Transfer sonrası kanama?

Teletabiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
722
564
103
39
Merhaba arkadaşlar. Ben de sebepsiz denen ki bu teze hiç inanmadım mutlaka bir nedeni var ama işte sebebi bulunamayan hamilr kalamayanlatdanım:(
2yılı geçti bebek istiyoruz , yaklaşık 6 ay önce 1 olumsuz tüp bebek tedavim oldu. 2.ye başlamak istiyoruz artık. İlkinde 5.gün embriyosu transfer edildi ve transfer sınrası 6.günümde kanamam başladı ve devam ederek 28ile başlayan bhcg sıfırlandı. Benim sorum bu şekilde olumsuzluk yaşayanlara yeni tedavide farklı olarak ne uygulanıyor. Doktora da soracağım ama biraz tecrübesi olanlardan fikir alarak gitmek istiyorum aklıma takılmaması için.

Merhaba arkadaşlar. Ben de sebepsiz denen ki bu teze hiç inanmadım mutlaka bir nedeni var ama işte sebebi bulunamayan hamilr kalamayanlatdanım:KK43:
2yılı geçti bebek istiyoruz , yaklaşık 6 ay önce 1 olumsuz tüp bebek tedavim oldu. 2.ye başlamak istiyoruz artık. İlkinde 5.gün embriyosu transfer edildi ve transfer sınrası 6.günümde kanamam başladı ve devam ederek 28ile başlayan bhcg sıfırlandı. Benim sorum bu şekilde olumsuzluk yaşayanlara yeni tedavide farklı olarak ne uygulanıyor. Doktora da soracağım ama biraz tecrübesi olanlardan fikir alarak gitmek istiyorum aklıma takılmaması için.
Sebepsiz gercekten sebebi bulunamayan ancak altında derın sebepler barındıran bır grup..
bende o gruptanım..
daha once 1 taze 2 dondurulmus tedavıde ıkı gebelık olustu. Bırı 8.hafta gelişimi durdu bırı 5 haftalık düşük..
genetık testler
Trombofili paneli
En en en en önemlisi spermıyogram cok ıyı olsada sperm dna hasar testı
Cd56 testı
Rahm fılmı..
bunları yaptırmadan baslamayın.
Esımde %61 hasar cıktı oysa spermiyogram degerleri cok cok iyiydi. Iyıko baktırmısım.
Bu durum hem gebelik olusumuna engel hem anomalıye sebep.
Cd 56 hakkında cok fazla tıbbı calısma var kanıtlanmıs. Bu test doku yolu ile bakılmalı. Cocugun vucutta mıkrop olark algıyan bır durum degerın yukseklığı..

Sebepsiz gercekten sebebi bulunamayan ancak altında derın sebepler barındıran bır grup..
bende o gruptanım..
daha once 1 taze 2 dondurulmus tedavıde ıkı gebelık olustu. Bırı 8.hafta gelişimi durdu bırı 5 haftalık düşük..
genetık testler
Trombofili paneli
En en en en önemlisi spermıyogram cok ıyı olsada sperm dna hasar testı
Cd56 testı
Rahm fılmı..
bunları yaptırmadan baslamayın.
Esımde %61 hasar cıktı oysa spermiyogram degerleri cok cok iyiydi. Iyıko baktırmısım.
Bu durum hem gebelik olusumuna engel hem anomalıye sebep.
Cd 56 hakkında cok fazla tıbbı calısma var kanıtlanmıs. Bu test doku yolu ile bakılmalı. Cocugun vucutta mıkrop olark algıyan bır durum degerın yukseklığı..
Teşekkür ederimm, aslında bir çok test , film vs yapıldı ama cd56 ve trombofili panelini hiç duymamıştım. Doktorlar olumsuzu gördükçe bişeyleri araştırma yoluna gidiyorlar galiba:( keşke en başında bunları yapalım diye uyarsalar da boşuna zaman kaybetmesek neyi tedavi ettirmemiz gerekitğini bilsek. Bu bilgiler benim için gerçekten çok yararlı oldu tekrar teşekkür ederim.

Teşekkür ederimm, aslında bir çok test , film vs yapıldı ama cd56 ve trombofili panelini hiç duymamıştım. Doktorlar olumsuzu gördükçe bişeyleri araştırma yoluna gidiyorlar galiba:KK43: keşke en başında bunları yapalım diye uyarsalar da boşuna zaman kaybetmesek neyi tedavi ettirmemiz gerekitğini bilsek. Bu bilgiler benim için gerçekten çok yararlı oldu tekrar teşekkür ederim.
Hıcbır doktor arastırmıyor bana kalırsa, sizin dr arastırıyorsa ne mutlu. Belli bır ritüel oturtulmus gıdıyor. Cd56 bagısıklık testı.. trombofili paneli ise kan pıhtılasma..
dr guvenın elbette ama sızde arastırın bırakın gerseye bakılsın. Dedıgınız gibi keşke en bastan bakılsa ama dr larımızda yeterli arastırmacı güdü yok bence.
Rica ederım

Geçmiş olsun canım kimyasal bir gebelik geçirmişsin ve hemen düşmüş. Doktorunun bu konuda pek arastırma yapacagını sanmıyorum ama insallah yapar

Geçmiş olsun canım kimyasal bir gebelik geçirmişsin ve hemen düşmüş. Doktorunun bu konuda pek arastırma yapacagını sanmıyorum ama insallah yapar
Valla inşallah yapar. Maddi manevi herseferi ayrı bir hayalkırıklığı. Biryandan da sınav gibi her an yeni bir bebiş, yeni bir hamile haberi geliyor.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Valla inşallah yapar. Maddi manevi herseferi ayrı bir hayalkırıklığı. Biryandan da sınav gibi her an yeni bir bebiş, yeni bir hamile haberi geliyor.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
İnsallah canım bi zaman sonra alışıyosun artık

merhaba arkadaşlar,
transfer 5. günü başlayıp devam eden kanamam var 6. gün bu gün bu şekilde olup ta pozitiv gören var mı ?

Back