim bendede mesela bu hafta geldi lekelenme B bupliw

Gun asiri verdim kan tam ikiye katlamadigi icin doktorumuzda tam emin olamadi😔 bugun yeniden kan vericem. 8.gun ve 10. Gun verdigim kan degeei bunlar. Sinirda sanirim. Ama kanamamin tam kesilmemesi birde bazi belirtilerimin gerilemesinden dolayicok umudum yok.😔 bulantim azaldi. Sirt agrilarim vardi biraz onlarda duzeldi sanki jormale donmus gibiyim. Diger kanlarsimi aksam vermistim o yuzden tam 2 gun gecsin diye bugunde aksam vericem kanimi bakalim degerim ne cikicak😔

X