Transfer sonrasi Beta Hcg 10.gun 14.08 12.gun 24.95 cikti bu sekilde olup hamileligi olumlu bir sekilde ilerleyen var mi cuma tekrar kan vericem

Artış normal. İki güne bir en az %66 artmalı. Stres yapmayın bebeğiniz güzelce yerleşsin

Böyle durumlarda genelde ihtimal düşük oluyor galiba sanırım
Hayır böyle bir şey yok. Önemli olan iki günde bir %60 oranında artış olması. Bu şekilde sağlıklı gebelik geçiren çok fazla kadın var, moral bozmayın boşuna. İki gün sonra tekrar kan verin.

Ben de yarın verecem transfer günü hariç 9.gun
Normalde cuma vermem gerekiyodu.vermek için hem sabirsizlaniyorum hem de korkuyorum.ilki kimyasal gebelikti.

Transfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
Benim bildiğimde normal 10 üstü gebelik diye biliyorum ama genede düşük güzel beslen en başta stres yapma herşey Allah’dan gerçi nasip ettim mi hertürlü ediyor

Transfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
Benim bildiğimde normal 10 üstü gebelik diye biliyorum ama genede düşük güzel beslen en başta stres yapma herşey Allah’dan gerçi nasip ettim mi hertürlü ediyor
Allah razı olsun kesinlikle hersey onun elinde

Değere bakmayın, önemli olanlı sağlıklı artış, hatta benim o bile düzgün artmamıştı, ona rağmen sağlıkla tutundu, sakın kendinizi strese sokmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…