Sonuç ne oldu canımŞimdi verdim 2 saate çıkacakdua edin lutfen
gittikce koyulaşmış kiTestler bunlar
10.gün 97.99 çıktı canım yarın yine vercem bakalımSonuç ne oldu canım
Benimde 10. Gün 124.5 çıktı bugün yine vereceğim sanki koyulaşma yok gibi geliyor stres oldum çok inş yanılıyorumdur, sağ salim kucağımıza almadan rahatlayamayacağız sanırım10.gün 97.99 çıktı canım yarın yine vercem bakalım
İşte benimde hep öyle testler bugünde koyulaşma var ama tam değil gibi siz naptiniz çıktımı sonucunuzBenimde 10. Gün 124.5 çıktı bugün yine vereceğim sanki koyulaşma yok gibi geliyor stres oldum çok inş yanılıyorumdur, sağ salim kucağımıza almadan rahatlayamayacağız sanırım
Ne yaptınız umarim olumlu sonuç almışsınızdir.Kızlar bir bakar mısınız 12 Mart'ta transfer oldum cuma kan vereceğim ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım benim ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu ve o da ilk silik çıkmıştı sonra düşük oldu maalesef şimdi de böyle görünce pozitif değil mi
Eki Görüntüle 3404224
Evet çıkmış pozitifKızlar bir bakar mısınız 12 Mart'ta transfer oldum cuma kan vereceğim ama dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım benim ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu ve o da ilk silik çıkmıştı sonra düşük oldu maalesef şimdi de böyle görünce pozitif değil mi
Eki Görüntüle 3404224