Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tabi henuz kana yeni karisan bir gebelik daha kese vs olusmadan nasil belirti versin. Strese sokma kendiniHaklısın kişiden kişiye değişiyor bide belirti için çok erken gibi
İlaçların çok büyük etkileri oluyor bu süreçte ve çok yanıltıcı olabiliyor, benim 6.transferimde ikizlere hamile kaldım aralarından bi transferimdede düşük yaptım, benim en ama en belirgin özelligi kuruluktu, hiç akıntının olmamasıydı, tabiki progestan jel sıkılıo ve jel tekrardan su gbi gelio ama benim bahsettgim şey akıntı, akıntı olmayınca ben anlamıştım hamileyim bide transferden sonra 5.gün erken gebelik testinde hemen çift çizgiyi hemen görmştm Benden tavsiye pes etmeyin kızlar yolun sonunda ışık varTransfer sonrası belirtiler nedir
Pozitif çıktı çok şükürİlaçların çok büyük etkileri oluyor bu süreçte ve çok yanıltıcı olabiliyor, benim 6.transferimde ikizlere hamile kaldım aralarından bi transferimdede düşük yaptım, benim en ama en belirgin özelligi kuruluktu, hiç akıntının olmamasıydı, tabiki progestan jel sıkılıo ve jel tekrardan su gbi gelio ama benim bahsettgim şey akıntı, akıntı olmayınca ben anlamıştım hamileyim bide transferden sonra 5.gün erken gebelik testinde hemen çift çizgiyi hemen görmştm Benden tavsiye pes etmeyin kızlar yolun sonunda ışık var