S suprzymrta Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 89 10 28 1 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #1 Kızlar transferden sonra hangi ilacları kullanıyorsunuz bana sadece prolutex verdi doktorum cok az değilmi
Kızlar transferden sonra hangi ilacları kullanıyorsunuz bana sadece prolutex verdi doktorum cok az değilmi
D denizperisii Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 1.143 524 26 1 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #2 suprzymrta .!.: Kızlar transferden sonra hangi ilacları kullanıyorsunuz bana sadece prolutex verdi doktorum cok az değilmi Genişletmek için tıkla... progestan dex iğne, progestan fitil, oksapar, estrofem, ecopirin bunları kullanmıştım önceki transferlerimde
suprzymrta .!.: Kızlar transferden sonra hangi ilacları kullanıyorsunuz bana sadece prolutex verdi doktorum cok az değilmi Genişletmek için tıkla... progestan dex iğne, progestan fitil, oksapar, estrofem, ecopirin bunları kullanmıştım önceki transferlerimde
S suprzymrta Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2024 89 10 28 1 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #3 denizperisii .!.: progestan dex iğne, progestan fitil, oksapar, estrofem, ecopirin bunları kullanmıştım önceki transferlerimde Genişletmek için tıkla... Bende sadece tek iğne tuhaf geliyor herkes fazla ilaç kullanmış
denizperisii .!.: progestan dex iğne, progestan fitil, oksapar, estrofem, ecopirin bunları kullanmıştım önceki transferlerimde Genişletmek için tıkla... Bende sadece tek iğne tuhaf geliyor herkes fazla ilaç kullanmış
Papattyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2021 340 332 33 1 Kasım 2024 Konu Sahibi suprzymrta #4 Genelde ecoprin Progestan folik asit oluyor ama bilemedim tabi size niye öyle vermiş
minerva94 Ye-iç-gez-çalış Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 593 243 Cumartesi 13:59 Konu Sahibi suprzymrta #5 Bende progestan fitil, progestan dex ve corasprin. Takviye olarak balık yağı ve folik alıyorum