Benim böyleydi 5 bine kadar artış oldu fakat kalp atışı olmadı sonlandıTransfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
Böyle durumlarda genelde ihtimal düşük oluyor galiba sanırımBenim böyleydi 5 bine kadar artış oldu fakat kalp atışı olmadı sonlandı
Ama sanki 12.gunde daha fazla olanlar var ve benim kahverengi şekilde lekelenmem var 9.gunden itibarenArtış normal. İki güne bir en az %66 artmalı. Stres yapmayın bebeğiniz güzelce yerleşsin
Hayır böyle bir şey yok. Önemli olan iki günde bir %60 oranında artış olması. Bu şekilde sağlıklı gebelik geçiren çok fazla kadın var, moral bozmayın boşuna. İki gün sonra tekrar kan verin.Böyle durumlarda genelde ihtimal düşük oluyor galiba sanırım
Benim 11.gğn 17 13.gün 35 diğer günler de bi anda arttıTransfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
Benim bildiğimde normal 10 üstü gebelik diye biliyorum ama genede düşük güzel beslen en başta stres yapma herşey Allah’dan gerçi nasip ettim mi hertürlü ediyorTransfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallahBen de yarın verecem transfer günü hariç 9.gun
Normalde cuma vermem gerekiyodu.vermek için hem sabirsizlaniyorum hem de korkuyorum.ilki kimyasal gebelikti.
Transfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
Allah razı olsun kesinlikle hersey onun elindeBenim bildiğimde normal 10 üstü gebelik diye biliyorum ama genede düşük güzel beslen en başta stres yapma herşey Allah’dan gerçi nasip ettim mi hertürlü ediyor
Suan ne durumdasiniz pekiBenim 11.gğn 17 13.gün 35 diğer günler de bi anda arttı
Maalesef öyle 2. Transferimde beta bu şekilde başladı fakat ilerlemedi ve bugün düşük yaptımBöyle durumlarda genelde ihtimal düşük oluyor galiba sanırım
Doğdu bileSuan ne durumdasiniz peki
Hadi ya ne kadar ilerledi kaç haftalık çok üzüldüm gerçekten zor bi durum yaMaalesef öyle 2. Transferimde beta bu şekilde başladı fakat ilerlemedi ve bugün düşük yaptım
inşallah cuma tekrar kan vericem güzel sonuçlarımız olurDeğere bakmayın, önemli olanlı sağlıklı artış, hatta benim o bile düzgün artmamıştı, ona rağmen sağlıkla tutundu, sakın kendinizi strese sokmayın
Sevindim sağlıkla büyüsün inşallahDoğdu bile
11. Gün 17 , 13. Gün 26 çıkmıştı. Şimdi 20 aylık olduk çok şükür. Sizin kaçıncı gün embriyosuyduTransfer 10.gun Beta Hcg 14.8 12.gun 24.65 çıktı bu sekilde olan var mı cuma tekrar kan vericem
5.gun embriyosu11. Gün 17 , 13. Gün 26 çıkmıştı. Şimdi 20 aylık olduk çok şükür. Sizin kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?