Hanımlar merhaba ilk tüp bebek deneyimim Transferim 31.12.2020 de oldu. Benim embriyolarim dondurulup 2 hafta sonra verildi adetimden sonra.2 adet embriyo yerlestirildi. Ben transferin 6 günü test yaptım pozitif gördüm fakat şuan 9 günüm test yaptığım da herhangi bir sonuç çıkmıyor cok çok silik çıkıyor acaba düşük mü yaptım hiçbir ağrım sızım da kanamamda su zmaana kadar olmadım kafayı yiyecem fikri olan yazsın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer Sonrasi İdrar Testi Acil Bakinn!!
- Konu Sahibi Damla3434
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- transfer 6 gün transfer olanlar tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Burada ogrendiklerime gore test gunu gelmeden yapilan test yalanci pozitif sonuc veriyormus. Sabirla gününü bekleyin.Hanımlar merhaba ilk tüp bebek deneyimim Transferim 31.12.2020 de oldu. Benim embriyolarim dondurulup 2 hafta sonra verildi adetimden sonra.2 adet embriyo yerlestirildi. Ben transferin 6 günü test yaptım pozitif gördüm fakat şuan 9 günüm test yaptığım da herhangi bir sonuç çıkmıyor cok çok silik çıkıyor acaba düşük mü yaptım hiçbir ağrım sızım da kanamamda su zmaana kadar olmadım kafayı yiyecem fikri olan yazsın.
Umarim öyle değildir çok teşekkürlerBurada ogrendiklerime gore test gunu gelmeden yapilan test yalanci pozitif sonuc veriyormus. Sabirla gününü bekleyin.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Verilen ilaclarin salgiladigi hormonlar sebebiyle bu oluyormus. Bu sebeple test gunu gelmeden test yapilmamasi gerekiyormus. Yani zamanı gelince yapilan test pozitif ciksa bile ilk yaptiginiz pozitif test yalanci pozitif. Vakti gelmeden test yapmayin.Umarim öyle değildir çok teşekkürler
Yalancı pozitif dediğinizi yanlış sonuç olabilir gibi birseymiVerilen ilaclarin salgiladigi hormonlar sebebiyle bu oluyormus. Bu sebeple test gunu gelmeden test yapilmamasi gerekiyormus. Yani zamanı gelince yapilan test pozitif ciksa bile ilk yaptiginiz pozitif test yalanci pozitif. Vakti gelmeden test yapmayin.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bu transferlerde en sağlıklı sonuç 14.gün demişti 5 kez tüp bebek yaptıran arkadaşım. Ilacın etkisi ile yüksek çıkıp etki geçince belli olur her şey. Doktorunuzun gününü bekleyin sakin olun. Yani basta yüksek çıkması ilaç etkisinden. Sakin olun. Belki de stress ve üzüntü ile bebeğinizi oaybedeceksiniz. Lütfen sakin sakin sakin
Şimdi bir yerde okudum, 11. Gün-de 4.55 cıkmış sonra gebe olduğumu öğrenmiş. Allah büyük. Ederim canım inşallah Rabbim bu konuda daha fazla sınamasın. Tez zamanda kucağınıza alın bebeğinizi insallah
Bak bunlar hep erkenden test yapan bir arkadasa yazilmis seyler. Lutfen oku.Transfer oldunuz gebe olmasanız da silik çıkabilir. Doğru sonucu Su an göremezsiniz. Ilacın etkisi daha geçmedi vücudunuzdan. Yalancı betahcg salınımı yaptı ilaç. Döllenmiş yumurtanızın östrojen üretimini arttırmak için. Daha sonra vücut östrojen kesecek ve progesteron üretmeye baslicak. Siz Su an ilaç etkisinde olduğunuz için ne gebe olduğunuzu ne olmadığınızı bilemezsiniz. 14. Gün geçecek etkiniz. Ki dokto4unuz da sizi 14. Gün olan pazartesi çağırmış.
- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Inşallah okur canım.Bak bunlar hep erkenden test yapan bir arkadasa yazilmis seyler. Lutfen oku.
- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Evet aynen arkadaş doğru söylemiş yanlış sonuç çıkar ilk başta. Transferden sonra en az 14 gün bekleyip öyle test yaptirmalisinizYalancı pozitif dediğinizi yanlış sonuç olabilir gibi birseymi
Doktorum 12 günü test dedi bakalım hakkimizda hayırlısı olsun teşekkür ederim. Acaba bu ağrının sizimim olmamasi normalmiEvet aynen arkadaş doğru söylemiş yanlış sonuç çıkar ilk başta. Transferden sonra en az 14 gün bekleyip öyle test yaptirmalisiniz
- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Korkma canım niye korkuyorsun. Ilk seferde olmazsa 2.de olur. Zaten bunca ay/Yıl beklemişiz. Sağlıklı gebelik olsun da ikincide olsun, korkmayın lütfen.Okudum canim ama ilk olduğu iicn cok korkuyorum
- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.798
- 133
Arkadaşın dediği şey taze transferde oluyor çatlatma iğnesi etkisi denilen şey sizinki dondurulmuş böyle bişey olma ihtimali yok ama kimyasal gebelik yaşamış olabilirsinizYalancı pozitif dediğinizi yanlış sonuç olabilir gibi birseymi
- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
Ben de ilk gebeligimde ağrı sızı yaşamadım. Mide bulantısı vs hiç biri olmadi. Hatta kalbi durmuştu ben yine hiç belirti yaşamadım. Bunların hepsi normal. Doktora sormuştum. Her 2 kadından 1 i hiç etkilenmez demişti. Sen bir yerlere uzanma esneme hareketleri ağır spor vs. Ağır kaldırma şimdilik bekle bakalim.Doktorum 12 günü test dedi bakalım hakkimizda hayırlısı olsun teşekkür ederim. Acaba bu ağrının sizimim olmamasi normalmi
Tabi ovitrellenin 3/1 vurduttuDondurulmuş transferde çatlatma iğnesi kullanmadıniz değil mi?
- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.798
- 133
Kan da çıkar aslında 9. Gününüz bugünDoktorum 12 günü test dedi bakalım hakkimizda hayırlısı olsun teşekkür ederim. Acaba bu ağrının sizimim olmamasi normalmi
İnşallah kimyasal gebelik değildir canimArkadaşın dediği şey taze transferde oluyor çatlatma iğnesi etkisi denilen şey sizinki dondurulmuş böyle bişey olma ihtimali yok ama kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz
Kanamam olacak diye ödüm kopuyor o yüzden hicbirsey yapmıyorum saol canim cokBen de ilk gebeligimde ağrı sızı yaşamadım. Mide bulantısı vs hiç biri olmadi. Hatta kalbi durmuştu ben yine hiç belirti yaşamadım. Bunların hepsi normal. Doktora sormuştum. Her 2 kadından 1 i hiç etkilenmez demişti. Sen bir yerlere uzanma esneme hareketleri ağır spor vs. Ağır kaldırma şimdilik bekle bakalim.