- 12 Nisan 2024
- 11
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi manolya2024
Cok cok tesekkur ederimDiğer grupta da cevap verdim ama yavaş ilerlemiyor yavaş olduğunu doktorunuz mu söyledi?
Bende de gruptaki diğerlerine göre çok düşük başlamıştı sonra da tam ikiye katlamadı zor bir süreç ama çok şükür şimdi her şey yolunda umarım senin bebeğinde sağlıklıdır annesi stres yapma lütfenCok cok tesekkur ederimben de size cevap verdim.
78 den sonra 516 ya cok sevindik. Ama sonra 773 gelince pek iyi değil ama iğne ve ilaçlara devam dedi. Ben de dış gebelik mi acaba diye tedirgin oldum.
Dün 773 bugün 946. Bayrama denk geldiği için doktoru göremiyorum, tedirginim.
Çok teşekkür ederim, moral verdiniz. Dr um ilk günden beri beni çok. Hala da bir umut ışığı görüp süreci daha huzurlu geçirmek için gözünün içine bakıyorum ama yok!!Sonuçlarınızda bir sıkıntı yok. Kendinizi üzmeyin bence artık. Anın tadını çıkarın. Benim doktorum toplamda 2 kan testi istedi gerisini istemedi. İkisi tutarlı olunca gerek görmedi. Siz çok test yaptırmışsınız, arada çok küçük dalgalanmalar dikkate alınmaz diye biliyorum, yine de doktorunuz bilir.
Yaa ne tatlısınız. Umarım dediğiniz gibi olur. Randevum yarın 12 de umarım dış gebelik değildir. Benim için güzel dileklerinizi, dualarınızı yollayınSonuçlarınızda bir sıkıntı yok. Kendinizi üzmeyin bence artık. Anın tadını çıkarın. Benim doktorum toplamda 2 kan testi istedi gerisini istemedi. İkisi tutarlı olunca gerek görmedi. Siz çok test yaptırmışsınız, arada çok küçük dalgalanmalar dikkate alınmaz diye biliyorum, yine de doktorunuz bilir.
Çok teşekkür ederim yorumunuza.. Sizin adınıza çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.Merhaba ben tüm bebek gebesi değilim ama görünce yazmak istedim. Bir kere şöyle bir yanlış anlaşılma mevcut. 2 günde 1 %100 artis zorunlu degil. %60 civari kurtarir. 3 gunde bir %100 olmasini isteriz. Aynı yerde ve ayni saatte verilmesi önemli.
Benim hep %60-70 ile seyretti. 26. Haftasında sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür.
Pardon yanlış anlamış ve yazmışım. 3 günde bir yüzde yüz demişsiniz benim altında kalmış oluyor o zaman. 516 dan bin küsür olması gerekiyordu o halde ama benim 946 oldu.Çok teşekkür ederim yorumunuza.. Sizin adınıza çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Dün ve bugün aynı hastanede aynı saatte verdim. Ama normalde dr umun çalıştığı laboratuvarda veriyordum, bayram dolayısıyla yer değiştirmek zorunda kaldım. 516 dan 2 gün sonra sanırım en düşük 850ler bekliyordu doktorum. Ben de bugün dayanamayıp kendim tekrar yaptırdım. Ne beklediğini de bilemediğim için böyle kendi derdimle, stresimle kaldım tek başıma.
Sizin söylediğinize göre 3 günde %60-70 civarı artışı yakalamış oluyoruz.
Bakalım yarın sizlere yazarım.
Çok teşekkür ederim destekleriniz için.
Beni çok gerdi olacaktı..Çok teşekkür ederim, moral verdiniz. Dr um ilk günden beri beni çok. Hala da bir umut ışığı görüp süreci daha huzurlu geçirmek için gözünün içine bakıyorum ama yok!!
Dualarımız seninle kuzum hayırlısıyla minnağın seninle olacakYaa ne tatlısınız. Umarım dediğiniz gibi olur. Randevum yarın 12 de umarım dış gebelik değildir. Benim için güzel dileklerinizi, dualarınızı yollayın
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba çok merak ettimBeni çok gerdi olacaktı..
Canım biraz geç oldu ama merak ettim ne oldu sonuç inşallah olumlu olmuşturCok cok tesekkur ederimben de size cevap verdim.
78 den sonra 516 ya cok sevindik. Ama sonra 773 gelince pek iyi değil ama iğne ve ilaçlara devam dedi. Ben de dış gebelik mi acaba diye tedirgin oldum.
Dün 773 bugün 946. Bayrama denk geldiği için doktoru göremiyorum, tedirginim.